Yaptın mı Kaan?Yapmaz be öyle şeyler Kaan
Yaptın mı Kaan?Yapmaz be öyle şeyler Kaan
tehlikeli yerlerde tehlikeli şeyleri konuşma canımın içi o zaman gerek yokYaz bana Sebebini Soylim burda Olmaz Tehlikeli burası djdjsjjs
Hemen darbeye karşı olduğunu Açıkla jsjdjjss Aksi halde cezanı çekeceksin skdjsjjsjtehlikeli yerlerde tehlikeli şeyleri konuşma canımın içi o zaman gerek yok
yapamam bunu maalesef…Hemen darbeye karşı olduğunu Açıkla jsjdjjss Aksi halde cezanı çekeceksin skdjsjjsj
Gerekli mercekler avukata Ulaşmıştır Yargılanacaksın sen sjdjsjsyapamam bunu maalesef…
Emekli OB İSTİFA ET CENGO
aleyküm selamSelamın Aleyküm
Aleyküm selamSelamın Aleyküm
DarbeliyizNasılsınız
Aleyküm selamSelamın Aleyküm
Aleyküm selam
Teşekkür ederim kardeşim sen nasilsin. Bugün karşı dayız yarın beraber oluruz önemli olan dost kalabilmek.Nasılsın değerli abim. Karşı karşıya olsak da yerin ayrı
Seni sevmiyorum ama bu sefer haklısınYav Cengiz bikmadin mi rutin oyundan bırak renklensin belki karsi taraf da gaza gelir
Eyvallah kardeşim herkes sevse bir farkımız olmazSeni sevmiyorum ama bu sefer haklısın
Pes edin pes bunun birde sonu var kurtYav Cengiz bikmadin mi rutin oyundan bırak renklensin belki karsi taraf da gaza gelir
Sonunu düşünen eğlenemez cengoooooo hade bakalım kim kimi yersePes edin pes bunun birde sonu var kurt