DARBE KOMİTESİNE UYARI! (14 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Yönetim o kadar umursamıyor o kadar alışmış ki bunun sorunlarına görmezden geliyorlar jsjdjjdjdjjdjdjd biz bildiriyoruz burda biz takip ediyoruz

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Arkadaşlar neyi Tartışıyoruz ki ? Genel Kurmay Başkanımız Çalışmalarını Elbette ki yapacaktır. Bu darbe yapıldı ve Darbe durdurulmayacaktır bana göre, darbe karşıtı bazı arkadaşlar şuan darbeyi baltalamaya çalışıyor. Ama Fatih beye inancımız tam. Karşıt olanları pistten alalım 😉

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Arkadaşlar neyi Tartışıyoruz ki ? Genel Kurmay Başkanımız Çalışmalarını Elbette ki yapacaktır. Bu darbe yapıldı ve Darbe durdurulmayacaktır bana göre, darbe karşıtı bazı arkadaşlar şuan darbeyi baltalamaya çalışıyor. Ama Fatih beye inancımız tam. Karşıt olanları pistten alalım 😉
Bu gene ban yer yorum yapmayin

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arkadaslar siz sanirim anlamiyorsunuz. Benim oyun hesabim BERKAN34 inanmayan baksin oyuna.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Bu bir acele değil.
Tüm makamlar seçim sürecinden geçerek itinayla dolduruluyor.
Ve düzen bu şekilde sağlanıyor.
Tüm makamlar görevden alındığı için ve yeterli insanınız olmadığı için makamlar boş kalıyor.
Normal oyun düzeninde makamın boş kalması gibi bir durum söz konusu olmadı.
Tabii ki olamaz çünkü seçimle geliniyor bu sürece ve herkesin söz hakkı mevcut.
Her parti içinde yedek atama bekleyen oyuncu listesi mevcut.
Muhalefette, iktidarda boşalan koltuklarda söz sahibi oldugu için bu sorun yaşanmıyordu.

Şu an tüm koltuklarda bir söz sahibi varsa tek bir parti havuzundan kişiler atanıyorsa bunun yetersiz olması kadar olağan bir durum yok.
Bizim de bu sorunu çözün dememiz kadar olağan bir durum yok.

Oyunda şu an aktif makamı olmayan neredeyse 200 insan var.
Bürokrasi sorunu gerçek darbelerde de her zaman bela olmuştur :)
Darbelerde seçim olmaz hocam, darbeler silah zoruyla olur bu da bir darbe ve biz bu darbeyi yaparak gücü elimize geçirdik.
Güç bizdeyken makam vermek için birilerine yalvarmamız gibi bir durum söz konusu tabiki olamaz.

Bize ulaşan, makam isteyen kime makam vermemişiz? Arkadaşlar bürokrasiye başvurmak yerine, size şikayet ediyor sizde ultimatom , uyarı veriyorsunuz 😃

Buyrun sizde görün buradan açık çağrı yapıyorum. Kimsenin bürokratik bir süreç yurutmesine gerek yok,makam istesinler makam verelim, dolduralım koltukları.

Eğer bunu yapmayacaklarsa , kimseye zorla Makam verecek halimiz yok. Eksik olan 20-30 makamı doldurmamız için biraz bekleye ekler 😃

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Darbelerde seçim olmaz hocam, darbeler silah zoruyla olur bu da bir darbe ve biz bu darbeyi yaparak gücü elimize geçirdik.
Güç bizdeyken makam vermek için birilerine yalvarmamız gibi bir durum söz konusu tabiki olamaz.

Bize ulaşan, makam isteyen kime makam vermemişiz? Arkadaşlar bürokrasiye başvurmak yerine, size şikayet ediyor sizde ultimatom , uyarı veriyorsunuz 😃

Buyrun sizde görün buradan açık çağrı yapıyorum. Kimsenin bürokratik bir süreç yurutmesine gerek yok,makam istesinler makam verelim, dolduralım koltukları.

Eğer bunu yapmayacaklarsa , kimseye zorla Makam verecek halimiz yok. Eksik olan 20-30 makamı doldurmamız için biraz bekleye ekler 😃
hayır birde makama atayacan tutup istifa edecekler sonra yine makam boş kalıyor olacak karşıdan seç 20-30 eleman atama yap bakalım istifa edince ne olacak görelim bide böyle dene

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi

Bürokrasi için çalışan emekçilere vermeniz daha sağlıklı olur Sayın Genel Kurmayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...