Bozkurt Media Röportaj | Murat Ünlü (2 Kişi İçeride)

Bozkurt Media

Bozkurtların Medyası 🐺
Vatandaş
Merhaba Başkan Online Ailesi
Bozkurt Media'nın Bugünkü Konuğu Sayın @Murat Ünlü

İyi Okumalar..

1- Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Murat Ünlü aslen Amasya'lı Doğma Büyüme İstanbul'lu 30 yaşında 1 KIZ Babası,
Burada hanımefendi arkadaşların dikkatini ekstra çekecek bir durum belirtmek isterim
Kadın Kuaför mesleği icra etmekteyim 🤗

2- Altın Ok Partisi, güzel bir yükseliş içerisinde bu konu hakkında düşünceniz nedir?

Altın Ok çalkantılı dönem geçirdi o zaman oyundan kopuk bir durumdaydım, hatta bir dönem kapatıldığı bilgisini aldığımda çok üzülmüştüm bu duruma. Ama benim buraya ait olduğumu hissetiğim gibi Altın Ok'u
Altın Ok yapan değerler de bu durumu kabul edemediler. Yükselmek bizim üstesinden geldiğimiz bir durum zamanında Başardık yine Başarmak şaşılacak bir durum olmaz kimse için.. Tecrübe bunu gerektirir ve arkadaşlarım da en iyi şekilde ilerletiyor bu durumu.

3- Diğer partilerin birleşmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Bu konu ile alakalı Demagoji yapmayacağım,
Net olarak söylüyorum. Zamansız bir şekilde alındı bu kararlar. İttifak durumları yasaklanır yasaklanmaz ilk atılım tarafımızca yapıldı evet ancak ardından 4-5 parti bir araya gelerek bu durumu farklı bir boyuta taşıdı elbette bu durumun bu şekilde olacağını kimse ön göremezdi belki de bir araya gelmezler denilen partiler isimler belli amaçlar için aynı Safa geçti saygı duyuyorum. Ancak bu birleşmeler geçen günlerde bir konu altında yapmış olduğum yorumda olduğu gibi açık ve net şekilde
Atı alan üsküdar'ı geçtikten sonra yapılan birleşimler oldu. 4-5 parti bizim tarafta birleşme gibi bir durum olsaydı yine aynı düşüncede olurdum. Dediğim gibi bu konu durum bence zamansız oldu sürece yayılabilirdi ama olmadı. Gelecek ay itibari ile bende kolları sıvayan tarafta olacağım partim adına artı olarak ne yapabileceksem yapacağım ve inanıyorum ki asla yalnız olmayacağım.. Kartlar Yeni Ayda Yeniden Dağıtılacak..

4- Meclis seçimlerinde karşınızda 250 üyeye sahip bir parti olmasına rağmen 3 bakanlık ve atama ile oyun başkanlığını aldınız. Bu zafer hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evet gelelim can alıcı soruların, can alıcı cevaplarına.

"Akıllı insan aklını kullanır, daha akıllı insan başkalarının da aklını kullanır.."

Birleşme senaryosunun ilk adımları
Altın Ok & Milli Gençlik birlikteliği ile atıldı
Akabinde birleşme senaryoları artış gördü.
Türk Ulus Birliği olarak kurulan birlikteliğin kahramanları akıllı insanlar aklını kullandı..

Daha akıllı insanlar ise Meclis Bileşenlerini belirleme de birlikten kuvvet doğar durumunun 2.Perdesini yaşattı, Evet 2. Hatta 3. tura kalan bir seçim oldu ama 5 te 3 lük bir çoğunluk yaşandı tamam kabul milletvekili listesini belirleme durumunda kritik 2 gözden kaçan yanlış isim meclis bileşenleri seçiminde etkin rol olmuş olabilir kabul. Ama buda bizim sorunumuz değil biz hataları tespit etmekte üzerimize düşeni yaptık. Onlarda listeyi belirleme durumunda aynı hassasiyeti göstermiş olsalardı..

Sorunuz Meclis seçimi ile alakalı olmuş düşüncem bu şekilde. Akabinde yapılan Genel Kurmay Başkanlığı seçiminde ise katsayı faktörü etkin rol oynadığından sonucu belli bir seçimin bitişini beklemiştik. Onun içinde yine burada tekrardan Tebrikler..

5- 47. Dönemde kendi partiniz tarafından darbe yemiştiniz. Bu konu hakkındaki görüşünüz nedir? Stratejik bir plan mı?

Evet beklediğim bir soruydu, bu soruyu görmesem bu konu ile alakalı soru talebim olurdu.

Ben oynadığım tüm oyunalrın tüm fonksiyonlarını görmek sonucunu hissetmek isteyen birisi olmuşumdur, geçmişte oynadığım oyunlarda da bu böyleydi. Gerek Futbol oyunları olsun gerek Strateji oyunları v.s. Darbe senaryosu ilk konuşulmaya başlandığında merak içerisinde olan biteni takip ettim uzun süren bir süreçti kısa vadede faaliyete geçmesi mümkün olmadı.
Süreç devam ederken tarafıma gelen teklifi kabul etmem kolay olmadı çünkü oyun içerisinde Altın Ok bünyesi haricinde sempati yada saygı duyulduğunu hissettiğim nadir isimlerden birisiydim. Ama o dönem içinde ailevi sebeplerden dolayı oyuna ara vermek değil bırakmak durumda olduğum bir gerçek ile de yüz yüze kalmıştım. Her halükarda darbe olacaktı ve darbe sonrası gidecektim ve gittim de 🤗 bu sebepten durumu kabul ettim benim içinde çok zor oldu. Geri dönüş kararında bu durumun bir nevi Murat Ünlü ismine olan itibarı oyun içinde zedeliyeceğini biliyordum ama o dönem aklı selim herkes senaryo olduğunu da biliyordu anlamışlardı..

Pişman mıyım asla, o dönem demokrasi diyenler takdiri ilahi oyuna döndüğüm dönemde ki tamamen tesadüf oldu, darbe yancısı olmuşlardı..

6- BaşkanOnline yönetiminin almış olduğu kararlar ile ilgili düşünceleriniz nedir?

Örnek olarak: Zamanında katsayı kararı aldılar, altyapısı tam oturmadan seçim esnasında denediler ama karmaşık bir durum ortaya çıkınca katsayı durumunda ki karmaşıklık anlaşılır seviyeye gelene kadar erteleme kararı aldılar ve bugün bu sistem saat gibi işliyor bence Tebrikler. Ama bazen aniden alınan kararlar oluyor ve o anda hayata geçiyor mesela bir dönem Forum'da yapılan yorumlar verilen cevaplar yönetici onay'ı ile düşüyordu ve
BaşkanOnline Forum o dönem popülerliğini kaybetti kısa sürdü bu durum ama anı alınan ve hayata geçen bir karar oldu.

Ama şehir kısmı muazzam olmuş, geliştikce daha iyi haller alacaktır, Oyuncuları o kısma yönlendirecek formüller üretmek iyi olacaktır..

Yoksa onlar da gelişim adına mücadele veriyor. Uğraşlar bu yönde..

7- Kendi partiniz hariç hangi partilere sempati duyuyorsunuz?

Belirtmek isterim ki hepsine saygı duyuyorum, bu güne kadar asla olumusuz bir münakaşa içinde bulmadım kendimi.

Sempati durumu ise;
UYANIŞ
ÖZGÜRLÜK ve İRADE
BOZKURT HAREKAT

Değer verdiğim isimler var orada..

8- Sizce BaşkanOnline'de unutulmayacak biri var mı?

Şuan için yerini sağlama almış onursal başkan @ErenA

Benim açımdan aktif döneminde neler yapabildiğine yakinen şahit olduğum; Ahmet Karaoğlan (Ahmecet)
gibisi asla gelmedi.

9- Bozkurt Media ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Klişe sorular dışında kalarak kişiye özel farklı sorular ekleyerek insanları bunaltmayan işini yapmaya çalışan örnek bir ortam Tebrikler Ederim Sizleri..

Röportajımıza Katıldığı İçin Başkanımıza Teşekkür Ederiz🌹

Bozkurt Media Sunar...