Burak Atak ile son konuşmamız 🥲 (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Aynen bakalim sizin yaptiklariniza
1) insanlarin tclerini paylasmak
2) kadınların ozel hayatini ss olarak atmak
3) multi hesapli partiler ile ittifak yapmak ve bunu saklamak say say bitmez bence ☺️
Yaptığınız şeyleri biz yapıyormuş gibi lanse etme, az biraz dürüst olmayı dene.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Şimdi **türk multi hesap dolu sende saklıyorsun falan deme ben hep adaletli olmaya çalıştım kendi partimde suphelendigim adami bile gittim sikayet ettim 🙃

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
aynen dostum bak kabullenemiyorsunuz iste bunu yapıp yapmadık diyorsunuz ya bende buna ayar oluyorum
Ya seni ciddiye almadığım için, ne anlatırsan anlar boş cümledir. Sen kimsinki seni ciddiye alayım ben, sen parti kapılarında görüşme sirasi bekleyen parti meydancı rolünde ki eleman değilmisin. Burda gelmiş falan filan konuşuyorsun. Sen yıkıl benim karşımdan cocuk

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Şimdi **türk multi hesap dolu sende saklıyorsun falan deme ben hep adaletli olmaya çalıştım kendi partimde suphelendigim adami bile gittim sikayet ettim 🙃
Emircan hepinizin ne karakterde olduğunu iyi biliyorum ben bana maval anlatma. Zamanında Göktürk için neler konuştuğunu da , banlatmaya çalıştığınıda bak bu zamana kadar söylemeyeyim.dedim ama zorluyorsun inadına.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Ya seni ciddiye almadığım için, ne anlatırsan anlar boş cümledir. Sen kimsinki seni ciddiye alayım ben, sen parti kapılarında görüşme sirasi bekleyen parti meydancı rolünde ki eleman değilmisin. Burda gelmiş falan filan konuşuyorsun. Sen yıkıl benim karşımdan cocuk
Kadir lafi geveleme bak hep aynısın insanları aşağılamak senin görevin şimdi sen melek yüzlü şeytan ile ne konuşuyorsunuzdur kim bilir

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Emircan hepinizin ne karakterde olduğunu iyi biliyorum ben bana maval anlatma. Zamanında Göktürk için neler konuştuğunu da , banlatmaya çalıştığınıda bak bu zamana kadar söylemeyeyim.dedim ama zorluyorsun inadına.
Hepsini konuştuk bilgem ve semih ile ben yaptığımı kabul ederim dostum ve banlattikta birini sen kafana takma bunları 😄

S

S E M İ H

Ziyaretçi
kadirim ben de yanındaki adamların sana zamanında nasıl laflar ettiğini söylerim de bana yakışmaz

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bizim kimseyi asagiladigimiz yok kim ne destek isterse verdik kötü gününde iyi gününde yaninda olduk kişi farketmeksizin o yüzden hadi cok uzatma
Siz milletin sırtında yük olmaktan başka birşey yapmazsınız. İşiniz gücünüz arkadan iş çevirmek. Bu oyunda sizin gibi ikili iş cevireb görmedim daha türk budun.
Üyelerinizin günahı yok, sıkıntı sizde.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Siz milletin sırtında yük olmaktan başka birşey yapmazsınız. İşiniz gücünüz arkadan iş çevirmek. Bu oyunda sizin gibi ikili iş cevireb görmedim daha türk budun.
Üyelerinizin günahı yok, sıkıntı sizde.
İstediğine sorabilirsin biz göründüğümüz gibiyiz kimsenin arkasından is çevirmedik ☺️.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Az biraz yürekli ol, çık ve de ki biz sizinle işbirliği yaptık, sonra sizi sattık de. Hadi bunu söyle şimdi
Biz size adam gibi ittifak teklifi ile geldik sıcak baktınız sonra ob karşılığı darbede destek istediniz olay buraya kadar tamam ama ittifaktan önce benim partimin yönetim görüşü önemlidir onların hayır demesi bizi zora soktu bizde ona göre hareket ettik he gelirsek te biz gelip size destek vermeyeceğiz diye söylemiştik hatırlatırım sonra siz yok oyunu karıştırıriz sunu yaparız dediniz tehditkar konuştunuz kendinizden soğuttunuz ben su ana kadar herseyin okey olduğunu düşünüyorum tabi herkes kendi görüşüne göre hareket eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...