Bozok İttifakı Tarih Yazdı (10 Kişi İçeride)

Ömer.123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Kıymetli Vatandaşlar, Değerli Yoldaşlarım,

Bugün, demokrasi tarihimize Bozok İttifakı'nın ve halk iradesinin altın harflerle yazıldığı bir gün olarak geçmiştir.

Bu zafere birlikte yürüdüğümüz, Özgürlük ve İrade Partisi, Yeniden Doğuş Partisi, Hürriyet Partisi ve Asil Türk Partisi'ne;
İttifak dışından gönül birliğiyle destek veren Amacı Olmayan Grup Partisi ve A D İ N Partisi’ne;
Ayrıca her zaman yanımda olup bana güvenen Altın Ok Partisi'nin kıymetli yönetim kurulu ile fedakarca mücadele eden her bir üyesine en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu başarı bir kişinin değil, bir inancın, bir birlikteliğin zaferidir.
Şimdi görev zamanıdır. Hep birlikte daha adil, daha güçlü bir Başkanonline için çalışacağız!

Teşekkürler, var olun!

58.Dönem Oyun Başkanı
Ömer.123

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş

Bugün, demokrasi tarihimize Bozok İttifakı'nın ve halk iradesinin altın harflerle yazıldığı bir gün olarak geçmiştir.

Bu zafere birlikte yürüdüğümüz, Özgürlük ve İrade Partisi, Yeniden Doğuş Partisi, Hürriyet Partisi ve Asil Türk Partisi'ne;
İttifak dışından gönül birliğiyle destek veren Amacı Olmayan Grup Partisi ve A D İ N Partisi’ne;
Ayrıca her zaman yanımda olup bana güvenen Altın Ok Partisi'nin kıymetli yönetim kurulu ile fedakarca mücadele eden her bir üyesine en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Şimdi görev zamanıdır. Hep birlikte daha adil, daha güçlü bir Başkanonline için çalışacağız!

Teşekkürler, var olun!

58.Dönem Oyun Başkanı
Ömer.123
Farkımız ortada 😉 Artık ne kadar güçlü olduğumuzu diğerleri düşünsün 😂
Yeni makamın hayırlı uğurlu olsun Oyun başkanım .

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı

Teşekkürler, var olun!

58.Dönem Oyun Başkanı
Ömer.123
Tebrikler Oyun Başkanlığı sana çok yakışdı kardeşim.