Boşta olan Valilik Şehir Başkanlığı Atamaları Hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği ♾️
Vatandaş
yazdıklarımı dikkatli okuyun tabiki Bozok ittifakını üstün görerek konuşacağım muhalefetsiniz. size gelin dilenin demedim. bozok İttifakından isteyin atayalım dedik atadık. daha fazla polemiğe girmeyin bu konuyla ilgili gerekli kararı oyun yönetimi verir.
Ben de diyorum işte oyun yönetimi karar verir kimin burada yazıp yazmayacağını kimin konusunun açılıp açılmayacağına oyun yönetimi uyarmamış oyuncuyu. Oyuncunun eksik gördüğü dile getirmek istediği konuya izin vermiş herkes altında düşüncelerini belirtmekte özgür ama kimse gelip buraya yok konu açma yok al makam öyle uygun gördüm diye üstten üstten konuşamaz. Seçim kazanarak makam sahibi oluyor olabilirsiniz ama bu sizi kimseden üstün yapmaz karşındaki oyuncularla konuşurken üslubuna dikkat etmek zorundasın.

Sevim AYDIN

Vatandaş
gereken uyarıyı yapmak benim yetkim ve görevim role play oyunu oynuyoruz. herkes herkesi her konuda uyarsın o zaman ne güzel Dünya. yetkilerinizi bilin, gerekli uyarıyı yapmak benim görevim.
Uyarabilir ben de uyarabilirim çıkarım konu açarım senin yapmadığın sorumluluklarını da eleştiririm senin üslubunu da eleştiririm. Burası bir siyaset oyunuysa ve buradaki oyuncular siyaseten bir partinin mensubuysa oyunda eksik gördüklerini , düşüncelerini ifade etmekte özgür sen gereksiz konu açma vesaire diyerek konu açma diyemezsin. Bana cevap vereceğine yazdığın mesajları oku

Sevim AYDIN

Vatandaş
farkındaysanız mevcut görevime, bakan arkadaşlarımız da mevcut görevlerine dün başladı. atama hop diye bir anda olmuyor. beklemeyi bilin lütfen.
Tamam işte ben de bunu diyorum. Oyuncu gelip makamlarda boşluk var diyebilir sizi eleştirebilir. Sen de oyun başkanı isen insanca yaklaşarak yeni davrandık henüz makam olarak istekte bulunan kimse olmadığı boşta kaldı atama yapacağım kimse yok diyerek güzellikle açıklayabilirsin üstten üstten konuşarak açıklama yaparak bir yere varılmaz. Sen şimdi gelseydin bak kardeşim böyle böyle bir durum var henüz kimse makam istemedi hatta senin konunun altında makamı isteyenler yazarsa biz adama yaparız sorun yok gibi güzelce uyarsaydın kimse sana bir şey diyecek miydi?

Senin mesajını okudum sinirim tepeme çıktı Yok makam isteyin yok öyle uygun gördüm.
Güzelce uyarıyorum makam kazanıyor olabilirsiniz hakkınız var helal hoş olsun ama sırf kazandınız diye karşınızdaki insanlara bu üslupla yaklaşamazsınız.

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
Sizlere iyi görevler biz makam istemiyoruz sizden siz bunu ilk önce anlayın da
konu açan arkadaşın makamı yoktu, atama olmuyor diye konu açmış. atama istiyor diye düşünerek kendisine atama yaptım. nezaketen isteyen varsa bozok ittifakından talep edebilir de dedik. istemiyorsa arkadaş istifasını sunabilir yeniden.

Sırachan

ALTIN OK 58.Donem adalet bakanı
Vatandaş
Tamam işte ben de bunu diyorum. Oyuncu gelip makamlarda boşluk var diyebilir sizi eleştirebilir. Sen de oyun başkanı isen insanca yaklaşarak yeni davrandık henüz makam olarak istekte bulunan kimse olmadığı boşta kaldı atama yapacağım kimse yok diyerek güzellikle açıklayabilirsin üstten üstten konuşarak açıklama yaparak bir yere varılmaz. Sen şimdi gelseydin bak kardeşim böyle böyle bir durum var henüz kimse makam istemedi hatta senin konunun altında makamı isteyenler yazarsa biz adama yaparız sorun yok gibi güzelce uyarsaydın kimse sana bir şey diyecek miydi?

Senin mesajını okudum sinirim tepeme çıktı Yok makam isteyin yok öyle uygun gördüm.
Güzelce uyarıyorum makam kazanıyor olabilirsiniz hakkınız var helal hoş olsun ama sırf kazandınız diye karşınızdaki insanlara bu üslupla yaklaşamazsınız.
Bu oyunda iktidar olunca hani bir üstünlük olması gerekiyor ya sevim hanım siyasetde böyle konuşan değil çalışan kazanir

Sevim AYDIN

Vatandaş
konu açan arkadaşın makamı yoktu, atama olmuyor diye konu açmış. atama istiyor diye düşünerek kendisine atama yaptım. nezaketen isteyen varsa bozok ittifakından talep edebilir de dedik. istemiyorsa arkadaş istifasını sunabilir yeniden.
İşte diyorum ki bunu söylediğiniz üslupla anlaşılmayacak hale getirdiniz. Sözlerinizle lütfetmişsiniz ve atama yapmışsınız yok işte gelin bizden isteyin diyerek karşınızdaki insanları dilenci konumuna getirecek bir yazım tarzı ile bunu anlattın. Karşındaki insanlarda doğal olarak buna sinirlenebiliyorlar. Oyun başka ne olarak kendini yakışanı yaparak nazik davranmaya seni davet ediyorum. Unutma üslup her şeydir.

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı

nasıl konuşmam gerektiğine ben karar veririm sevim başkan. Konu açan arkadaş bilmiyor mu bizlerin dün göreve geldiğimizi? oyundan bu kadar uzaksanız ilk önce oyuna odaklanıp görev süreçlerine bakın uyarınızı ondan sonra yapın.

Ömer GÜVEN

Türk Ulus Partisi &Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
İşte diyorum ya yanlış atayamazsın hemde istifa etmeyecek ki siz atadığınız gibi düzelteceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...