yav kimsen kimsin olay sadece seçim evet seçim oyununda seçim yada kapalı kapılar ardından iş çevirme onu mükemmel yapıyorsanız bilememOlay sadece seçim mi efe. Birkaç kişiye sor istersen benim kim olduğumu söylesinler sana
yav kimsen kimsin olay sadece seçim evet seçim oyununda seçim yada kapalı kapılar ardından iş çevirme onu mükemmel yapıyorsanız bilememOlay sadece seçim mi efe. Birkaç kişiye sor istersen benim kim olduğumu söylesinler sana
Efe darbede ilkcan kardeşinin sayesinde oldu. Ondan önceside çok bi başarınız yoktu o dönem meclis seçimini nasıl aldığınızıda hatırlıyorum ben. Arkadan iş çevirme konularını çok konuşmasak mıyav kimsen kimsin olay sadece seçim evet seçim oyununda seçim yada kapalı kapılar ardından iş çevirme onu mükemmel yapıyorsanız bilemem
ekrem sen eskileri bilmezsin sana uzun uzun oturup ders veremem burda şimdi ilk darbe günlüğünü güzelce ezberle oku bakayım bu ilk değil başarılı olan ilk buEfe darbede ilkcan kardeşinin sayesinde oldu. Ondan önceside çok bi başarınız yoktu o dönem meclis seçimini nasıl aldığınızıda hatırlıyorum ben. Arkadan iş çevirme konularını çok konuşmasak mı
Efe darbede ilkcan kardeşinin sayesinde oldu. Ondan önceside çok bi başarınız yoktu o dönem meclis seçimini nasıl aldığınızıda hatırlıyorum ben. Arkadan iş çevirme konularını çok konuşmasak mı
İlkcan genel kurmayı bırakmasaydı nasıl yapacaktın darbeyi. O dönem vekil sayısı göktürk ittifağının fazlayken nasıl olduda meclis seçimlerini kazandın fatihAynen kardeşim İlkcan sayesinde hahaha
Yaşadığınız kafaya hastayım, siz daha çoook ezilirsiniz
Gülmeye devam et tadını çıkar çok arayacaksın bu zamanları
Gülmeye devam et tadını çıkar çok arayacaksın bu zamanları
Efe darbede ilkcan kardeşinin sayesinde oldu. Ondan önceside çok bi başarınız yoktu o dönem meclis seçimini nasıl aldığınızıda hatırlıyorum ben. Arkadan iş çevirme konularını çok konuşmasak mı
Tam olarak böyle aferim
İşte bu başarınız ozamanki katakulliye dayanıyor kabul etBunlar böyle darbeden önce konuşuyordu, başarınız yok cart curt
Sonra darbede altınok 1 dönemde 3 tane oyun başkanı çıkarttı, hala utanmadan yazıyorlar hshshs
İlkcan genel kurmayı bırakmasaydı nasıl yapacaktın darbeyi. O dönem vekil sayısı göktürk ittifağının fazlayken nasıl olduda meclis seçimlerini kazandın fatih
İşte bu başarınız ozamanki katakulliye dayanıyor kabul et
Boşver o katakullide sonuçta bir başarınız kutluyorumNeymiş o katakulli?
Boşver o katakullide sonuçta bir başarınız kutluyorum
Dünya boştır lo boşver oyunu 2 çay söylede içekEvet biz başaracağız sende kutlayacaksin Ekrem.
Yarın akşam ilk kutlayanlardan ol
Kim diyo bunu
3 olsun be etonolün arasında iyi gidiyorDünya boştır lo boşver oyunu 2 çay söylede içek