Bak böyle kuru kuru olmuyor
Kursun ne olacak giden taş ondan gidiyorYiğit her gün yeni parti kuruyor ona bakarsak
Ayıp ettin reis bir semaver kaçak çay bide kurabiye çıkar benden tatlı yiyelim tatlı konuşalımBak böyle kuru kuru olmuyor
AlsanaSenin Parti'nin beni alabilecek ne 12 nede 12 bin taşı yeter yiğit kardeş ama benim seni ve partini alabilecek gücüm var
Ersincan007 ye döndükYiğit her gün yeni parti kuruyor ona bakarsak
Bonservis Ücretini parti mi karşılıyor.Çıkın çıkın gelin
Siz veriyorsunuz biz işletiyoruz sonra size 36 ay sonunda aylık 3,11 faiz oranıyla hesaplayıp geri veriyBonservis Ücretini parti mi karşılıyor.
36 ay sonrasına kim öle kim kalaSiz veriyorsunuz biz işletiyoruz sonra size 36 ay sonunda aylık 3,11 faiz oranıyla hesaplayıp geri veriy
Allah korusun öyle bir durumda paranızı yemek durumunda kalıyoruz başkanım36 ay sonrasına kim öle kim kala
2 ihtimal var ya biz kazancaz ya sen36 ay sonrasına kim öle kim kala
Benim kazanmam için siz önden bonservisim ödeyin cok çalışırım çok.2 ihtimal var ya biz kazancaz ya sen![]()
Bonservis ödemiyorlar abi bunlar banka teminatı almadan gelmeBenim kazanmam için siz önden bonservisim ödeyin cok çalışırım çok.
Tabi tabi banka teminat almadan olmaz. Partiye para lazımBonservis ödemiyorlar abi bunlar banka teminatı almadan gelme
Gell kanka ortam mükemmel@EmirhanB. Geleyim mi![]()
Bütün dolandırıcılar burda@EmirhanB. Geleyim mi![]()
+1Bütün dolandırıcılar burda![]()