K
KadirBey.
Ziyaretçi
Derbe sebebi nedir açıklar mısın gerçekten ??basit sebepler? 50 tane konu açıldı adamlar hala anlamıyor ya
Merak ettim
Derbe sebebi nedir açıklar mısın gerçekten ??basit sebepler? 50 tane konu açıldı adamlar hala anlamıyor ya
Yasaklanmış üye olmussunuz ama ben yine de cevaplayayım belki okuma şansınız olur. Bulunduğum toplantilarda kirli diyebilecegim hiç bir hesap kitap duymadım.@Gamze.27 tek bir soru bulunduğunuz makamlarda ve masa da o kirli hesaplaşmalar ve paylaşımlar yapılmadı mı ?
Her ay darbe olmuyor ki. Belli ki bir sıkıntı var, bir rahatsizlik var. Çoğunluk belli bir seçim yapmış olsa bile bu geri kalanlar susturulup bastirilacak anlamına gelmiyor.Uydurma gamze işleyişte bi sorun yok her ay darbe mi olur milletin iradesine saygı
Karşıdan bakınca gasp, bu taraftan bakınca adalet, baş kaldiri.. Bakış açısı her şeyi değiştirir. Bunu anlayabilirim. Lakin makam koltuk sevdası en azından kendi adıma konuşayım hiç bir zaman gitmedim. Hiçbir makamı da ben istiyorum, bana bu koltuğu verin demedim. Hiçbir zaman bu konuda bir hırsım olmadı. Normalde foruma bile pek girmem. Şifremi bile hatırlamam, son anda giriş yapabildim. Açıkçası utanacak zerre bir durumum yok. Yapılan girişimin sonu hayra veya şerre nereye varır bilemeyiz. Tek bildiğim partimiz adına kendi bildigimiz doğruları yapmaya çalıştığımız...Siz halkın iradesini gasp ediyorsunuz halk 2 gün önce ezici bir çoğunlukla kararını verdi siz kendi şahsi menfaatlerini düşünen tek amacı makam olan aylardır ellerinde olan makamı kaybettikleri anda sırf hırsları için darbe yapmaya kalkışan kişilersiniz ve şunda unutmayın halkın tekrardan iradesini gösterir ben yerlerinizde olsam çok utanırdım
Partinizin doğruları halkımızın iradesini gasp ediyor yaptığınız darbelerin sebepleri halkımız hükümetimiz ve devletimiz için yok hükmündedir devlet millet el ele vericek ve tekrardan yenileceksinizKarşıdan bakınca gasp, bu taraftan bakınca adalet, baş kaldiri.. Bakış açısı her şeyi değiştirir. Bunu anlayabilirim. Lakin makam koltuk sevdası en azından kendi adıma konuşayım hiç bir zaman gitmedim. Hiçbir makamı da ben istiyorum, bana bu koltuğu verin demedim. Hiçbir zaman bu konuda bir hırsım olmadı. Normalde foruma bile pek girmem. Şifremi bile hatırlamam, son anda giriş yapabildim. Açıkçası utanacak zerre bir durumum yok. Yapılan girişimin sonu hayra veya şerre nereye varır bilemeyiz. Tek bildiğim partimiz adına kendi bildigimiz doğruları yapmaya çalıştığımız...
Kendi doğrularınızı yapmaya devam edin. Güzel hatalar sizi bekleyecektirKarşıdan bakınca gasp, bu taraftan bakınca adalet, baş kaldiri.. Bakış açısı her şeyi değiştirir. Bunu anlayabilirim. Lakin makam koltuk sevdası en azından kendi adıma konuşayım hiç bir zaman gitmedim. Hiçbir makamı da ben istiyorum, bana bu koltuğu verin demedim. Hiçbir zaman bu konuda bir hırsım olmadı. Normalde foruma bile pek girmem. Şifremi bile hatırlamam, son anda giriş yapabildim. Açıkçası utanacak zerre bir durumum yok. Yapılan girişimin sonu hayra veya şerre nereye varır bilemeyiz. Tek bildiğim partimiz adına kendi bildigimiz doğruları yapmaya çalıştığımız...
Sizce her çoğunluk ağız birliği yaparak bir karar alırsa, aldığı karar doğrudur diyebilir misiniz? Demokrasi dediğiniz sadece çoğunluğun toplanıp bir karar almasindan ibaret kof bir kavram mıdır? Adalet, saygı, denetim, insan hakları, refah gibi durumların bir önemi yok mudur? Lütfen sadece millet iradesi ve çoğunluk kararıdır diye sığ değil biraz daha geniş düşünelim.Partinizin doğruları halkımızın iradesini gasp ediyor yaptığınız darbelerin sebepleri halkımız hükümetimiz ve devletimiz için yok hükmündedir devlet millet el ele vericek ve tekrardan yenileceksiniz
Aslında herkesin kendi doğrularını yapmadı gerekir. Bizler o kararları birer hata değil, doğruya giden yolda edinilen birer deneyim olarak kabul ediyoruz. Bizi biz yapan da şuana kadar verdiğimiz hatali/ doğru kararların bizi şekillendirmeso değilde nedir?..Kendi doğrularınızı yapmaya devam edin. Güzel hatalar sizi bekleyecektir
Belkide bazı topluluklari arkanıza alarak karşı tarafın iradesini gasp ettiniz. Bu ülkede nice azlar coklara galip gelmedi mi? Doğru yolda olduğun sürece sırtınin yere geldiği tek yer sezlongda guneslenirkenPartinizin doğruları halkımızın iradesini gasp ediyor yaptığınız darbelerin sebepleri halkımız hükümetimiz ve devletimiz için yok hükmündedir devlet millet el ele vericek ve tekrardan yenileceksiniz
Bizler mutlak demokrasiden yanayız. Oyun başkanı mutlak demokrasi ile seçiliyor ve gerçekleştirilen darbe girişimi mutlak demokrasiyi baltalamaktırSizce her çoğunluk ağız birliği yaparak bir karar alırsa, aldığı karar doğrudur diyebilir misiniz? Demokrasi dediğiniz sadece çoğunluğun toplanıp bir karar almasindan ibaret kof bir kavram mıdır? Adalet, saygı, denetim, insan hakları, refah gibi durumların bir önemi yok mudur? Lütfen sadece millet iradesi ve çoğunluk kararıdır diye sığ değil biraz daha geniş düşünelim.
Sende çoğunluğun oyları ile komutan oldun unutma! Sadece kendi partinden aldığın oylar ile değil. Çoğunluk doğru mu karar verir diyerek saygısızlığın lüzumu yok haddinizi aşmadan konuşun.Sizce her çoğunluk ağız birliği yaparak bir karar alırsa, aldığı karar doğrudur diyebilir misiniz? Demokrasi dediğiniz sadece çoğunluğun toplanıp bir karar almasindan ibaret kof bir kavram mıdır? Adalet, saygı, denetim, insan hakları, refah gibi durumların bir önemi yok mudur? Lütfen sadece millet iradesi ve çoğunluk kararıdır diye sığ değil biraz daha geniş düşünelim.
Ortada bir saygısızlık yok. Haddimi astigim bir durumda yok. Sadece daha global düşünüyorum. Büyük pencereden olaylara bakilmasi gerektiğini söylüyorum. Zira tarih bunlarla dolu.Sende çoğunluğun oyları ile komutan oldun unutma! Sadece kendi partinden aldığın oylar ile değil. Çoğunluk doğru mu karar verir diyerek saygısızlığın lüzumu yok haddinizi aşmadan konuşun.
Boş boş konuşma hadi beOrtada bir saygısızlık yok. Haddimi astigim bir durumda yok. Sadece daha global düşünüyorum. Büyük pencereden olaylara bakilmasi gerektiğini söylüyorum. Zira tarih bunlarla dolu.
Oldu oldu. Karda yağıyor. Yap sahlep keyfine bakNoldu darbe oldu mu? kar yağdığından kışla tatil yaptı galiba @Gamze.27