DARBE İPTAL (36 Kişi İçeride)

Berkin Bakırel

52. Dönem Milletvekili ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Ikinizi de cevabım Ben kimseyi satmadım sırf partiden çıktım diye beni hiçbir şeyle suçlamaya hakkınız yok
İsmail başkan, size bu son yazımdır. Eğer devam ettirmek istiyor isen ederiz benim için hiç fark etmez. Burada sen Partimin herhangi bir üyesine Yönetimine dahil çıkarcı dersen ben de sana Çıkar ve menfaatin için Parti değiştiriyorsun derim. Bunu en son diyecek olan kişi sensin derim ve lafımın arkasında olurum. Sen Partiden çıktın diye suçlama yapmıyoruz. Her üye partiden çıkıp başka partiye gidebilir. Bunda niye gittin denilmez özgürdür. Ancak sen çıkıpta bizim üyelerimize sataşıp laf söyleyip daha sonra susmamızı beklersen çok beklersin. Dediklerim bu kadar iyi oyunlar.

dark slayer

Altın ok
Vatandaş
İsmail başkanım, size bu son yazımdır. Eğer devam ettirmek istiyor isen ederiz benim için hiç fark etmez. Burada sen Partimin herhangi bir üyesine Yönetimine dahil çıkarcı dersen ben de sana Çıkar ve menfaatin için Parti değiştiriyorsun derim. Bunu en son diyecek olan kişi sensin derim ve lafımın arkasında olurum. Sen Partiden çıktın diye suçlama yapmıyoruz. Her üye partiden çıkıp başka partiye gidebilir. Bunda niye gittin denilmez özgürdür. Ancak sen çıkıpta bizim üyelerimize sataşıp laf söyleyip daha sonra susmamızı beklersen çok beklersin. Dediklerim bu kadar iyi oyunlar.
Katılıyorum sana başkanım

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
İsmail başkan, size bu son yazımdır. Eğer devam ettirmek istiyor isen ederiz benim için hiç fark etmez. Burada sen Partimin herhangi bir üyesine Yönetimine dahil çıkarcı dersen ben de sana Çıkar ve menfaatin için Parti değiştiriyorsun derim. Bunu en son diyecek olan kişi sensin derim ve lafımın arkasında olurum. Sen Partiden çıktın diye suçlama yapmıyoruz. Her üye partiden çıkıp başka partiye gidebilir. Bunda niye gittin denilmez özgürdür. Ancak sen çıkıpta bizim üyelerimize sataşıp laf söyleyip daha sonra susmamızı beklersen çok beklersin. Dediklerim bu kadar iyi oyunlar.
Size laf söylemeni sebebi ilk başta başkanımız beni suçladı Ben niye durduk yere de laf söyleyeyim

Berkin Bakırel

52. Dönem Milletvekili ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Aynen öyle İlk başta ta Bir Başka partiye gittim Parti kurup başkasını destekledim diye ilk başta tavıra alan genel başkan
Peki ya Burada suçlama var ise Parti Genel Başkanı olan Hasan Başkanımız, buradan birçok üye gitti hatta daha önemli kişiler gitti. Ona bile Bir suçlama yapmaz iken neden size bir suçlama yapıldı bunu düşündünüz mü? Bir suçlama var ise eğerki Hasan başkan yaptı ise bunu bir sebebi vardır boşa suçlama yapılmaz.

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Aynen öyle İlk başta ta Bir Başka partiye gittim Parti kurup başkasını destekledim diye ilk başta tavıra alan genel başkan
Bak İsmail, herkesi suçla ama hasan abi hakkında suçlamada bulunma. İşte o zaman karşına ben gelirim senin. Hasan bi kimseye durup dururken laf söylemez, eğer dediysem yada suçladıysa kesinlikle ve kesinlikle sen suçlusun bu konuda. Hasan abi hakkındaki konuşmalarına da dikkat et.

dark slayer

Altın ok
Vatandaş
Size laf söylemeni sebebi ilk başta başkanımız beni suçladı Ben niye durduk yere de laf söyleyeyim
Hasan abi seni suçsuz günahsız suclamaz seni demektir ki suç sende yaptığın şeyleride çok iyi biliyorsun ve genel başkanım hakkında da düzgün konuş konuşmayacaksanda karşında beni bulursun hasan abiden damgayı yediysen tüm oyunda biliyor sen bir daha gelemeyeceksin altın Ok'a hainsin sen dün ondan sana dedim sende haysiyet ve Onurun yok Kimede şikayet edersen et sen ve senin gibilerinden de korkmam.