S
Silinen üye 4191
Ziyaretçi
Netekim
Eşref saatinde yapılsaydı iyi olurdu ama bende Halay Komutanı olarak bu durumu destekliyorum.Gündüz iyidir bencede
İyi geceler başkanım.Her sabahın da bir sahibi vardır.
İyi geceler kardeşim![]()
uykusuz gecelerinize çökmeye geliyoruzİyi geceler başkanım.
Sabahların sahibi olmaya geliyoruz.
Sahibi olduğumuz şeyi bizden alabilecek birini ben henüz tanımıyorum. Yanındaki kardeşlere de sorabilirsin.İyi geceler başkanım.
Gelebilirsiniz her zaman misafirim olsun istemişimdir belki çay içer sohbet de ederizuykusuz gecelerinize çökmeye geliyoruz![]()
HakikatenNetekim
baştacısın başkanım bende seni her zaman misafir etmek isterim gelirsen kebabımızı yersin tatlıda ikramımız olsunGelebilirsiniz her zaman misafirim olsun istemişimdir belki çay içer sohbet de ederiz![]()
Elbette sorarım başkanım siz merak etmeyinSahibi olduğumuz şeyi bizden alabilecek birini ben henüz tanımıyorum. Yanındaki kardeşlere de sorabilirsin.![]()
Sağolun başkanım <3baştacısın başkanım bende seni her zaman misafir etmek isterim gelirsen kebabımızı yersin tatlıda ikramımız olsun![]()
Erenim çekirdeğini aldın mı
Aldım siyah tuzlu çekirdeğimi.Erenim çekirdeğini aldın mı![]()
Aaaa en sevdiğim kalp klbe karşıAldım siyah tuzlu çekirdeğimi.![]()
Siz tam olarak kimsinizBizden korkmanıza gerek yok zaten rakibinden korkan birinin karşısına çıkmamayı tercih ederiz.
Unutmayın her gecenin bir sabahı vardır.
İlk Adım partisiyiz başkanım okuma yazmanız olduğunu var sayıyorumSiz tam olarak kimsiniz
Çok kaptırdınız kendinizi çokİyi geceler başkanım.