muzlu reçel projen noldu arda devam ediyor mu kendi medyanda reklamını yapıyordunAçılışı ben yapacağım bu geceye özel Anamur yolları türküsünü ve Anamur muzumuzu forumdaki üyelere Armağan ediyorum Herkese benden 33 Kilo muz
Ekli dosyayı görüntüle 19735
Devam ediyor başkanım bu arada tadı on numara beş yıldız tavsiye ediyorum herkesemuzlu reçel projen noldu arda devam ediyor mu kendi medyanda reklamını yapıyordun
Offf olsa da yesek ve içsek gel Anamur’da masalarımızı kuralım
Müthiş bir lezzet gerçekten başkanım tadı halen damağımda kaldıEkli dosyayı görüntüle 19736Konyamız ve etliekmeğimiz lahmacun da denilmektedir.
Bira muz mu yapcazOfff olsa da yesek ve içsek gel Anamur’da masalarımızı kuralım
Yaparız başkanım muzlar benden biralar sizdenBira muz mu yapcaz
Muz bahcesi manzarasi esliginde iccez diyorsunYaparız başkanım muzlar benden biralar sizden
Hocam aynısını Sivas için atacaktım olmadıEkli dosyayı görüntüle 19736Konyamız ve etliekmeğimiz lahmacun da denilmektedir.
Öyle başkanımMüthiş bir lezzet gerçekten başkanım tadı halen damağımda kaldı
Sivas ıslama köfte müthiş gerçekten başkanımHocam aynısını Sivas için atacaktım olmadı
Sakın öyle bir hata etme hocam etliekmek KonyanindirHocam aynısını Sivas için atacaktım olmadı
Muz ve Akdeniz manzaraları eşliğindeMuz bahcesi manzarasi esliginde iccez diyorsun
Sivasın hocamSakın öyle bir hata etme hocam etliekmek Konyanindir
@TunaBey8 Tuna neyi beğenmedin kardeşim yemektir bu parti aidiyetini dışarda bırakEkli dosyayı görüntüle 19736Konyamız ve etliekmeğimiz lahmacun da denilmektedir.
Neyse bende dik halay atıyımSakın öyle bir hata etme hocam etliekmek Konyanindir