Kadir yurtdışına kaçmış.
Kadirdaşlar siz de yargılanacaksınız
Tarafsızlar ne olacakKadir yurtdışına kaçmış.
Tamamdır başkanım hangi parti şuan bilmediğimden soruyorumBaşkanım eskiden Asil Türk partisindeydim şimdi olmamız gereken partideyim
Kadiraydınyalnızdeğildir başkanım her daim onun yanında sizin karşınızdayızKararımdan asla vazgeçmeyeceğim
Tamamdır başkanım hangi parti şuan bilmediğimden soruyorum
Çabuk #KADİRBoykot hastag aç yoksa kurtuluşun yokTarafsızlar ne olacak
Sıkıntı yok Başkanım her daim birizTamamdır başkanım hangi parti şuan bilmediğimden soruyorum
Ben boykota ne karşıyım ne destekliyorumÇabuk #KADİRBoykot hastag aç yoksa kurtuluşun yok![]()
Al bunu da @Fatih Tutuk![]()
Kral jskskskskd hangi partidesin harbiden ciddi soruyorum oyuna girip bakmamak içinSıkıntı yok Başkanım her daim biriz
Kadir Aydın'ın istifa etmesi durumu adayınız kim ona göre yaklaşım sergileyecem
Başkanım Asil Türk birleşti sonra bende o partiden ayrılıp Altın Ok a katıldımKral jskskskskd hangi partidesin harbiden ciddi soruyorum oyuna girip bakmamak için
Dik gelirse evet.Merak etme öndeyiz!!
Kadiri yok etmeye ben evet diyorum kıymetli ablam @BİLGEM GÖKTÜRKS sende evet diyor musun??
Kararsız kaldım ya tura murat ünlü yazı Ekrem olsun dik fatih olsun desteklerimAday falan yok, yazı tura ile lider seçeceğiz.
Yazı gelirse @Murat Ünlü
Tura gelirse @Murat Ünlü
Dik gelirse @KadirBey.
Bak bunu bende desteklerimKararsız kaldım ya tura murat ünlü yazı Ekrem olsun dik fatih olsun desteklerim
Fatih karlı çıkıyor bu işten olmaz böyleKararsız kaldım ya tura murat ünlü yazı Ekrem olsun dik fatih olsun desteklerim
Doğru diyorsun fenerin zaten kaybedecek bişeyi yok. Bide kadir denesin şansını fenevin başındaGençler Kadir kralımı parti baskanlığından alacaksanız bizim Fenere Baskan yapalım diyorum. Belki orda da lige ambargo koyar
@Fatih Tutuk @Murat Ünlü @KadirBey. @EKREM