Biz Tek, Siz Hepiniz (!) (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
bize yapıyordun da sesinin titremesinden pek anlayamiyordum seni. ama hala seni karşımıza piyon olarak atanlardan daha iyi durumdasın gözümde.
Onun daha yolu çok abisi anlatsan da anlamaz inceyi. Şimdi gelir gülücüklü mülücüklü sen şöylesin fln der hiç söylememişsin gibi olur. Büyüdükçe artar farkındalığı yorma boşuna kendini

E

Emirhan'

Ziyaretçi
bize yapıyordun da sesinin titremesinden pek anlayamiyordum seni. ama hala seni karşımıza piyon olarak atanlardan daha iyi durumdasın gözümde.
Sesim mi titremis 3 kelimeyle gelmeyin brndjjshs sen o zaman korkudan açamadın sesini 😂 hiç konuşmuyordun çünkü

Kimsəsiz

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Azərbaycan türk birliyi partiyasının isteninlen zaman oyunda verdikleri mücadelede verdiyi destekler göre Altın Ok , ÖVİP teşekkür ediyorum. İnanıram ki bu mücadelede daim zaferlere çıxacayık

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Zor yola kolay insanlarla çıkarsanız… Seni de satar, yolu da satar yolcuyu da satar! Bizim dostlarımız bize yeter çok olmaya gerek yok az olup öz olur alayina gideriz.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Zor yola kolay insanlarla çıkarsanız… Seni de satar, yolu da satar yolcuyu da satar! Bizim dostlarımız bize yeter çok olmaya gerek yok az olup öz olur alayina gideriz.
Tamam emre abisi çok üstlerine gtmeyelim gizli gizli okuyolar yazmaya yüzleri de cesaretleri de yok bu kadarı yeter onlara😅