Bürküt Partisi | Kuruluş Metni (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
yav kimsen kimsin :D olay sadece seçim evet seçim oyununda seçim yada kapalı kapılar ardından iş çevirme onu mükemmel yapıyorsanız bilemem :D
Efe darbede ilkcan kardeşinin sayesinde oldu. Ondan önceside çok bi başarınız yoktu o dönem meclis seçimini nasıl aldığınızıda hatırlıyorum ben. Arkadan iş çevirme konularını çok konuşmasak mı 🤣

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Efe darbede ilkcan kardeşinin sayesinde oldu. Ondan önceside çok bi başarınız yoktu o dönem meclis seçimini nasıl aldığınızıda hatırlıyorum ben. Arkadan iş çevirme konularını çok konuşmasak mı 🤣
ekrem sen eskileri bilmezsin sana uzun uzun oturup ders veremem burda şimdi ilk darbe günlüğünü güzelce ezberle oku bakayım bu ilk değil başarılı olan ilk bu :D

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Aynen kardeşim İlkcan sayesinde hahaha
Yaşadığınız kafaya hastayım, siz daha çoook ezilirsiniz 😁

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aynen kardeşim İlkcan sayesinde hahaha
Yaşadığınız kafaya hastayım, siz daha çoook ezilirsiniz 😁
İlkcan genel kurmayı bırakmasaydı nasıl yapacaktın darbeyi. O dönem vekil sayısı göktürk ittifağının fazlayken nasıl olduda meclis seçimlerini kazandın fatih

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
gene kime sığındınız kim dönüyor söyleyinde bilelim hele şu feyk yunus emre beni koparttı :D

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Bunlar böyle darbeden önce konuşuyordu, başarınız yok cart curt 😁
Sonra darbede altınok 1 dönemde 3 tane oyun başkanı çıkarttı, hala utanmadan yazıyorlar hshshs

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bunlar böyle darbeden önce konuşuyordu, başarınız yok cart curt 😁
Sonra darbede altınok 1 dönemde 3 tane oyun başkanı çıkarttı, hala utanmadan yazıyorlar hshshs
İşte bu başarınız ozamanki katakulliye dayanıyor kabul et 😁

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
İlkcan genel kurmayı bırakmasaydı nasıl yapacaktın darbeyi. O dönem vekil sayısı göktürk ittifağının fazlayken nasıl olduda meclis seçimlerini kazandın fatih

10 gün sonra seçim kazanarak yapacaktım? Sen sanıyor musun sizin ki sizler gibi karambole oynuyoruz?
Fazla dediğin fark 1 vekildi? Onu da zaten kapatmıştik?
Bence git sen bir öğren öyle konuşalım biz seninle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...