Hakkınızda hayırlısı olsun başkanım.
Bozkurt harekat partisinin kararını saygıyla karşılıyorum böyle uygun görmüşler böyle yapmışlar hayırlısı olsun.Çok merak ediyorum oyunun en köklü 2 partisi olarak bu ithamlar size normalmi geliyor 1/2 aylık insanlar tarafından
Herkes konuşmakta özgürdür. Düşüncelerini söyleyebilirler. İyisiyle veya kötüsüyle bir karar verdik. Kararırımıza saygıda duyabilirler veya eleştirebilirler. Biz herkesin söylemlerine saygı duyuyoruz.Çok merak ediyorum oyunun en köklü 2 partisi olarak bu ithamlar size normalmi geliyor 1/2 aylık insanlar tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun yolunuz açık olsun
Teşekkür ederizHakkınızda hayırlısı olsun başkanım.
Hakkınızda hayırlısı olsun başkanım.
Teşekkür ederizBöyle bir duruma tepki gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum kararınız ise hayırlı olsun ,hakkınız da hayırlısı
Teşekkür ederim abiHayırlısı olsun kardeşim. Her zaman yanındayım
Her ayrılan yanlış yapıyor ama tek doğru yapan sizlersinizBozkurt harekat partisinin kararını saygıyla karşılıyorum böyle uygun görmüşler böyle yapmışlar hayırlısı olsun.
yanlız bu yazdığın ne alaka onu anlayamadım, oyunun köklü partisi hata/yanlış yapmış olamaz mı? Ya da 1/2 aylık insanlar doğru söylüyor olamaz mı?
Yazdığın yazı kışkırtma yapmaktan başka bişey değil
Yanlış mı dedik? 1 2 aylık insanların konuşma özgürlüğü yok mu? Sen misin tek kral? Eleştiriye Sado bile açık iken, o bile olgunlukla cevaplarken seni rahatsız eden ne?Her ayrılan yanlış yapıyor ama tek doğru yapan sizlersiniz
Beni rahatsız eden birşey yok sadece o duyguyu merak ettim sen gel çabala et 2 tane kişi çıksın seni eleştirsinYanlış mı dedik? 1 2 aylık insanların konuşma özgürlüğü yok mu? Sen misin tek kral? Eleştiriye Sado bile açık iken, o bile olgunlukla cevaplarken seni rahatsız eden ne?
Fettah kardeşim, hayat böyledir. Yaşını bilmiyorum ama günü gelir, yıllarını verdiğin şirketten, yeni gelen bir yönetici seni kovabilir. Burada herkese söz hakkı veren bir platform var. Bunu sorgulamak sana kalmadı. Herkes fikrini beyan eder. İster beğenirsin ister beğenmezsin. Karşı çıkıp muhalefette yapabilirsin. Rahatsız oluyorsan, oyuna senden sonra gelen herkesi başlayıp gönderelim. Laf söz olmasın hiç.Beni rahatsız eden birşey yok sadece o duyguyu merak ettim sen gel çabala et 2 tane kişi çıksın seni eleştirsin
Siz muattabım değilsiniz bedavaya geçinmeye devam edin buraya güzel şeyler yazardım ama ban yerim yazmıyorumSevgili @Fettah Özdemir başkan 1 2 aylık dediğiniz insanların bu platform da fikrini beyan etme hakkı yok mudur?? Bir iki aylık oyuncuyum evet var sayalım itham da ettim konunun asıl muhatabı rahatsız değilken siz neden rahatsız oldunuz..?
Tamam canım bakalım mücadelemize herşey ilerleyen süreçte çıkıcak zaten ortayaFettah kardeşim, hayat böyledir. Yaşını bilmiyorum ama günü gelir, yıllarını verdiğin şirketten, yeni gelen bir yönetici seni kovabilir. Burada herkese söz hakkı veren bir platform var. Bunu sorgulamak sana kalmadı. Herkes fikrini beyan eder. İster beğenirsin ister beğenmezsin. Karşı çıkıp muhalefette yapabilirsin. Rahatsız oluyorsan, oyuna senden sonra gelen herkesi başlayıp gönderelim. Laf söz olmasın hiç.
Mevzu mücadele etmek zaten. Siz devam edin, biz de devam edelim.. insanlara oyunda dahi tepeden bakmayın.Tamam canım bakalım mücadelemize herşey ilerleyen süreçte çıkıcak zaten ortaya
Kardeşim diye samimiyet kurarsan canım diye konuşurumMevzu mücadele etmek zaten. Siz devam edin, biz de devam edelim.. insanlara oyunda dahi tepeden bakmayın.
Samimiyetle söylediğini düşünerek karşılık vermiyorum ama canım vs gibi kelimeleri sevmiyorum başkanım.
İyi oyunlar.
Açıklamanızı bekliyorum.. bedava geçindigimiz şeyi özellikle merak ediyorum..Sanırım iftira atmanın da bir cezası vardirSiz muattabım değilsiniz bedavaya geçinmeye devam edin buraya güzel şeyler yazardım ama ban yerim