Aday kimBiz calmayiz bizim milliyetçiyiz sizin gibi şeytanlık yapmayız şimdi sana söylüyorum akşamüstüne kadar adayımız hazır eğer erken seçim onaylanırsa oyunun refahı bizim için çok önemli
Aday kimBiz calmayiz bizim milliyetçiyiz sizin gibi şeytanlık yapmayız şimdi sana söylüyorum akşamüstüne kadar adayımız hazır eğer erken seçim onaylanırsa oyunun refahı bizim için çok önemli
Seninle beraber yol yürümek isterim. Beraber bitirelim ittifakları.eskiye döndüm sessizdim Ama artık burada insanları ezmenize son vereceğim
BendeOyumuz @EN1 başkana erken seçim kendisi büyük hazırlık yapmış o kadar emek vermiş ben oyumu ona verecem![]()
Yok yok yazsın halkın sesi olacak parti acacak iktidar olacaz onun emekleri ile@EN1 bence daha fazla dalga gecmesinler senle seni dusundumuzden soyluyoruz daha yazma mumkunse![]()
Ne kullanıyorsunuz başkanım siz,Yarın Akşama Kadar @A D E N İstifaya davet ediyorum Aksi Taktirde Parlemeteye gideriz
ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ @BaşkanOnline
#Hak,Hukuk,Adalet
okAksi Taktirde Parlemeteye gideriz
Eno off a basildiBu eno yüzünden dün gece rüyamda 1 hafta oyun banı yiyordum gel buraya hesap ver. Kul hakkı yedin afiyet olsun![]()