Bozkurt Media Röportaj | Murat Ünlü (8 Kişi İçeride)

Semih.

Bozkurt Harekat | 44.Dönem Savunma Bakanı
Vatandaş
Kim olduğumu iyi bilirsin sen hem ciddiye almıyorum diyorsun suan alıyorsun napcaz
Evet kim olduğunu biliyorum Vasıfsız İşsiz Güçsüz Arkadan millete sövüp yüzüne gülen korkup özür dileyen birisin

Ayrıca Konumu kirlettiğin için yazıyorum malum belediye çalışmıyor ortalık kirlendi temizlemek lazım

Y İ Ğ İ T

Türk Ulus🇹🇷
Vatandaş
Evet kim olduğunu biliyorum Vasıfsız İşsiz Güçsüz Arkadan millete sövüp yüzüne gülen korkup özür dileyen birisin

Ayrıca Konumu kirlettiğin için yazıyorum malum belediye çalışmıyor ortalık kirlendi temizlemek lazım
Aynaya bakıpta konuşma benle doğruları söyle

Y İ Ğ İ T

Türk Ulus🇹🇷
Vatandaş
Sinirlendirdiğini sanıyorsun ama aslında kimseyi etkilemiyorsun Aklınca böyle takılmak istediğini biliyoruz ama aklinca insanları sinirlendirmenin sana bir faydası yok Biraz kendini gözden geçir sonra gel. Kimseye saygısızlık yapmanın kimseye yararı yok
😂😂😂alakasıı yok beni ilgilendirmez yazdığıma cevap vermeseydi ozmn arkadaşın

Semih.

Bozkurt Harekat | 44.Dönem Savunma Bakanı
Vatandaş
Aynaya bakıpta konuşma benle doğruları söyle
Yav yiğit senin ilk zamanlarını bilirim ben boş yapma konumu kirletme birazdan yazacaksın tgden tanıyorum seni

Millete sallayıp kendini bişey zannediyorsun kime özeniyorsan söyle bilelim Emirhan eşek resmi attırıp özür dilettiği zaman Emirhana kızmıştım şimdi de diyorum ki keşke daha beterini yapsaydı Eline sağlık @EmirhanB.

EmirhanB.

5
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yav yiğit senin ilk zamanlarını bilirim ben boş yapma konumu kirletme birazdan yazacaksın tgden tanıyorum seni

Millete sallayıp kendini bişey zannediyorsun kime özeniyorsan söyle bilelim Emirhan eşek resmi attırıp özür dilettiği zaman Emirhana kızmıştım şimdi de diyorum ki keşke daha beterini yapsaydı Eline sağlık @EmirhanB.
Şeriatın kestiği parmak acımaz 😉

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Abilerine güveniyor galiba. Abileri piyasada yok ama. Onları da buralarda görmek isteriz. Kamuoyuna duyurulur.. 😏