E
EMRE YILMAZ 1907
Ziyaretçi
Aynada kendine bir bakarsan ne boş olduğunu görürsünGece gece gele gele boş adam geldi git partidenden akıllı bir adam çağır
+Görüldü: Boş adam Buraküstün
Aynada kendine bir bakarsan ne boş olduğunu görürsünGece gece gele gele boş adam geldi git partidenden akıllı bir adam çağır
FoəjxoqjxoqjzoqjozjaAynada kendine bir bakarsan ne boş olduğunu görürsün
AğlamaaaaaAynada kendine bir bakarsan ne boş olduğunu görürsün
Ben seninle ilgilenmiyorum kardesimSeninle Ben ilgileneceğim
Sen ağlama dayanamam ya.. bak şimdi gökyüzünden şimşekler çakmaya başladı gördün mü gökler ağlıyor..Ağlamaaaaa
Burak kaybol. Satılık seniAğlamaaaaa
Boş yapma çocukBurak kaybol. Satılık seni
Senden ala boş yapan mı var.Boş yapma çocuk
Git abilerini çağır seninle muhattap olmuyorumSenden ala boş yapan mı var.
Göktürk partisine neden gittin, kimlerin yazışmalarını alıp sağa dola reklam yapıcaksınBoş yapma çocuk
Sen abilerimle muhatap olacak kadar buyumedın ve o seviyede değilsinGit abilerini çağır seninle muhattap olmuyorum
Onu o zaman düşünürüzGöktürk partisine neden gittin, kimlerin yazışmalarını alıp sağa dola reklam yapıcaksın
Tabi tabiOnu o zaman düşünürüz
Sana haftada 5 saat Türkçe dersi yazıyorum derslerine geç kalma olurmuSen abilerimle muhatap olacak kadar buyumedın ve o seviyede değilsin
Çakal seni.Sana haftada 5 saat Türkçe dersi yazıyorum derslerine geç kalma olurmu
SatılıkSana haftada 5 saat Türkçe dersi yazıyorum derslerine geç kalma olurmu
Kime kaç paraya kiralıyorsun kendini söyleSana haftada 5 saat Türkçe dersi yazıyorum derslerine geç kalma olurmu
Nasıl bir konuşma tarzı bu kardeşim hayırdırKime kaç paraya kiralıyorsun kendini söyle