Bozkurt Harekat MYK Kararları… (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Buğra Kemer
  • Başlangıç tarihi
C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online kullanıcıları,Oyunun en köklü partimiz,Bozkurt Harekat Parti’sinde kan değişimi.

Uzun dönemler boyunca Siyah Sancak-Bozkurt Harekat partilerimizin Genel Başkanlığını yürütmüş olan Tolga Çıtır başkanımız bugün itibariyle görevinden ayrılmıştır.

Bugüne kadar verdiği emeklerine,kazandırmış olduğu başarılarına teşekkürü borç biliriz.

Teşekkürler Tolga Çıtır

Bugünden itibaren Başkanlık görevini Sado55 Başkanımız üstlenecektir,Sado55 Başkanımıza bundan sonra ki görevinde başarılar dileriz.

-Bozkurt Harekat Parti MYK

#BozkurtlarUlusun
#BizBirlikteGüçlüyüz
Hayırlı uğurlu olsun Sadıç @Sado55

T

Tolga

Ziyaretçi
Galibiyeti de tattım, mağlubiyeti de tattım. Çok fazla dost da edindim, gereksiz kişilerden kurtulup yüklerimi de azalttım. Her biri birbirinden değerli üyeleriyle, yol arkadaşlarıyla gerçekten onurlu bir başkanlık oldu Bozkurt Harekat başkanlığı. Bayrağı, dostum Sado’ya devrederken de bir o kadar da içim rahat. Sadocum görevinde çokça başarılar dilerim. İyi dileklerini sunan herkese çok çok teşekkür ederim 🌹

“Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük.
Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.”

S

Sado55

Ziyaretçi
Galibiyeti de tattım, mağlubiyeti de tattım. Çok fazla dost da edindim, gereksiz kişilerden kurtulup yüklerimi de azalttım. Her biri birbirinden değerli üyeleriyle, yol arkadaşlarıyla gerçekten onurlu bir başkanlık oldu Bozkurt Harekat başkanlığı. Bayrağı, dostum Sado’ya devrederken de bir o kadar da içim rahat. Sadocum görevinde çokça başarılar dilerim. İyi dileklerini sunan herkese çok çok teşekkür ederim 🌹

“Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük.
Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.”
Senin gibi bir dosta sahip olduğum için çok şanslıyım. Yerini dolduramayacak olsam da elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğim. Her şey için teşekkür ederiz. Parti için yaptıkların her zaman aklımızdadır ❤️🌹