Sana mı kaldı vergi kastıracak bana Fatih tutuk mu bana tayin etti seni yardımcıLaf kalabalığı yapacağına git vergi kas partin sonda ancak çeneniz burda çalışıyor
Sana mı kaldı vergi kastıracak bana Fatih tutuk mu bana tayin etti seni yardımcıLaf kalabalığı yapacağına git vergi kas partin sonda ancak çeneniz burda çalışıyor
Geceleri yavru kurtlar değil Avcı kurtlar dolaşırmışSana mı kaldı vergi kastıracak bana Fatih tutuk mu bana tayin etti seni yardımcı
Sen ne edebiyatı yapıyon dayıGeceleri yavru kurtlar değil Avcı kurtlar dolaşırmış
Şamar yemek istermisiniz.Sana mı kaldı vergi kastıracak bana Fatih tutuk mu bana tayin etti seni yardımcı
Yaşıtlarınla oyna kum havuzuna hadeŞamar yemek istermisiniz.
Yaşıtlarımla oynamam için kum havuzuna dönmem gerekiyorsa, seni orada bırakmam gerekecek. Küreğini unutmaYaşıtlarınla oyna kum havuzuna hade
Üff abicim be harbi küçüksün senYaşıtlarımla oynamam için kum havuzuna dönmem gerekiyorsa, seni orada bırakmam gerekecek. Küreğini unutma![]()
Mantıklı bir bakış acısıDarbe olsa da olmasa da değişen bir şey yok ki darbe olduğunda şuan Altınok makamları alıyor darbe olmasa da yine Altınok yine makamları kazanıyor.
Boşuna stres oluyorsunuz stres kalbe zarar