bende öyle tahmin etmiştimTehdit herkesin içinde alenen olmaz.
bende öyle tahmin etmiştimTehdit herkesin içinde alenen olmaz.
Darbe yapana tebrik eden kişi çıkarları doğrultusunda tebrik ederHiç bişeye takılmadım da senaryo gerçekleşmeden önce “ 3 5 çapulcu “diyen kendini bilmez biri vardı şu olayın gerçekleşmesine en çok bu yüzden sevindim tebrik etmeyi beceremiyorsunuz bari hakaret dozunuzu bilin. Yeni görevini tebrik ederim Özmenim çok yakıştın![]()
@B Ü D Ü Ş sana mı diyo buHiç bişeye takılmadım da senaryo gerçekleşmeden önce “ 3 5 çapulcu “diyen kendini bilmez biri vardı şu olayın gerçekleşmesine en çok bu yüzden sevindim tebrik etmeyi beceremiyorsunuz bari hakaret dozunuzu bilin. Yeni görevini tebrik ederim Özmenim çok yakıştın![]()
Başkan kendi partisinin üyesini tebrik edemeyecek mi yavDarbe yapana tebrik eden kişi çıkarları doğrultusunda tebrik eder![]()
Özmen başkanım yeni görevinde hayırlı ve başarılar ile geçsinBugün, halkın iradesini hiçe sayan, perde arkasında dönen kirli oyunları ve çıkar odaklı güç birleşmelerini sona erdirerek yeni bir dönemi başlatmış bulunuyoruz. Yapılan darbe başarıyla tamamlanmış, mevcut yönetim devrilmiş ve devletin kontrolü hak edenlerin ellerine geçmiştir.
Genelkurmay Başkanı olarak, değerli kuvvet komutanlarımla birlikte, halkımızın geleceğini hiçe sayan, adaletsizliği sistemleştiren bu düzeni tarihe gömdük. Yükselen Gençlik Partisi’nin gücünü hafife alanlar artık anlamıştır ki, bu hareketin karşısında kim olursa olsun pardon, kimler olursa olsun duramaz! Bizimle mücadeleye kalkışan herkesin sonu aynı olacaktır: yıkılış ve yok oluş!
Bu darbe, yalnızca bir yönetim değişikliği değil, aynı zamanda adaletin ve güç dengesinin tesis edilmesi için atılmış bir adımdır. Artık hiçbir çıkar grubu, halkın kaderiyle oynayamayacak, hiçbir kişi hak etmediği bir mevkiye getirilemeyecektir. Yeni dönemde gücümüzü halktan, irademizi adaletten alarak yönetimi sürdüreceğiz.
Bu zafer, halkımızın zaferidir!
Genelkurmay Başkanı ve Yeni Oyun Başkanı
Özmen
Tehdit edilecek kadar da önemli biri değilsin yani . Bunu demek istiyorum denizcan. O yüzden tek yumruk yeterlibende öyle tahmin etmiştim
Bende sana üfleyeyim yumuruk fazla gelirTehdit edilecek kadar da önemli biri değilsin yani . Bunu demek istiyorum denizcan. O yüzden tek yumruk yeterli![]()
Boş konuşmaya devam edecek misinTehdit edilecek kadar da önemli biri değilsin yani . Bunu demek istiyorum denizcan. O yüzden tek yumruk yeterli![]()
ahhahdhajkaskBende sana üfleyeyim yumuruk fazla gelir
Neyse ne anlattığım konuda demek istediğim şey bu değildi yine konuyu tersten anlayıp cevap yazmışsınızDarbe yapana tebrik eden kişi çıkarları doğrultusunda tebrik eder![]()
Hepimiz için hayırlı olsun Özmenim. Seni makamında ziyaret etmek istiyorum ne zaman müsait olursan?Bugün, halkın iradesini hiçe sayan, perde arkasında dönen kirli oyunları ve çıkar odaklı güç birleşmelerini sona erdirerek yeni bir dönemi başlatmış bulunuyoruz. Yapılan darbe başarıyla tamamlanmış, mevcut yönetim devrilmiş ve devletin kontrolü hak edenlerin ellerine geçmiştir.
Genelkurmay Başkanı olarak, değerli kuvvet komutanlarımla birlikte, halkımızın geleceğini hiçe sayan, adaletsizliği sistemleştiren bu düzeni tarihe gömdük. Yükselen Gençlik Partisi’nin gücünü hafife alanlar artık anlamıştır ki, bu hareketin karşısında kim olursa olsun pardon, kimler olursa olsun duramaz! Bizimle mücadeleye kalkışan herkesin sonu aynı olacaktır: yıkılış ve yok oluş!
Bu darbe, yalnızca bir yönetim değişikliği değil, aynı zamanda adaletin ve güç dengesinin tesis edilmesi için atılmış bir adımdır. Artık hiçbir çıkar grubu, halkın kaderiyle oynayamayacak, hiçbir kişi hak etmediği bir mevkiye getirilemeyecektir. Yeni dönemde gücümüzü halktan, irademizi adaletten alarak yönetimi sürdüreceğiz.
Özmen
Darbeyi halk için mi yaptınız yoksa kendiniz için mi? Ben bu sorulari sorunca ordu mensubu kişiler neden cevaplayamıyor? İleride gerçekten kim için yapıldığı göreceğiz. Biz de vatandaş olarak ona göre hareket edeceğiz..Bugün, halkın iradesini hiçe sayan, perde arkasında dönen kirli oyunları ve çıkar odaklı güç birleşmelerini sona erdirerek yeni bir dönemi başlatmış bulunuyoruz. Yapılan darbe başarıyla tamamlanmış, mevcut yönetim devrilmiş ve devletin kontrolü hak edenlerin ellerine geçmiştir.
Özmen
Ya daha dur dereyi görmeden dereye yüzmeye girdiniz şu makamları bi doldurun bakalım usulüyle senaryo yu yürütün bakalım çapınızı görelimHiç bişeye takılmadım da senaryo gerçekleşmeden önce “ 3 5 çapulcu “diyen kendini bilmez biri vardı şu olayın gerçekleşmesine en çok bu yüzden sevindim tebrik etmeyi beceremiyorsunuz bari hakaret dozunuzu bilin. Yeni görevini tebrik ederim Özmenim çok yakıştın![]()
Kendini bilmez dedim ya ordan anladın dimi ona dediğimi@B Ü D Ü Ş sana mı diyo bu![]()
Bu cumlene verdiğim cevap çok açık. Hiç bir şeyi yanlış anladığım yok sayın başkantebrik etmeyi beceremiyorsunuz bari hakaret dozunuzu bilin.