B
Berkin Bakırel
Ziyaretçi
Ordumuzun her türlü yanındayız.
Hayal aleminde yaşamaya devam senPuhahahaah hadi sen git partine darbe yap
Yeni türemiş arkadaş 13 mayısta var mıydın sen he. RrSiz, size olacakları düşünün. Darbeyi herkes planlar ama biz gerçekleştiririz. Siz saha yenisiniz daha çok çalışmanız lazım. Seçim kazanınca gelen buduncular sizi
Ben herzaman vardım sen rahat ol mertcanYeni türemiş arkadaş 13 mayısta var mıydın sen he. Rr
Bence Cumhurbaşkanlık Yönetim Sistemi diye bi referandum yapılırsın bu Cumhurbaşkanlık Yönetim Sistemi'nde Oyun Başkanına günümüz Türkiye'sinde ki gibi yetki verilsin eğer referandumda Evet oyu çıkarsa.Normalde darbe Oyun Başkanına yapılır, ama bunda ona darbe yapılmıyor aşşırı saçma
Çünkü bunda Oyun Başkanına değil Bakana/Bakanlara yapılıyor bu darbe.Bence Cumhurbaşkanlık Yönetim Sistemi diye bi referandum yapılırsın bu Cumhurbaşkanlık Yönetim Sistemi'nde Oyun Başkanına günümüz Türkiye'sinde ki gibi yetki verilsin eğer referandumda Evet oyu çıkarsa.
Ben her zaman rahatım ata, canını sıkma senBen herzaman vardım sen rahat ol mertcan
Haliyle teslim olup makamlardan istifa edip daha fazla taşkınlık çıkmasın umudunuz kalmadı darbe gercekleşip ordu yönetime el koyacakBu darbe girişimi yok hükmündedir.
Oyun Başkanı darbe yanlısı ise müdahale diye bir şey ortada yok demektir.