aramızda sorun mevcut kadirle doğrudur her sabah uyanıp özel grubumuzda mesut akg fatih ekremle beraber şamar yiyor sana mı gelip anlattı yoksa bunları çok ayıpAranızda sorun ne ise kadir sizden memnun değil yakındangöreceksiniz bunu zaten
aramızda sorun mevcut kadirle doğrudur her sabah uyanıp özel grubumuzda mesut akg fatih ekremle beraber şamar yiyor sana mı gelip anlattı yoksa bunları çok ayıpAranızda sorun ne ise kadir sizden memnun değil yakındangöreceksiniz bunu zaten
Vardır demekkiKadirin bundan haberi var mı
Eksik kaldı kirvem..murat ünlü atansın sonra darbe yapılıp hasan atansın !
Kendi çalıp oynuyor işte bırak da ağlensinKadirin bundan haberi var mı
@KadirBey. Artık Altın Ok partisi için beka sorunudur. Üstelik diplomasınında sahte olduğunu düşünüyorum.Biz Kadir Aydın işçisi değiliz!!!
Kadir Aydın parti başkanlığından alınsın yerine Murat Ünlü atansın!!
@KadirBey. Artık Altın Ok partisi için beka sorunudur. Üstelik diplomasınında sahte olduğunu düşünüyorum.
Parti başkanı sen olmalısın ben seni destekliyorum abii@KadirBey. Artık Altın Ok partisi için beka sorunudur. Üstelik diplomasınında sahte olduğunu düşünüyorum.
Diplomasının üzerinde Tarım Kredi Kooperatifi yazıyor nasıl iş anlamadımHoppala bu gerçek olamaz..
Teveccühünüz.Parti başkanı sen olmalısın ben seni destekliyorum abii![]()
Diplomasının üzerinde Tarım Kredi Kooperatifi yazıyor nasıl iş anlamadım
Normal kendisi bile gözden ırak yaşıyor baksana.Biz bunu nasıl gözden kaçırdık![]()
Ah acun ah Fenerbahçe'liliğinden vurdu gardaşımızıNormal kendisi bile gözden ırak yaşıyor baksana.
En önemli seçimlerden biri olmasına rağmen. Partisinin başında değil.
Bazı rivayetlere göre dominikte tatildeymiş
Kadirle tartışılmaya asla girilmez ben bunu öğrendim yıllar önceydi onla bir tartıştım bir iki saat sonra Chat banı yedim o zaman da Kolluk Kuvvetiydi gitmiş şikayet ettirip ban attırmış Kadir aslında yere bakan yürek yakan alttan alttan çakaldırALTIN OK Bir Markadır diyen sn @KadirBey.
Bu ay insan içine çıkmaktan, topluma karışmaktan kaçarak tek başına yaşamaya
Dış dünya ile bütün iliskisini kesmiş ve kendi içine kapanmış olduğunu görmekteyiz.
Ekli dosyayı görüntüle 21531
Ekli dosyayı görüntüle 21532
Bu durum gerek Altın Ok olarak özellikle BaskanOnlineForum olarak kabul edilebilir bir durum değildir..
Kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini hatırlatmak bizlerin en büyük vazifesidir..
Ekrem sıra var araya kaynak yapmaTeveccühünüz.
Olağan üstü genel kurul toplasında demokratik yollar ile göndereceğiz kendisini.
Gene ban geliyor gibi hissettimKadirle tartışılmaya asla girilmez ben bunu öğrendim yıllar önceydi onla bir tartıştım bir iki saat sonra Chat banı yedim o zaman da Kolluk Kuvvetiydi gitmiş şikayet ettirip ban attırmış Kadir aslında yere bakan yürek yakan alttan alttan çakaldır![]()
Bu aralar Kadir'de eski performans yok bunu fırsat bilip sallamak isteyen sallasınGene ban geliyor gibi hissettim
Ben sallamaya başlıyorum o zamanBu aralar Kadir'de eski performans yok bunu fırsat bilip sallamak isteyen sallasın![]()
Sonra bana dert yanma amaBen sallamaya başlıyorum o zaman![]()
Bak biz neysede size dönüşü kötü olur. Sağı solu belli olmaz kadirinBen sallamaya başlıyorum o zaman![]()