Darbe Tam Gaz Devam (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Oyun yöneticilerinden mahmut gonca tolga ve ne olur ne olmaz diye emekli adminimz rüyayı evlerinden almak üzere 3 bordo bereli 7 doğuda görev yapmış uzman çavuşu dün gece itibari ile görevlendirmiş bulunmaktayız. İstihbarat ağımız sayesinde nereye giderlerse gitsinler yerlerini tespit edip gerekli alıkoyma işlemini yapacağız. Meclisteki arkadaşlardan çok fazla ses çıkıyor f-16 hala bende üstünüze bomba yağdırmamak için kendimi zor tutuyorum psikolojimi bozmayın

Son düzenleme:
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Dün gece neden ortalarda gözükmediğimi soranlar olmuş @MAGARSUS kirvem sağolsun adana sanayide bizim jete kaplama yaptırdık az önce tekrardan havalandım

Ekli dosyalar

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    36.5 KB · Görüntüleme: 31
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bundan sonra partiye üye davet ederken darbe yaptık diye şu şekil anlatmayan kendine altın ok demesin

Ekli dosyalar

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    21.5 KB · Görüntüleme: 29

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Oyun yöneticilerinden mahmut gonca tolga ve ne olur ne olmaz diye emekli adminimz rüyayı evlerinden almak üzere 3 bordo bereli 7 doğuda görev yapmış uzman çavuşu dün gece itibaril ile görevlendirmiş bulunmaktayız. İstihbarat ağımız sayesinde nereye giderlerse gitsinler yerlerini tespit edip gerekli alıkoyma işlemini yapacağız. Meclisteki arkadaşlardan çok fazla ses çıkıyor f-16 hala bende üstünüze bomba yağdırmamak için kendimi zor tutuyorum psikolojimi bozmayın
Başkan teknoloji İzmir’de kral düğüne gitmiş haberi yok darbeden şuan adresi belli koş

G

Gonca

Ziyaretçi
Oyun yöneticilerinden mahmut gonca tolga ve ne olur ne olmaz diye emekli adminimz rüyayı evlerinden almak üzere 3 bordo bereli 7 doğuda görev yapmış uzman çavuşu dün gece itibaril ile görevlendirmiş bulunmaktayız. İstihbarat ağımız sayesinde nereye giderlerse gitsinler yerlerini tespit edip gerekli alıkoyma işlemini yapacağız. Meclisteki arkadaşlardan çok fazla ses çıkıyor f-16 hala bende üstünüze bomba yağdırmamak için kendimi zor tutuyorum psikolojimi bozmayın
Çıkan haberlere inanmayın skksksks
Ben darbeye karşıyım diye Tolga tankları yönetim binasının önüne koymuş bizi indirecek sana gerek kalmadan skksks

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Çıkan haberlere inanmayın skksksks
Ben darbeye karşıyım diye Tolga tankları yönetim binasının önüne koymuş bizi indirecek sana gerek kalmadan skksks
Tolga işbirlikçimizdi zaten kendini açık etmiş ama görevini yapmış adam gibi adam bekle seni almaya geliyorum

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Darbeye ünlü simalardan destek yağıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20240514_080620.jpg
    IMG_20240514_080620.jpg
    136.8 KB · Görüntüleme: 22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...