Biz size hiç bir zaman küfür etmedik (16 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bak Fatih, evet kaybetmeyi sevmeyen bir yapım var, bu doğru. Oy kullanmadığımda da haklısın, o da doğru. Ama önceki problemlerde de çözüm aramak yerine, bütün partiye gaz verip ortalığı yangın yerine çevirdiğini söylüyorsun. Fakat o dönemde de yönetim adaletsizlik yapmıştı. Biz dik durduk, şerefimizi ve onurumuzu satmadık. Dik duruşumuzla oyundan ayrıldık. Sonrasında yönetim özür diledi, bizi geri getirdi.

Sonra demişsin ki, "Senin tabirinle Diriliş İttifakını ben istemiyordum ama Halil istediği için orada duruyorduk." Evet, doğru. Kadir Aydın, seninle yönetimle anlaştığımız için bakanlıkları karşı tarafa kazandıralım diye konuştuk. Ama ben, yönetimle anlaştığınız için dirilişte olmayı istemiyordum, açıkça söylüyorum. Çünkü ben sana güvenmedim. Halil de bana, "Dur orada" demişti ve ben de orada duruyordum. Bu da doğru.

Saçma sapan yerlere sürmüyoruz, Fatih. Lütfen kıvırma. Yönetimin gözüne hoş gözükmek için bunu yapma. Çünkü yönetim arkasını size dayadı ve hepimizi zorluyor, "Böyle yapın, şöyle yapın" diye. Bari biraz daha duruşunuz olsun. Oyun için yönetimin Mahmut'un kucağına oturmayın.
(Niko_23)
Diriliş olmak istemiyorum ancak oyun savcısı olursam desteklesinler :)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
oyun savcısı seçiminde nikoyu kara kaşı Kara gözü için mi desteklediniz arkadaşlar anlayamadık, her partinin de adayı vardır halbuki ki.
Oyun savcısı seçimini kazanan asil Türk iken neden niko savcı oldu anlayamadık.
@Coşkun Karaosmanoğlu

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyun savcısı seçiminde tebriklere bakın masallah, madem ittifak yoktu Kadir heralde çok sevinmiş ondan tebrik ediyor

@niko_23

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
oyun savcısı seçiminde nikoyu kara kaşı Kara gözü için mi desteklediniz arkadaşlar anlayamadık, her partinin de adayı vardır halbuki ki.
Oyun savcısı seçimini kazanan asil Türk iken neden niko savcı oldu anlayamadık.
@Coşkun Karaosmanoğlu
Yoo ittifaktık, niko adaydı onu destekledik. Reddedilcek ne var onu anlamıyorum. Herkes biliyordu ittifak olduğumuzu ki

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
savcı ve hakim karışmış, niko hakimdi :)

Seçim Sonuçları:
1. Seçenek: ÖZGÜRLÜK VE İRADE - Aldığı Oy: 418
2. Seçenek: MİLLİ HAREKÂT - Aldığı Oy: 416
3. Seçenek: ASİL TÜRK - Aldığı Oy: 39
4. Seçenek: MİLLİ SANCAK - Aldığı Oy: 25
5. Seçenek: TURAN HAREKAT - Aldığı Oy: 23
6. Seçenek: ALTIN OK - Aldığı Oy: 17
7. Seçenek: AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ - Aldığı Oy: 14
8. Seçenek: YÜKSELEN GENÇLİK - Aldığı Oy: 14
9. Seçenek: UYANIŞ - Aldığı Oy: 6
10. Seçenek: MİLLİ GENÇLİK - Aldığı Oy: 1
Şeklindedir.
Tüm sonuçlara katsayılar eklenmiştir.

Bu da oyun savcısı seçimi,
Azerbaycan 14 ay almış bide katsayı verken masallah

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
savcı ve hakim karışmış, niko hakimdi :)

Seçim Sonuçları:
1. Seçenek: ÖZGÜRLÜK VE İRADE - Aldığı Oy: 418
2. Seçenek: MİLLİ HAREKÂT - Aldığı Oy: 416
3. Seçenek: ASİL TÜRK - Aldığı Oy: 39
4. Seçenek: MİLLİ SANCAK - Aldığı Oy: 25
5. Seçenek: TURAN HAREKAT - Aldığı Oy: 23
6. Seçenek: ALTIN OK - Aldığı Oy: 17
7. Seçenek: AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ - Aldığı Oy: 14
8. Seçenek: YÜKSELEN GENÇLİK - Aldığı Oy: 14
9. Seçenek: UYANIŞ - Aldığı Oy: 6
10. Seçenek: MİLLİ GENÇLİK - Aldığı Oy: 1
Şeklindedir.
Tüm sonuçlara katsayılar eklenmiştir.

Bu da oyun savcısı seçimi,
Azerbaycan 14 ay almış bide katsayı verken masallah
Şu seçimde ittifak yok muydu şimdi @niko_23

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bak Fatih, evet kaybetmeyi sevmeyen bir yapım var, bu doğru. Oy kullanmadığımda da haklısın, o da doğru. Ama önceki problemlerde de çözüm aramak yerine, bütün partiye gaz verip ortalığı yangın yerine çevirdiğini söylüyorsun. Fakat o dönemde de yönetim adaletsizlik yapmıştı. Biz dik durduk, şerefimizi ve onurumuzu satmadık. Dik duruşumuzla oyundan ayrıldık. Sonrasında yönetim özür diledi, bizi geri getirdi.

Sonra demişsin ki, "Senin tabirinle Diriliş İttifakını ben istemiyordum ama Halil istediği için orada duruyorduk." Evet, doğru. Kadir Aydın, seninle yönetimle anlaştığımız için bakanlıkları karşı tarafa kazandıralım diye konuştuk. Ama ben, yönetimle anlaştığınız için dirilişte olmayı istemiyordum, açıkça söylüyorum. Çünkü ben sana güvenmedim. Halil de bana, "Dur orada" demişti ve ben de orada duruyordum. Bu da doğru.

Saçma sapan yerlere sürmüyoruz, Fatih. Lütfen kıvırma. Yönetimin gözüne hoş gözükmek için bunu yapma. Çünkü yönetim arkasını size dayadı ve hepimizi zorluyor, "Böyle yapın, şöyle yapın" diye. Bari biraz daha duruşunuz olsun. Oyun için yönetimin Mahmut'un kucağına oturmayın.
(Niko_23)
Bak niko senin söyleme ile anlayan yapın yok. Biz bakanlıkları yönetim istediği için mi bıraktık. Sizin aynı böle saçma sapan hareketleriniz vardı. Xalil hani bana demişti ya altın ok milli harekat ile ittifak olacakmış bizim arkamızdan iş yapıyorsunuz demiştiniz. Onun tartışmasını yapıyorduk hani. Ne yönetiminden bahsediyorsun sen sırf haklı olayımda rastgele iftira atayım derdindesin.

He birde dik duruştan bahsetmeyin, sizin omurilik patates babacım, sinanın bilgem ablasına yazdığı mesajı görüp, bize gelip altın ok milli hareketla ittifak olacakmış diyen adam. Kaybedeceğini anlar anlamaz, milli harekat ve yükselenin kucağına gitti bu nasıl olacak 😀😀

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Rica ediyorum şurada başka kişiler tartışma çıkarmasın, Azerbaycan Türk birliği konuşalım sadece. Arkadaşların iddiasını çürütüyoruz

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ
Vatandaş
Oyun savcısı seçiminde tebriklere bakın masallah, madem ittifak yoktu Kadir heralde çok sevinmiş ondan tebrik ediyor

@niko_23
Acaba. Yeni hakim kim olucak 🤔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...