Bozkurt Harekat Kamuoyu Açıklaması (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sado55
  • Başlangıç tarihi
Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Çok merak ediyorum oyunun en köklü 2 partisi olarak bu ithamlar size normalmi geliyor 1/2 aylık insanlar tarafından
Bozkurt harekat partisinin kararını saygıyla karşılıyorum böyle uygun görmüşler böyle yapmışlar hayırlısı olsun.

yanlız bu yazdığın ne alaka onu anlayamadım, oyunun köklü partisi hata/yanlış yapmış olamaz mı? Ya da 1/2 aylık insanlar doğru söylüyor olamaz mı?
Yazdığın yazı kışkırtma yapmaktan başka bişey değil 👎🏻

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlısı olsun kardeşim. Her zaman yanındayım ♥️

S

Sado55

Ziyaretçi
Çok merak ediyorum oyunun en köklü 2 partisi olarak bu ithamlar size normalmi geliyor 1/2 aylık insanlar tarafından
Herkes konuşmakta özgürdür. Düşüncelerini söyleyebilirler. İyisiyle veya kötüsüyle bir karar verdik. Kararırımıza saygıda duyabilirler veya eleştirebilirler. Biz herkesin söylemlerine saygı duyuyoruz.

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bozkurt harekat partisinin kararını saygıyla karşılıyorum böyle uygun görmüşler böyle yapmışlar hayırlısı olsun.

yanlız bu yazdığın ne alaka onu anlayamadım, oyunun köklü partisi hata/yanlış yapmış olamaz mı? Ya da 1/2 aylık insanlar doğru söylüyor olamaz mı?
Yazdığın yazı kışkırtma yapmaktan başka bişey değil 👎🏻
Her ayrılan yanlış yapıyor ama tek doğru yapan sizlersiniz

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Beni rahatsız eden birşey yok sadece o duyguyu merak ettim sen gel çabala et 2 tane kişi çıksın seni eleştirsin 😂
Fettah kardeşim, hayat böyledir. Yaşını bilmiyorum ama günü gelir, yıllarını verdiğin şirketten, yeni gelen bir yönetici seni kovabilir. Burada herkese söz hakkı veren bir platform var. Bunu sorgulamak sana kalmadı. Herkes fikrini beyan eder. İster beğenirsin ister beğenmezsin. Karşı çıkıp muhalefette yapabilirsin. Rahatsız oluyorsan, oyuna senden sonra gelen herkesi başlayıp gönderelim. Laf söz olmasın hiç.

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sevgili @Fettah Özdemir başkan 1 2 aylık dediğiniz insanların bu platform da fikrini beyan etme hakkı yok mudur?? Bir iki aylık oyuncuyum evet var sayalım itham da ettim konunun asıl muhatabı rahatsız değilken siz neden rahatsız oldunuz..?
Siz muattabım değilsiniz bedavaya geçinmeye devam edin buraya güzel şeyler yazardım ama ban yerim yazmıyorum

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Fettah kardeşim, hayat böyledir. Yaşını bilmiyorum ama günü gelir, yıllarını verdiğin şirketten, yeni gelen bir yönetici seni kovabilir. Burada herkese söz hakkı veren bir platform var. Bunu sorgulamak sana kalmadı. Herkes fikrini beyan eder. İster beğenirsin ister beğenmezsin. Karşı çıkıp muhalefette yapabilirsin. Rahatsız oluyorsan, oyuna senden sonra gelen herkesi başlayıp gönderelim. Laf söz olmasın hiç.
Tamam canım bakalım mücadelemize herşey ilerleyen süreçte çıkıcak zaten ortaya

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Tamam canım bakalım mücadelemize herşey ilerleyen süreçte çıkıcak zaten ortaya
Mevzu mücadele etmek zaten. Siz devam edin, biz de devam edelim.. insanlara oyunda dahi tepeden bakmayın.
Samimiyetle söylediğini düşünerek karşılık vermiyorum ama canım vs gibi kelimeleri sevmiyorum başkanım.

İyi oyunlar.

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ayrıca sizlerden rahatsızım diye de birşey demedim sadece onlara duygusunu sordum benle çok muattap olmak istiyorsanız yazabileceğiniz kanallar var sabaha kadar muhattap olalım aynı soruları tekrarlayarak burayı kirletmenin bir anlamı yok

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Kirleten ben değilim. İnsanları 1 2 aylim 3 5 yıllık diye ayrıştıran sensin. Tabiki cevap alıp tepki göreceksin. Bunu yazarken bunun farkında olman lazım. Dediğin gibi kirletmeyelim daha fazla.

İyi forumlar.