Düşme kankam. Bana en son Selam Meclis Başkanı olmak ister misin diye sorduğunda 5 gün sonra 2. Kez darbe yedimSelam bro senden sadece beypazarı doğal maden suyu isterim..

Düşme kankam. Bana en son Selam Meclis Başkanı olmak ister misin diye sorduğunda 5 gün sonra 2. Kez darbe yedimSelam bro senden sadece beypazarı doğal maden suyu isterim..
Tehlikeli kişilik bunlar kanka mesafeli olmak lazımDüşme kankam. Bana en son Selam Meclis Başkanı olmak ister misin diye sorduğunda 5 gün sonra 2. Kez darbe yedim![]()
İlk önce ob kabul et. Ona göre Ömeri indircez seni yapacazSelam bro senden sadece beypazarı doğal maden suyu isterim..
Teşekkür ederimHayırlı Olsun Görevinde Başarılar @Ömer.123![]()
Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı.İlk önce ob kabul et. Ona göre Ömeri indircez seni yapacaz
@Ömer.123 sen dedin ya sizden öğrenecek şeylerim var hiç bir şey öğrenememişsin kardeşim, bunlar sana bana bize seçim kazandıriyorsa var bir illa sebebi..İlk önce ob kabul et. Ona göre Ömeri indircez seni yapacaz
O yüzden gitme diyorum sana@Ömer.123 sen dedin ya sizden öğrenecek şeylerim var hiç bir şey öğrenememişsin kardeşim, bunlar sana bana bize seçim kazandıriyorsa var bir illa sebebi..
@Murat Ünlü agamla darbe keyfimiz güzeldi senaryodan karşı falan çıktı gardaşım herkes birbirine düşmüştü altınoklu olmayan bilemez murat aga sen boşver bunları![]()
O yüzden gitme diyorum sana
Sen gidersen ben biterimDe bana sen gidersen ben biterim..![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun başarılar
Hem oyunda emekli olduk. Artık kenara çekilme vakti.Yav nereye gidiyorsunuz sizin gibi buyuklerimden daha öğrenecek çok seyim var