YA O PP NE JAHSKSHDKSHDKSHDJDiamond'u bana yazın
YA O PP NE JAHSKSHDKSHDKSHDJDiamond'u bana yazın
Elinde divit kalem katlime ferman yazar ne anlıyon bundanBak sayın hocam
BxbxbzbzbYA O PP NE JAHSKSHDKSHDKSHDJ
Dur ben pp mi değiştiriyom sende bunu kaldir asrın Toku koy hddbdbhdElinde divit kalem katlime ferman yazar ne anlıyon bundan
O bilgisiz fikret hoca adamdırDur ben pp mi değiştiriyom sende bunu kaldir asrın Toku koy hddbdbhd
Benimki daha iyiPpler çok iyi sjdhkshdjshjd
tezgaha geldik benim niye haberim yokk @Hamza Bilal DİNLENMEZ @agitbaşkanYÜREK MEDYA SÖYLEŞİ PROGRAMI
Yarın; ManisaliEmre - beratklıç
Perşembe; alikerem - E Y M E N B S M
Pazar; agitbaşkan - bekircann
Listelediğim kişiler hazır olsun...
Yapacak bişi yok pazara hazır ol sjdhksjdksjtezgaha geldik benim niye haberim yokk @Hamza Bilal DİNLENMEZ @agitbaşkan
bune konferans ligi ön eleme maç programı mı ? yok mu bi şl ligi ön eleme maçı onu izleyek bari . banane astanadan vikingurdan ordabasydenYÜREK MEDYA SÖYLEŞİ PROGRAMI
Yarın; ManisaliEmre - beratklıç
Perşembe; alikerem - E Y M E N B S M
Pazar; agitbaşkan - bekircann
Listelediğim kişiler hazır olsun...
forumdan sıkıldım bakmıyordum şansa gördüm insan etiket atarYapacak bişi yok pazara hazır ol sjdhksjdksj
bune konferans ligi ön eleme maç programı mı ? yok mu bi şl ligi ön eleme maçı onu izleyek bari . banane astanadan vikingurdan ordabasyden
Seni koyup ziraat kupasına çevirmemiş dua etbune konferans ligi ön eleme maç programı mı ? yok mu bi şl ligi ön eleme maçı onu izleyek bari . banane astanadan vikingurdan ordabasyden
bekircan sen artık yoksun ya pufff dengim değilsin denginle sohbet et hadiSeni koyup ziraat kupasına çevirmemiş dua et
bekircan sen artık yoksun ya pufff dengim değilsin denginle sohbet et hadi
boş sözler kitap arası sözlerle gelme bana alini gönderdim dün sen çok daha basitsin gerek yokBir savaşta kaybeden kral kazanan piyondan her zaman üstün kalır kardeşim sen merak etme. Sen git Fatih'in gelsin
Hala kendi gönderdi sanıyor sen merak etme ben 1 haftada 70 karşıt görüşlü kardeşimle konuştuk şakalaştık role yaptık hiç çizik yemedim sahi sen darbe boyu nerdeydin nerede çizdirdin kendiniboş sözler kitap arası sözlerle gelme bana alini gönderdim dün sen çok daha basitsin gerek yok
ooo gerekene gerekeni yaptık darbe gerçekleşme senaryosunda burdaydık sıkıntı yok ayrıca beni çizdirenler komple gittilerHala kendi gönderdi sanıyor sen merak etme ben 1 haftada 70 karşıt görüşlü kardeşimle konuştuk şakalaştık role yaptık hiç çizik yenedim sahi sen darbe boyu nerdeydin nerede çizdirdin kendini
Şöyle konuşuyor ya birde, kendimi bıçaklayasım geliyorBir savaşta kaybeden kral kazanan piyondan her zaman üstün kalır kardeşim sen merak etme. Sen git Fatih'in gelsin