Çok ayıp.Sen biz diyorsan inanmadım
Çok ayıp.Sen biz diyorsan inanmadım
Ben desem inanir misinSen biz diyorsan inanmadım
Evet partimizin adını alıyor ama ordaki tarafsız deme amacı farklı, Yapılan haberlerimiz objektif nitelikte yapılacak ve örnek vereyim röportaj yapmak isteyen varsa ayrım olmayacak. Haberler içinde aynı şey geçerli.Bi partinin medyası nasıl "TARAFSIZ" oluyor fon lazımsa günlük limitimi atarım haberiniz olsun
Tabi efendimEvet partimizin adını alıyor ama ordaki tarafsız deme amacı farklı, Yapılan haberlerimiz objektif nitelikte yapılacak ve örnek vereyim röportaj yapmak isteyen varsa ayrım olmayacak. Haberler içinde aynı şey geçerli.
Bizi eski medyalardan bilen bilir sende ilerde öğrenirsin, he bu arada röportaj yapmak istersen yazabilirsin düşünürüz belkiTabi efendim
Sana demedik mi seni ilgilendirmeyen konularda konuşma diye neden abi sözü dinlemiyorsunBi partinin medyası nasıl "TARAFSIZ" oluyor fon lazımsa günlük limitimi atarım haberiniz olsun
Siz kimsiniz? Ha şeydiniz siz makam için ona buna yanaşanlarSana demedik mi seni ilgilendirmeyen konularda konuşma diye neden abi sözü dinlemiyorsun
İkile.Siz kimsiniz? Ha şeydiniz siz makam için ona buna yanaşanlar
Sağol canım havuz medyaya konuşmuyorum benBizi eski medyalardan bilen bilir sende ilerde öğrenirsin, he bu arada röportaj yapmak istersen yazabilirsin düşünürüz belki
Pekiİkile.
UzaaaaSiz kimsiniz? Ha şeydiniz siz makam için ona buna yanaşanlar
TamamUzaaaa