BOZKURT HAREKAT Kuruluş Bildirimi. (12 Kişi İçeride)

Umut

Üye
29. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı uğurlu olsun başkanlarim
Teşekkürler 🙏
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan, özlendiniz 🌹 Oyunu tekrar renklendireceğinizden şüphemiz yok 🙏
Teşekkürler, inşallah 🙏
Hayırlı olsun başarılar dilerim
Teşekkürler 🙏
Teşekkürler 🙏
Hayırlı uğurlu olsun benimde oyundaki ilk partim hoşgeldiniz 🌹🌹
Teşekkürler hoşbulduk 🙏
Bozkurtlar her yerde 🐺🐺
🐺🐺
Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun; ilk partim olan Bozkurt Harekatı’nı tekrar burada görmek büyük bir mutluluk.🐺🐺🐺🌹
Teşekkürler 🐺
Teşekkürler 🙏
Hayırlı olsun 3 bozkurt partiden bir ittifak beklerim :)
Teşekkürler, inşallah 🙏
#BizBirlikteGüçlüyüz
🐺🐺
Hayırlı uğurlu olsun 🌹🐺
Teşekkürler 🙏 🐺
İlk gün dediğimiz gibi #BizBirlikteGüçlüyüz 🌹🐺
🐺🐺
Hayırlı uğurlu olsun 🌹
Teşekkürler 🙏
Pangeada beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarıma süreçte yanımda oldukları için teşekkür ediyorum
Bozkurt Harekat Partisi benimde bir süre yöneticilik yaptığım oyuna başlayıp birçok kazanım sağladığım partimdir kapandığında üstlendiğim görevi şimdi sonuçlandırıp bir arada tutuğum yoldaşlarımı Bozkurtta yeniden görmek mutluluk veriyor
Hayırlı olsun 🐺
Eline emeğine sağlık teşekkürler 🙏
Hayırlı uğurlu olsun eski günlerinizdeki gibi başarılara tekrardan imza atmanız dileğiyle🌹
Teşekkürler, inşallah 🙏
Teşekkürler 🙏
Hayırlı uğurlu olsun 🌹🐺
Teşekkürler 🙏
Hayırlı olsun Bozkurt Harekat.
Hakkınızda hayırlısı olsun 🌹
Teşekkürler 🙏
Hayırlı olsun başarılar dilerim
Teşekkürler 🙏

EN1

Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷
Vatandaş
Öncelikle Hayırlı olsun Eski Partilerin dirilmesi Çok güzel oldu çünkü herşey eskiden güzeldi Ay Yıldız, Hareket Bozkurt Hareket ,Yeniden Doğuş ,Dolunay, Alsancak, Alperenler, Yarımay, İslam Türk Hareketi , İlk Adım, Yeni Cağ, Anayurt, Vb sayamadığım eski partiler

OmerFaruk21

Yenilikçi Demokrasi Partisi Genel Başkanı
Vatandaş
Değerli Başkan Online Halkı,

04.04.2022 Tarihinde kurulan BOZKURT HAREKAT oyun içerisinde çokça zafere imza atmıştır ve çokça dostluklar, yoldaşlar ile yoluna devam ederek 07.07.2024 Tarihinde partinin kapatılarak oyundaki serüvenine bir ara, mola verilmişti. Bügün itibari ile tekrar partimizi kurmuş ve geçici arayı bitirmiş bulunmaktayız.
Bozkurt Harekat her bir ferdinin değerli olduğu, herkesin el birliğiyle yarınları kurduğu güçlü bir topluluktur. Hep birlikte adım adım, bir olmak, diri olmak ve birlikte güçlü olmak için yola çıktık.
Oyuna kendi tarihimiz adına yeni temiz bir sayfa açıp kavganın kaosun olmadığı başarılardan daha çok artık sohbet muhabbet ortamını sağlamak amacı ile yeniden buradayız.
Bu yolda bizimle beraber yürümek isteyen her bir Başkan Online oyuncusunu aramızda görmek isteriz.
#bizbirliktegüçlüyüz

:wolf: BOZKURT HAREKAT :wolf:
Ekli dosyayı görüntüle 19223
Hayırlı uğurlu olsun inşallah