DARBE KOMİTESİNE UYARI! (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Darbenin üzerinden neredeyse 7 günden fazla bir süre geçmiş olan bu günlerde;
Hala atama ve boşta koltukların olması oyun işleyişi açısından büyük bir sorun oluşturmaktadır.

Ek olarak atanan oyuncuların inaktif duruma düştüğünde tekrar boşalacak olması da ufukta görünen bir sorundur.

Darbe komitesine açıkca uyarımızdır:
-Makamlar şu an darbe işleyişindeki en önemli konusudur.
-Darbenin devam etmesi isteniyorsa makamlar hızlıca doldurulmalıdır.
-Genel olarak bir koltugun boş süresi oyunda ortalama 1 günden fazla bir süre değilken,
-Darbe öncesi dönemde en fazla 3-4 makam boşta gözüküyorken şu an bu sayı tüm makamları topladığımızda 30'a yakın bir sayıdır.

Bu durum kabul edilemez.
Makam verilecek kadronuz/oyuncunuz yoksa bu hazırsız darbe neden? diye Oyuncular ve Yönetimin sorması en meşru sorudur.

15 Ağustos 2024 tarihine kadar süre verilmiş olup; makamların hızlıca doldurulması ve bu sorunun çözülmesi gerekmektedir.

İyi oyunlar dileriz.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
durdurmaya yer arıyorsunuz gibi ? kullanılan oydan çok makam var karşının oyuncusunu darbe komitesi atamak zorundamı ? böyle bir mobbing uygulama şekliyle oyuncular vasıtasıyla darbenin durdurulmaya çalışılmasını seziyorum şeffafss yorumum bakalım buna güzel bir cevap gelecek mi merakla bekliyoruz bunu zaten tahmin ediyordukta bu kadar değil makam boş kalır kalmaz kime ne darbe yapmışız hangi darbeciye bu hesaplar sorulabiliyor role playse ona göre hareket edelim saygılar ;)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
durdurmaya yer arıyorsunuz gibi ? kullanılan oydan çok makam var karşının oyuncusunu darbe komitesi atamak zorundamı ? böyle bir mobbing uygulama şekliyle oyuncular vasıtasıyla darbenin durdurulmaya çalışılmasını seziyorum şeffafss yorumum bakalım buna güzel bir cevap gelecek mi merakla bekliyoruz bunu zaten tahmin ediyordukta bu kadar değil makam boş kalır kalmaz kime ne darbe yapmışız hangi darbeciye bu hesaplar sorulabiliyor role playse ona göre hareket edelim saygılar ;)
Durdurmaya yer aranmıyor, madem dolduracak insan/oyuncu yok neden hepsini görevden alıyorsunuz ya da neden muhalefetten kimse tercih edilmiyor.
Aktif bir sürü makam şartları taşıyan oyuncu var. Onlara görev verin o halde.
Oyunda darbe oldu diye etkilenecek çok bir alan yok RPG gereği biz de etkilenen yeri ön plana çıkarıyoruz.

Bizimle bu tartışmadan uzak durmanızı tavsiye ederiz.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Halk seçti dediniz seçen halk halk değil militan bizim gözümüzde 😀 gelelim mobbing denmesine hakkımızı aramamiz ve savunmamız sorun olmamalı öyle değil mi? Kimsenin sizden makam mevki isteği yok doldurun yada uye yetiştirin

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Durdurmaya yer aranmıyor, madem dolduracak insan/oyuncu yok neden hepsini görevden alıyorsunuz ya da neden muhalefetten kimse tercih edilmiyor.
Oyunda darbe oldu diye etkilenecek çok bir alan yok RPG gereği biz de etkilenen yeri ön plana çıkarıyoruz.

bu 3 oldu siz bunları uyarıyorsunuz akıllanmıyorlar, belli ki yapamıyorlar.

bu darbenin durdurulması lazım

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş

tartıştığımı kim söyledi soruma cevap arıyorum ben ayrıca atamada yapılıyor yapılmıyor değil göründüğü üzere görevden almalar ve atamalar oluyor 1 günde 40 50 makam dolduran birisi yok zaten bu oyunda şartları taşıyan her oyuncuyu atıyoruz

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Halk seçti dediniz seçen halk halk değil militan bizim gözümüzde 😀 gelelim mobbing denmesine hakkımızı aramamiz ve savunmamız sorun olmamalı öyle değil mi? Kimsenin sizden makam mevki isteği yok doldurun yada uye yetiştirin
Aaaaa oyunun yarısından çocuğumu militan ilan ediyorsunuz olmadı yakıştıramadım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
tartıştığımı kim söyledi soruma cevap arıyorum ben ayrıca atamada yapılıyor yapılmıyor değil göründüğü üzere görevden almalar ve atamalar oluyor 1 günde 40 50 makam dolduran birisi yok zaten bu oyunda şartları taşıyan her oyuncuyu atıyoruz
Bizde şunu diyoruz normal işleyiş şartlarında bu kadar eksik olmuyor.
Atanan kişiler koşulları karşılamamış oluyor, neredeyse 30 tane koltuk boş.
Darbe düzeni sağlamak amacıyla değil miydi? Biz mi kaçırıyoruz?

Şu an oyundaki düzensizlik eksik makamlar.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

2 gündur atama yapabiliyoruz, oyunda ilk defa yaşanan bir durumdan bahsediyoruz.

Zaten bir kaç gün içerisinde düzene gireceği aşikar olan bir durum bu.

Bunu da çözeriz, sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...