Bence sen oyundan takip edersin de foruma yazabilir misin acaba ?Seçim sonuçlarının açıklanmasına az kaldı. Hep birlikte göreceğiz Ok kime zarar verecek
Bence sen oyundan takip edersin de foruma yazabilir misin acaba ?Seçim sonuçlarının açıklanmasına az kaldı. Hep birlikte göreceğiz Ok kime zarar verecek
Geçmişi bilemem ama bu kez şunu biliyorum Ok yaydan çıktı rüzgar ters esti ve ok yön değişti işte üzerinize üzerinize geliyor.. Dikkat edin...Sana bizi tanıtmadılar heralde…
Bir ara anlatsınlar nereden nereye neleri parçalayarak bugünlere geldiğimizi..
Belki o zaman saygı duyarsın laf ettiğin partiye..
Düştüğümüz yerden de kalkması merak etme bizim meselemiz 🫡
Kardeş sen iyi bir Türkçe hocasından ders almalısın ne anlatıyorsun yahuBence sen oyundan takip edersin de foruma yazabilir misin acaba ?
Haklısın cümlem sana biraz ağır geldi.(bak tam sana göre özne b.li nesne yüklem hepsi sırasıyla)Kardeş sen iyi bir Türkçe hocasından ders almalısın ne anlatıyorsun yahu
Ağır gelen cümlelerin olsun. Sen benim seviyeme inmekle meşgul olma... Biz size bu süreçte demokrasi tokadını attık mı attık otur derdinle meşgul ol.. bide benimle uğraşma heee Türkçe dersini de unutma hayatında lazım olurHaklısın cümlem sana biraz ağır geldi.(bak tam sana göre özne b.li nesne yüklem hepsi sırasıyla)
Rica edersen anlayabileceğin seviyeye indirip bir daha yazmak için sana zaman ayırabilirim.
Derdimiz yok şükürler olsun. Siz tehlikenin farkında değilsiniz. O rakamlar 3 parti vs bütün oyun rakamları siz olayı kaçırıyorsunuz... Ayrıntılı olarak anlatacağız. Ha dil dersine gelelim... Burada sana açıklama yapmak gibi olmasın ama dil bilgim iyidir beh bugün 3 milletten insan ile görüştüm beni anlamayan olmadı. Ama istersen sana da bu konuda destek verebilirimAğır gelen cümlelerin olsun. Sen benim seviyeme inmekle meşgul olma... Biz size bu süreçte demokrasi tokadını attık mı attık otur derdinle meşgul ol.. bide benimle uğraşma heee Türkçe dersini de unutma hayatında lazım olur
Geçmişi bilemem ama bu kez şunu biliyorum Ok yaydan çıktı rüzgar ters esti ve ok yön değişti işte üzerinize üzerinize geliyor.. Dikkat edin...
Derdimiz yok şükürler olsun. Siz tehlikenin farkında değilsiniz. O rakamlar 3 parti vs bütün oyun rakamları siz olayı kaçırıyorsunuz... Ayrıntılı olarak anlatacağız. Ha dil dersine gelelim... Burada sana açıklama yapmak gibi olmasın ama dil bilgim iyidir beh bugün 3 milletten insan ile görüştüm beni anlamayan olmadı. Ama istersen sana da bu konuda destek verebilirim
Kuyruğu dik fare'nin hikayesini bilir misin? Bir an o geldi aklıma da kahkaha attımDerdimiz yok şükürler olsun. Siz tehlikenin farkında değilsiniz. O rakamlar 3 parti vs bütün oyun rakamları siz olayı kaçırıyorsunuz... Ayrıntılı olarak anlatacağız. Ha dil dersine gelelim... Burada sana açıklama yapmak gibi olmasın ama dil bilgim iyidir beh bugün 3 milletten insan ile görüştüm beni anlamayan olmadı. Ama istersen sana da bu konuda destek verebilirim
Bilmiyorsanda git araştır. ister oku ister dinle belki bir gün sende kuyruğunu dik tutmaya çalışan bir fare görürsünDerdimiz yok şükürler olsun. Siz tehlikenin farkında değilsiniz. O rakamlar 3 parti vs bütün oyun rakamları siz olayı kaçırıyorsunuz... Ayrıntılı olarak anlatacağız. Ha dil dersine gelelim... Burada sana açıklama yapmak gibi olmasın ama dil bilgim iyidir beh bugün 3 milletten insan ile görüştüm beni anlamayan olmadı. Ama istersen sana da bu konuda destek verebilirim
halen daha kendinizi zafer kazanmış olarak mı görüyorsunuz?Kuyruğu dik fare'nin hikayesini bilir misin? Bir an o geldi aklıma da kahkaha attım
mizah anlayışın da olayları çözümleme yetin kadar zayıf. beğenmedim sen espiri yapma )))Bilmiyorsanda git araştır. ister oku ister dinle belki bir gün sende kuyruğunu dik tutmaya çalışan bir fare görürsün
Etme bak hala aynısını yapıyorsun az indir o kuyruğumizah anlayışın da olayları çözümleme yetin kadar zayıf. beğenmedim sen espiri yapma )))
sen bir takılı kaldın sanki ? konuştukça olayları idrak etmeye başladın değil mi? tamam kuyruk kuyruk yazmaya devam diğer konuları bundan sonraki süreçte biz size ileteceğiz sessizde kalıp bekleyebilirsinizEtme bak hala aynısını yapıyorsun az indir o kuyruğu
Takılı felan kalmadım. sadece yapmış olduğun hareketin kendini avutmaktan başka birşey olmadığını sana anlatmak istiyorum. Ama sende anlamamak için direniyorsun kardeşim yapmasen bir takılı kaldın sanki ? konuştukça olayları idrak etmeye başladın değil mi? tamam kuyruk kuyruk yazmaya devam diğer konuları bundan sonraki süreçte biz size ileteceğiz sessizde kalıp bekleyebilirsiniz
Bizim kendimizi avutmaya ihtiyacımız mı var? Oradan öyle görünüyorsa çok büyük yanlıştasın. Bildiğiniz yanlışları düzelticez inşallah be bundan önce hep paylaşımcı olduk ya bundan sonra?Takılı felan kalmadım. sadece yapmış olduğun hareketin kendini avutmaktan başka birşey olmadığını sana anlatmak istiyorum. Ama sende anlamamak için direniyorsun kardeşim yapma
asena mı daha ağır lokma türk budun mu ?Türk Budun ağır lokmadır boğazınızda kalır
Bırak Genel Kurmay başkanım. Onlar şimdi takılı kaldı düzelirler yakında 30 oyla kazandılarya 13vs 3 mü attık kaç attık hatırlamıyorumda meclis seçimleri yakın son konuşmalarını yapsınlar :dasena mı daha ağır lokma türk budun mu ?