Darbe sevdalısı oyun başkanının asılsız ültimatomu Hk. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Meclis başkanına yapılan ültimatom kararını kabul etmiyoruz Meclis Başkanımızı Destekliyoruz. Milletin Iradesiyle Kazandığı Makamlara Göz Dikmişdir bu vesile ile Meclis Başkanımızı Görevden Aldirip Darbe de Önünde hiç bir engel Olmasını istemeyen bir birlikle mücadele Etmekten Çekinmeyecegimizi Tüm Herkese Bildiriyoruz Sizleri İstifaya Davet Edecekler lstifa Etmeyin Meclis Başkanımıza sahip çıkalım Her vekilimizi dik duruşunuz ile sizleri mücadelemize davet ediyoruz🌹

Meclis Başkanımızı Destekliyoruz ve sahip çıkıyoruz

hlvc940

Zararsız kullanıcı 😃
Vatandaş
Gariptir ki 2 gün önce milletin oyuyla gelen oyun başkanı 6 Ağustosta darbe günü referandum çagrısı yapmak yerine 5 ağustos gecesi hakkımda asılsız iddialarda bulunup ültimatom vermiş. Sebebi ne aceba darbe varsa biz ittifakta yokuz deyip ittifaktan ayrıldığımız için mi?
Biz bu yola ya Ömer Halisdemir gibi demokrasi kahramanı olacağız, ya da demokrasi uğruna gazi olacağız diye çıktık.
İttifak toplantısında "Biz rahat oyun başkanlığını da alırız sonra zevkine kendi adamımıza darbe yaparız. Türk budunu da kapattırırız." gibi ciddiyetsiz ve lakayıt düşüncelere sahip olanlara karşı çıktık diye mi?

Mecliste 15 milletvekili onayından geçmiş fakat meclis oylamasına sunulması için yönetimin tarih vermesi gereken bir çok tasarı var. Bu tarihi oyun yönetimi mı verecek meclis başkanı olarak benim birşey yapmam gerekli mi diye oyun içi destekle iletişime geçtim.

Bana verdikleri cevap İlgili tasarılar hakkında Oyun başkanlığı seçiminden sonra oyun yönetiminin bir takvim paylaşacağı ve o duyuruda meclis başkanı olarak ne yapmam gerektiğinin de belirtileceği tarafıma iletilmiştir. (Her ne kadar Wiki de tasarıların oylamaya sunulmasında Meclis başkanı sorumludur oyun yönetimi birşey yapmaz dese de makam kontrol panelinde tasarıları oylamaya sunabilmek için herhangi bir şey bulunmamaktadır!!)
Mesaj bölümü durma noktasına geldiği için gelen kutusunu sildim fakat ilgili konuşmalara oyun yönetimi erişebilir. Yönetimden ricam kendileriyle Meclis Başkanı sıfatıyla yaptığım görüşmeleri forumda objektif olarak yayınlayıp hakkımda verilen asılsız ültimatomu geçersiz saymasıdır.

Oyun yönetimi ile yaptığım ilgili konuşmadan sonra meclis sohbet alanı üzerinden vekillere geçtiğim bilgi notu ektedir teşekkürler 🙏
Biz senden razıyız başkanım darbe yapmaya çalışan zavallılar menfaat uğruna sırf birkaç makam almaya çalışan menfaatciler amaçlarına ulaşamayacak ya demokrasi ya demokrasi amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar iyiki siz iyiki demokrasi

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
Biz senden razıyız başkanım darbe yapmaya çalışan zavallılar menfaat uğruna sırf birkaç makam almaya çalışan menfaatciler amaçlarına ulaşamayacak ya demokrasi ya demokrasi amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar iyiki siz iyiki demokrasi
Oyun hayatım boyunca ( yaklaşık 1.5 sene) 2 kere milletvekili oldum. Belediye Başkanlığı hiç istememiş birisiyim bil diye. Bastığım yerleri satın alacak adam 🫡

hlvc940

Zararsız kullanıcı 😃
Vatandaş
Oyun hayatım boyunca ( yaklaşık 1.5 sene) 2 kere milletvekili oldum. Belediye Başkanlığı hiç istememiş birisiyim bil diye. Bastığım yerleri satın alacak adam 🫡
Boş boğazlık yapmayın "DEMOKRASİYLE " seçilen bir ob'sin onun hakkını ver yoksa ayağındaki ayakkabı bile kalmaz hainefendi 🥱

hlvc940

Zararsız kullanıcı 😃
Vatandaş
Demokrasiyle seçilip demokrasinin adıyla korkan oyun başkanı bişe demiyorum sen oyununa bak arkadaşım en iyisi böyle darbe yapma korkusuyla milleti sindirmeye kalkmayın

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
Demokrasiyle seçilip demokrasinin adıyla korkan oyun başkanı bişe demiyorum sen oyununa bak arkadaşım en iyisi böyle darbe yapma korkusuyla milleti sindirmeye kalkmayın
Arkadaşım bana bizden başka kim oy verdi de hele burada seçimleri çoğunluk kimin elindeyse o kazanıyor..

He birde dün Büsra başkana dedim sana da diyeyim.
Savunduğunuz taraf varya onlar geçen ay darbe planladılar programladılar ama Bozkurt Harekat Partisinin kapatılacağı planda yoktu plan suya düştü 🫡 o zamanlar demokrasi nağraları atanların sesi soluğu çıkmıyordu.

Bu oyunun bir parçasıysa darbe ben görmek istiyorum nasıl işlediğini nasıl ilerldeğini ne sonuçlar gösterdiğini.

Reel de darbe destekçisi değiliz evellah bu bir oyun ben bunun oyun olduğunun farkında olacak yaştayım.

Sen git satın alacak ayak basılmış topraklar bulmaya devam et hadi..

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Arkadaşım bana bizden başka kim oy verdi de hele burada seçimleri çoğunluk kimin elindeyse o kazanıyor..

Savunduğunuz taraf varya onlar geçen ay darbe planladılar programladılar ama Bozkurt Harekat Partisinin kapatılacağı planda yoktu plan suya düştü 🫡 o zamanlar demokrasi nağraları atanların sesi soluğu çıkmıyordu.

Bu oyunun bir parçasıysa darbe ben görmek istiyorum nasıl işlediğini nasıl ilerldeğini ne sonuçlar gösterdiğini.

Reel de darbe destekçisi değiliz evellah bu bir oyun ben bunun oyun olduğunun farkında olacak yaştayım.

O zamanlar nasıl tank paletleriyle tehdit edenlere karşı canla başla mücadele verdiysek bugün de geçen ay Demokrasi nağraları atıp iş kendi yapmaya gelince darbe sevici olanlara karşı mücadele veriyoruz sayın başkan. Bunun bir oyun olduğunun hepimiz farkındayız. Darbe mi olacak siz kadar bende merak ediyorum emin olun ama ben arkadaşlarım sizin gibi darbeyi yapan kişiler olmaktansa darbeyi engelleyen kişiler olmaya talibiz

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Meclis başkanına yapılan ültimatom kararını kabul etmiyoruz Meclis Başkanımızı Destekliyoruz. Milletin Iradesiyle Kazandığı Makamlara Göz Dikmişdir bu vesile ile Meclis Başkanımızı Görevden Aldirip Darbe de Önünde hiç bir engel Olmasını istemeyen bir birlikle mücadele Etmekten Çekinmeyecegimizi Tüm Herkese Bildiriyoruz Sizleri İstifaya Davet Edecekler lstifa Etmeyin Meclis Başkanımıza sahip çıkalım Her vekilimizi dik duruşunuz ile sizleri mücadelemize davet ediyoruz🌹

Meclis Başkanımızı Destekliyoruz ve sahip çıkıyoruz
Yalnız Darbeyi meclis başkanına değil, sizler gibi yalandan demokrasi naraları atan demokrasi aşıklsrına yapıcaz. Meclis başkanınızın yanında olmak, onu desteklemek pek bir şeye çözüm değil. Boşuna falan filan yapmayın😀

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
O zamanlar nasıl tank paletleriyle tehdit edenlere karşı canla başla mücadele verdiysek bugün de geçen ay Demokrasi nağraları atıp iş kendi yapmaya gelince darbe sevici olanlara karşı mücadele veriyoruz sayın başkan. Bunun bir oyun olduğunun hepimiz farkındayız. Darbe mi olacak siz kadar bende merak ediyorum emin olun ama ben arkadaşlarım sizin gibi darbeyi yapan kişiler olmaktansa darbeyi engelleyen kişiler olmaya talibiz
Sen tribe girmişsin sjsjjs

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
EyvAllah ne diyelim o zaman hepimizin hakkında hayırlısı

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş

Tabii başkanım, sonuçta bir oyun. Biz de rol yapıyoruz, yoksa gerçekte sizin hain olmadığınızı biliyoruz.

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Bana değil sana battı kardeşim seninle diyloga girmemiştim ki ben:d? Ben büşranın ismini zedeliyorum o benimkini zedeliyor kafes dövüşü müdür bu taraf tutmak zorunda hissettin kendini? Bi konu var konuşuyoruz biliyosan konuş bilmiyosan da konuşma. Sen bilmeden konuştun bunun suçunu da yüzeysel konuştuğumu itham ederek bana attın ben de sana yüzeysel konuşmadığımı açıkladım olayı alakasız bi döngüye sokuyosun inatla ve boş yere zorluyosun uzatma sal gitsin
Konu bilmediğim yerlere gidince zaten konuşmadım? Yüzeyselden derine indiğin, konuyu açıkladığın zaman susan, açıkça bilgim yok diyen ben değil miyim? Ben elbette taraf tutacağım. Büşra başkanıma herkesin görebileceği bir yerde doğruluğu meçhul, isim zedeleyici bir iddaa atılıyorsa onu savunmam çok normal değil mi? Hiç kimseye suç atmak değil niyetim, niyetim yalnızca başkanımı savunmak. Konuyu artık uzatmaya gerek yok. İyi günler.

hlvc940

Zararsız kullanıcı 😃
Vatandaş

Hahahah sizde dediniz biz yapalım ama yanlış kişiden darbeyi seslendirmeye başladınız anca hayal edin ne meclis başkanımızı size yediririz nede darbeyi destekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...