5 Partiyi geçmez dediğin alt partilerinin isimlerini yazmamış olmanız bizler ise alt partide olsa 1 üye de olsa saygıdan yazdık isimleri bunu herkes çok iyi biliyor
Bu ilk darbe denemesi değil daha öncesinde de yaşandı ve aynı durgunluk olurken bir anda ortalık hareketlendi yani kendini büyük sanma ve en önemlisi bu oyunda denenmişii deneme ki farklı desinler
Altınok partisini sen daha önce plana çıkmadan önce bilirim merak etme ama birşey söyleyeyim sana bu oyunda bu zamana kadar gördüğüm her parti aynı konuyu savunuyor size özgü birşey değil yani
Forum eski gönderilere açık bir öğretici sayfa 2022 den beri benim yaptıklarıma bak bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim yine öğrenmenin hiçbir zaman yaşı yoktur.
Puana vergiye veya reel hayatından vakit ayırıp emek harcayan kişiler de var bu oyunda çok bariz belli tek eli görürsen sen o el de gerekeni yapar
Ayrıca bizim seçimde protesto atmamız veya bir partiye atmamız seni ne kadar alakar ediyor
Sen git kendi partinle ilgilen öneri sun veya gaza getir benim ne yaptığımdan sanane arkadaşım
Geçen seçimden önce ittifaksız oyun demişim çıkıpta ben varım diyemeyen birine neyi kanıtlayayım ben
İttifakı bitirip kapılar arkasında ittifakız arkadaşız diyen birine ne anlatabilirim
Fatih Tutuk birşeyler istemek için birşeylerden vazgeçmen gerekir
Bu ona oy attım bana destek ver muhabbeti değil iyi anlamak gerekir
Keyifli oyunlar dilerim