Bozkurt Hareket Partisi | Kuruluş Duyurusu (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mamii

Üye
Vatandaş
İzlerken bir an duygularım yükseldi elinize sağlık :) umarım başarılı olursunuz. Bol şanslar Başkanım..

BurakDuman

BOZKURT HAREKAT PARTİSİ
23. Dönem Oyun Başkanı

mamii

Üye
Vatandaş
Güzel düşüncelerin çok teşekkürler dostum.
Ne demek. biz de zamanında yeni girişimler yaptık :) şimdi piyasada pek gözükmesemde bir zamanlar büyük işler yaptım partimle beraber:) bundan dolayı girdiğiniz iş çok saygı duyulması gerekir. Piyasa da güçlü olan partiler var bunlara karşı tutunamayıp kapanma korkusu yerine yaparız cesaretiyle girişmeniz takdir edilesi hareket:) ben mamiii olarak size destek olabileceğim herhangi bir konu olursa her zaman yazabilirsiniz bana 😇 tekrardan bol şans ve başarılar dilerim iyi oyunlar..

AnılTublek

SİYAH SANCAK🏴BOZKURT HAREKAT 🐺
Vatandaş
Ne demek. biz de zamanında yeni girişimler yaptık :) şimdi piyasada pek gözükmesemde bir zamanlar büyük işler yaptım partimle beraber:) bundan dolayı girdiğiniz iş çok saygı duyulması gerekir. Piyasa da güçlü olan partiler var bunlara karşı tutunamayıp kapanma korkusu yerine yaparız cesaretiyle girişmeniz takdir edilesi hareket:) ben mamiii olarak size destek olabileceğim herhangi bir konu olursa her zaman yazabilirsiniz bana 😇 tekrardan bol şans ve başarılar dilerim iyi oyunlar..
Sağol mami başkanım kim bu mami Başkan repliğini unutmuyorum

BurakDuman

BOZKURT HAREKAT PARTİSİ
23. Dönem Oyun Başkanı
🐺🐺🐺🐺🐺

BurakDuman

BOZKURT HAREKAT PARTİSİ
23. Dönem Oyun Başkanı
🐺🌄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...