Eline sağlık başkanımNe güzel oldu gerçekten gündemimiz değişti
Eline sağlık başkanımNe güzel oldu gerçekten gündemimiz değişti
bizde etliekmek kastamonuda hocam@TunaBey8 Tuna neyi beğenmedin kardeşim yemektir bu parti aidiyetini dışarda bırak
Oda Sivasın olduğu kanısına vardı galiba@TunaBey8 Tuna neyi beğenmedin kardeşim yemektir bu parti aidiyetini dışarda bırak
Konya dedim zatenbizde etliekmek kastamonuda hocam
kastamonuu ve bunu kastamonulu olmayarak söylüyorumOda Sivasın olduğu kanısına vardı galiba
Vah vahOda Sivasın olduğu kanısına vardı galiba
aklıma girdin yanlış yazdım hocam düzelttim sonradanKonya dedim zaten
Kastamonu hiç duymadım haaklıma girdin yanlış yazdım hocam düzelttim sonradan
Önüne gelen sahiplenmeye çalışıyorKastamonu hiç duymadım ha
inşallah bir gün yemek nasip olurKastamonu hiç duymadım ha
İnşaallahinşallah bir gün yemek nasip olur
yöre farkı, konyada bıçakarası yapılıyor kastamonu bi tık daha gözlemeye benziyor kıyma biraz pembemsi kalıyorÖnüne gelen sahiplenmeye çalışıyor
Mersin tantuni bir başkayöre farkı, konyada bıçakarası yapılıyor kastamonu bi tık daha gözlemeye benziyor kıyma biraz pembemsi kalıyor
En çok sevdiğim budur. Tabi iyi yapan olacak.Mersin tantuni bir başka
Konya’da EtliekmekEn çok sevdiğim budur. Tabi iyi yapan olacak.
Var elbet Türkiye bambaşka bir ülke. Rabbim ülkemizi minarelerde ezansız bayraksız bırakmasın.Konya’da Etliekmek
Mersin’de Tantuni
Her şehrimizin kendine göre güzellikleri var
Amin başkanım. Bu vatanı Atalarımız kolay bir şekilde kazanmadı. Bizlerin üstüne düşende ülkemize, milli birliğimiz ve beraberliğimize sahip çıkmamız ve ülkemizi bir öncekinden daha güzel günlere getirmek hepimizin öncelikli vazifesidir.Var elbet Türkiye bambaşka bir ülke. Rabbim ülkemizi minarelerde ezansız bayraksız bırakmasın.
Bazen bir tohum filizlenir de koskoca ağaç olur. Sizin de bu çabanız mustefid olur inşallahAmin başkanım. Bu vatanı Atalarımız kolay bir şekilde kazanmadı. Bizlerin üstüne düşende ülkemize, milli birliğimiz ve beraberliğimize sahip çıkmamız ve ülkemizi bir öncekinden daha güzel günlere getirmek hepimizin öncelikli vazifesidir.
Bu açmış olduğum konu forumumuzda huzuru barışı ve birbirimize olan sevgiyi beraberinde getirmesini isterim.
Sevgi hepimize Barış birbirimize.
İnşallah başkanım hayırlara vesile olsun.Bazen bir tohum filizlenir de koskoca ağaç olur. Sizin de bu çabanız mustefid olur inşallah