Darbe girişimi başarısız olursa bedeli kim ödeyecek! (1 Kişi İçeride)

Yavuz Selim

Sakarya Milletvekili
Vatandaş
Sana bizi tanıtmadılar heralde…

Bir ara anlatsınlar nereden nereye neleri parçalayarak bugünlere geldiğimizi..
Belki o zaman saygı duyarsın laf ettiğin partiye..

Düştüğümüz yerden de kalkması merak etme bizim meselemiz 🫡
Geçmişi bilemem ama bu kez şunu biliyorum Ok yaydan çıktı rüzgar ters esti ve ok yön değişti işte üzerinize üzerinize geliyor.. Dikkat edin...

Yavuz Selim

Sakarya Milletvekili
Vatandaş
Haklısın cümlem sana biraz ağır geldi.(bak tam sana göre özne b.li nesne yüklem hepsi sırasıyla)
Rica edersen anlayabileceğin seviyeye indirip bir daha yazmak için sana zaman ayırabilirim.
Ağır gelen cümlelerin olsun. Sen benim seviyeme inmekle meşgul olma... Biz size bu süreçte demokrasi tokadını attık mı attık otur derdinle meşgul ol.. bide benimle uğraşma 👌 heee Türkçe dersini de unutma hayatında lazım olur 😂

Ertuğrul TUTUK

Yeni Üye
Vatandaş
Ağır gelen cümlelerin olsun. Sen benim seviyeme inmekle meşgul olma... Biz size bu süreçte demokrasi tokadını attık mı attık otur derdinle meşgul ol.. bide benimle uğraşma 👌 heee Türkçe dersini de unutma hayatında lazım olur 😂
Derdimiz yok şükürler olsun. Siz tehlikenin farkında değilsiniz. O rakamlar 3 parti vs bütün oyun rakamları siz olayı kaçırıyorsunuz... Ayrıntılı olarak anlatacağız. Ha dil dersine gelelim... Burada sana açıklama yapmak gibi olmasın ama dil bilgim iyidir beh 😀 bugün 3 milletten insan ile görüştüm beni anlamayan olmadı. Ama istersen sana da bu konuda destek verebilirim 🌹

Yavuz Selim

Sakarya Milletvekili
Vatandaş
Derdimiz yok şükürler olsun. Siz tehlikenin farkında değilsiniz. O rakamlar 3 parti vs bütün oyun rakamları siz olayı kaçırıyorsunuz... Ayrıntılı olarak anlatacağız. Ha dil dersine gelelim... Burada sana açıklama yapmak gibi olmasın ama dil bilgim iyidir beh 😀 bugün 3 milletten insan ile görüştüm beni anlamayan olmadı. Ama istersen sana da bu konuda destek verebilirim 🌹
😂😂😂😂😂

Yavuz Selim

Sakarya Milletvekili
Vatandaş
Kuyruğu dik fare'nin hikayesini bilir misin? Bir an o geldi aklıma da kahkaha attım 😀

Yavuz Selim

Sakarya Milletvekili
Vatandaş
Bilmiyorsanda git araştır. ister oku ister dinle belki bir gün sende kuyruğunu dik tutmaya çalışan bir fare görürsün 😉

Ertuğrul TUTUK

Yeni Üye
Vatandaş
Kuyruğu dik fare'nin hikayesini bilir misin? Bir an o geldi aklıma da kahkaha attım 😀
halen daha kendinizi zafer kazanmış olarak mı görüyorsunuz?
3 parti vs bütün oyun diyorum. Ancak kafa kafaya çıkabildiniz :)))) . Oyun başkanı bile darbe rol playine ortak olacağım vaadi ile geldi oraya diyorum.
1 defa sözünden dönen insan bundan sonra ne vaad verebilir ki :)))
Kabul etsen de etmesen de AltınOK görüp görebileceğin en büyük parti ve böyle de devam edeceğiz.
görüp görebileceğiniz budur. uğurlar ola....

Yavuz Selim

Sakarya Milletvekili
Vatandaş
sen bir takılı kaldın sanki ? konuştukça olayları idrak etmeye başladın değil mi? tamam kuyruk kuyruk yazmaya devam diğer konuları bundan sonraki süreçte biz size ileteceğiz :) sessizde kalıp bekleyebilirsiniz :D
Takılı felan kalmadım. sadece yapmış olduğun hareketin kendini avutmaktan başka birşey olmadığını sana anlatmak istiyorum. Ama sende anlamamak için direniyorsun kardeşim yapma 😊

Ertuğrul TUTUK

Yeni Üye
Vatandaş
Takılı felan kalmadım. sadece yapmış olduğun hareketin kendini avutmaktan başka birşey olmadığını sana anlatmak istiyorum. Ama sende anlamamak için direniyorsun kardeşim yapma 😊
Bizim kendimizi avutmaya ihtiyacımız mı var? Oradan öyle görünüyorsa çok büyük yanlıştasın. Bildiğiniz yanlışları düzelticez inşallah be bundan önce hep paylaşımcı olduk ya bundan sonra? :)