Bunların yaptıkları safi rüzgaraynen ata adam gibi yazmış![]()
Bunların yaptıkları safi rüzgaraynen ata adam gibi yazmış![]()
Fazla inandırmışlar kendilerini boşver ne desen boşBunların yaptıkları safi rüzgar
Benim kuyruk acım yok Ayrıca senin Psikolojik destek almanı tavsiye ederim Emin ol Umurumda bile değilsiniz uzanmanın bir anlamı yok kavga etsek bile emin ol ki değecek insan da değilsin seninle uğraşmak istemiyorum Senin de hayatında başarılarSen bence anlamıyorsun kardeş okuduğunu anlamana baktır ben Takımında alakalı doğru bir şey söylüyorum bundan rahatsız isen senin yönetiminin açıklamalarına karşı geliyorsun demektir bu. Sen bize sataşacaksın ondan sonra kendi egolarını tatmin edeceksin sana laf edilince ağlayacaksın öyle bir dünya yok. Takımın hakkında Saran yardım etmese Kapanıyordunuz lafımda da arkasındayım. Yönetim sarana teşekkür etti sırf bu durumdan dolayı. Buna yalan diyorsan Eskişehirspor yönetiminin açıklamasına muhalefet ediyorsun demektir. Atanın durumuna gelince ise Her eleştiride birinin anasına küfür edecek, ırkçılık yapacak daha sonra kimse bir laf edemeyecek sanıyorsan avucunu yalar. Senin durumunda ise de şu; Sen takımın için yazmadığını cümle alem biliyor. Senin kuyruk acın var onunla alakalı çıkıpta yazıyorsun. Bununla ilgili ise de şunu öneririm; Psikolojik destek al kardeşim. Hadi hayatında başarılar.
Oğlum sen bana yazıp duruyorsun Psikolojik sorun sende başlıyor her üyelerimize sallayan sensin daha sonrasında ise de Partiye sallayıp Her defasında sataşan sensin ilk önce kendi kapının önüne, Kendi dolabına bak derim. Benim burada bir psikolojik sorunum yok sana ben yazmadım yazmam da umurumda değildin hala değilsin ben burada bir hakikati yazıyorum bunu bile reddediyorsanız siz zaten yönetimi takmıyorsunuz demektir. Artı olarak siz kim oluyorsunuz da Bizim takımımızı eleştiremezsiniz diyorsunuz? Takımınız İlahi bir güç mü de biz unuttuk?Benim kuyruk acım yok başlatma Ayrıca senin Psikolojik destek almanı tavsiye ederim Emin ol Umurumda bile değilsiniz uzanmanın bir anlamı yok kavga etsek bile emin ol ki demeyecek değecek insan da değilsin seninle uğraşmak istemiyorum Senin de hayatında başarılar
Ayrıca benim seninle bir derdim yok benim Kimin ne derdim olduğu apaçık ortada
Ben haddimi aşmıyorum ama laflarına dikkat et haddini fazlasıyla açtın Bence yeterOğlum sen bana yazıp duruyorsun Psikolojik sorun sende başlıyor her üyelerimize sallayan sensin daha sonrasında ise de Partiye sallayıp Her defasında sataşan sensin ilk önce kendi kapının önüne, Kendi dolabına bak derim. Benim burada bir psikolojik sorunum yok sana ben yazmadım yazmam da umurumda değildin hala değilsin ben burada bir hakikati yazıyorum bunu bile reddediyorsanız siz zaten yönetimi takmıyorsunuz demektir. Artı olarak siz kim oluyorsunuz da Bizim takımımızı eleştiremezsiniz diyorsunuz? Takımınız İlahi bir güç mü de biz unuttuk?
Vay Aslan yürekli richardım korkma be merak etme Sen önemsiz birisin seninle uğraşmak bile zaman kaybı. Sen Âtıl bir başkan olduğundan o kadar öneme sahip değilsin.Ben haddimi aşmıyorum ama laflarına dikkat et Daha önce bir sürü olay çıktı hiçbirinizden korkmuyorum
Asıl önemsiz olan sensin burada bana laf yetiştireceğine hadi yürü vergeni kas daha fazla kavga etmek istemiyorum ban yememek için Hadi engellendin Berkin bakırel eskiden de aynısın şimdi deVay Aslan yürekli richardım korkma be merak etme Sen önemsiz birisin seninle uğraşmak bile zaman kaybı. Sen Âtıl bir başkan olduğundan o kadar öneme sahip değilsin.
Ödül Sayarım.Asıl önemsiz olan sensin burada bana laf yetiştireceğine hadi yürü vergeni kas daha fazla kavga etmek istemiyorum ban yememek için Hadi engellendin Berkin bakırel eskiden de aynısın şimdi de
Eskişehir çöp takım boş takımBaşkanim Ben önceki olayları bilmem Ben takıma laf söyletmem Hadi Ata Neyse senin karşında çocuk yok ona göre boş yapma istersen
AynenSen varsın diye geldim Altın oka gitmişsin![]()
En büyüğüz türk futbolunun babasıyızHadi abim hadi yürü git yoksa tatsız durum yaşanacak bu Özgüven durumu konusunda ise herkeste ne kadar varsa aynı şekilde özgüvenimiz vardır. Takımınız hakkında o zaman en büyük biziz hayallerine gireceğine rüyada olucağınıza biraz gerçeklere uyanın. Tabii ki her takımın kötü dönemleri olabilir ancak En büyük denilecek kadar da değilsiniz. Niye eleştirmeyeyim senin takımını kanunda eskişehirsporu eleştirmezsin maddesi mi varda haberimiz yok? Biz burada gerçekleri söylüyoruz hakaret etmediğiniz yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsunuz. Siz hayırdır asıl bu özgüven nereden geliyor paşam?
Siz düzgün dursaniz düzgün yazarizaynen ata adam gibi yazmış![]()
Sinan'ın yandaşları sırf Sinan yok diye parti değiştirmiş düne kadar sövüyodun grupta altın okaSen varsın diye geldim Altın oka gitmişsin![]()
Babaya bak babaya yandan göçmüş baba mı olur? Ulan Arkadaş En büyüğüz diyorsunuz balda mücadele ediyonuz. Smallsınız oğlum işte Saranlar yardım etmese Kulüpten eser kalmayacak hala Türk Futbolunun Babasıyız diyorsunuz bunu lafta değil bak icraatle vereceksin öyle taraftar sayısını deme İcraat o değil bir tek başarınız Es Es Bandosudur bide Yabancı sınırındayken Büyük Takımlara kakaladığınız oyunculardır o da sınır olduğundan dolayı olmasa onda da pek başarınız yok.En büyüğüz türk futbolunun babasıyız
Kardeşim sen 13 yaşında değil miydin paşam neOo paşam biz 7 k veriyoz maça bizim grubu koymak için
Tamam sus saç ektircemBabaya bak babaya yandan göçmüş baba mı olur? Ulan Arkadaş En büyüğüz diyorsunuz balda mücadele ediyonuz. Smallsınız oğlum işte Saranlar yardım etmese Kulüpten eser kalmayacak hala Türk Futbolunun Babasıyız diyorsunuz bunu lafta değil bak icraatle vereceksin öyle taraftar sayısını deme İcraat o değil bir tek başarınız Es Es Bandosudur bide Yabancı sınırındayken Büyük Takımlara kakaladığınız oyunculardır o da sınır olduğundan dolayı olmasa onda da pek başarınız yok.
Oyunda birilerine sövüp ban yiyecek kadar cahil olsaydımKardeşim sen 13 yaşında değil miydin paşam ne![]()
Kardeş, 2 dir saçım ile ilgili laflar edip duruyorsun bu fotoğraf 4 yıl öncesi hatta 2 ay sonra 5 yıl olacak bir laf bulamayınca veyahut bununla alakalı bir laf bulamayınca hakaret ediyorsun dikkat ette Yarın öbürgün hakaret davası ile karşı karşıya gelme bak ayağını denk alacaksın ben orada hakikati yazıyorum sana dokunan bir şey mi var? Saadettin saran yardım etmese Kapanacaktınız maddi yardım etmeseydi eğer bu yalan mı? Bilmiyorsan doğruluğunu git yönetime sor cevabını verir. Bunun doğruluğunu biliyorsan da Burada yalan veya doğru cevabını vereceksin. Ulan sizin gibi ağlak taraftar olmayı beceremeyen adamlar yüzünden rahmetli Ediz Bahtiyaroğlunun Mezarında kemikleri sızlıyor. Adam kendini düşünmeyip ailesini düşünüyordu futbol oynarken sizin gibi çocuklara galibiyet getirmek için uğraşıyordu ancak boşunaymış. Bu kafa ile devam ediyorsanız o yardım paralarına yazık olmuş keşke kapansaydınız be.Tamam sus saç ektircem
Senin küfürleri herhangi bir platformda paylaşsak tck dan 3 yıl yatarın var. Ssler mevcut istiyosan savcılığa bildireyimOyunda birilerine sövüp ban yiyecek kadar cahil olsaydım![]()