M
mirfewiron
Ziyaretçi
yunus emre dorukmudur nedir konuya ne karışıyorBu Sipan Balıkmidir nedir ? Neden Ben dahil Herkesin mesajina Disslike atıyor?
yunus emre dorukmudur nedir konuya ne karışıyorBu Sipan Balıkmidir nedir ? Neden Ben dahil Herkesin mesajina Disslike atıyor?
Kimin kimi cekemedigini ikimiz de biliyoruz mertBaşkanım siyah sancakta çekemiyor galiba aramızda sorun var
Kurulmasını desteklediğimiz partiyi kuran kişi arkadaşımız olduğu için karıştı var mı başka soru ?yunus emre dorukmudur nedir konuya ne karışıyor
Sipan balık partimizin yöneticilerinden beğenmediği konuyu beğenmeyebilir sizin başka sorunuz var mıKurulmasını desteklediğimiz partiyi kuran kişi arkadaşımız olduğu için karıştı var mı başka soru ?
Çekemiyorsa Otursun yerine.Herkes haddini bilsin
Yok benim arkadaşım soru sormuş sen can havli ile konuya dahil oldun seni ilgilendiren bir durum kalmadığına göre kendi konularına dönebilirsin teşekkür ederimSipan balık partimizin yöneticilerinden beğenmediği konuyu beğenmeyebilir sizin başka sorunuz var mı![]()
Yunus başkanım üslubuna dikkat et istersenÇekemiyorsa Otursun yerine.Herkes haddini bilsin
Beni ilgilendirmiyor ama koşarak cevap vermeye geliyon seni ne ilgilendiriyorYok benim arkadaşım soru sormuş sen can havli ile konuya dahil oldun seni ilgilendiren bir durum kalmadığına göre kendi konularına dönebilirsin teşekkür ederim
Mert parti kurdun diye burda yükselmişsin ama geleceğini görüyoruz en son ne yaptın ne hale düştünBaşkanım siyah sancakta çekemiyor galiba aramızda sorun var
Partiyi kuran arkadaşım dedim şimdi önüne dön başka konular ile ilgilenBeni ilgilendirmiyor ama koşarak cevap vermeye geliyon seni ne ilgilendiriyor
Saldırdığınız da bizim arkadaşımız konu ikisi arasında kalsaydı mudahele etmezdimPartiyi kuran arkadaşım dedim şimdi önüne dön başka konular ile ilgilen
Saldırma yok yönetim açıklama yaptı kimse cevap vermiyor fark ettiyseniz artık konu amacından çıkmasın iyi günler dilerim herkeseSaldırdığınız da bizim arkadaşımız konu ikisi arasında kalsaydı mudahele etmezdim
Bı anlasa, anlamıyor işteMert parti kurdun diye burda yükselmişsin ama geleceğini görüyoruz en son ne yaptın ne hale düştün
Sağolun başkanımhayırlı uğurlu olsun başkanım başarılar![]()
evet o yüzden yanıyorsunuz iyi oyunlar dilerimMert parti kurdun diye burda yükselmişsin ama geleceğini görüyoruz en son ne yaptın ne hale düştün
Sağolun başkanımHayırlı olsun![]()
Tabi canım ne demezsinevet o yüzden yanıyorsunuz iyi oyunlar dilerim
Sipan kardeşim Börü Gökbörü cumhuriyet ve Arge konularına karışma ve tartışma çıkarma iyi oyunlar dilerimKimin kimi cekemedigini ikimiz de biliyoruz mert