Darbe Tam Gaz Devam (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KadirBey.

Ziyaretçi
Benim eğitimime göre yazıyorsun yukarıda gösterdim eğitim seviyemi o yüzden böyle yazıyorsun anlamamanida normal buluyorsun.

(Benim eğitim seviyemde yazdın sen anladın ben anlamadım ama benim eğitim seviyemde yazdığın için benim anlamam gerekiyor ama anlamamamıda normal buluyorsun…)
Anlıyorum Kadircik.
Hadi gelsin ateistler bu cümleyi de açıklasın.
Kaan okul öncesi eğitim çok önemli az öncede bahsettim bundan🙂

M-D

Adanmış Hayatların Umudu Şanlı Yeniden Doğuş
18. Dönem Oyun Başkanı
Ne bayılıyorsunuz milletin özel hayatını konuşmaya enişte dedin napalım alkışlayalım mı tebrik mı edelim aaa ne güzel laf soktun mu diyelim ondan sonra birşey denilince yok öyle yok böyle yok şöyle laf cambazlığıns gerek yok
Kelime yeterliliğiniz iyiyse eğitimli bir şekilde susturmayı deneyin
Bel altına girerek değil
Birisi birşey diyince kadir aydın iftara atma demeyi biliyor
Kendi arkadaşı deyince yok kaan terbiyesiz oldun öyle oldun böyle oldun
Adamlık öğretecek adamlar önce kendi adamlığını sorgulasın

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Madem önemli o zaman dersine iyi çalışmamışsın Kadircik 😃
Bak sana öğrettim ne güzel yazmaya başladım aferin sana 100 puan Kadircik böyle devam eğiticem seni.
İşte tamda bundan bahsediyorum Kaan senin akıl yaşını öğrenmek lazım 😂 ilk 6 ayda çok önemli. Sende bunları araştırmak lazım 😂

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Ne bayılıyorsunuz milletin özel hayatını konuşmaya enişte dedin napalım alkışlayalım mı tebrik mı edelim aaa ne güzel laf soktun mu diyelim ondan sonra birşey denilince yok öyle yok böyle yok şöyle laf cambazlığıns gerek yok
Kelime yeterliliğiniz iyiyse eğitimli bir şekilde susturmayı deneyin
Bel altına girerek değil
Birisi birşey diyince kadir aydın iftara atma demeyi biliyor
Kendi arkadaşı deyince yok kaan terbiyesiz oldun öyle oldun böyle oldun
Adamlık öğretecek adamlar önce kendi adamlığını sorgulasın
Denli ailevi degerlerlere laf atan , söz söyleyen adam değildir, etek giysin. "Teyzenle halanla birlikte mi oldum" nedemek , bunu normal bir cümleymis gibi savunan da etek giysin

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Sen hele bi gel öğrenirsin rezil oluyorsun her seferinde ya da fatih abin felan öğretsin ama bu aralar tutukluk yapmış diye duydum.
Kardeşim be canim benim, ne konuştuğunu ilk kendin anla sonra gel buraya anlat😂 konuşmak için konuşma CNMERTTs

M-D

18. Dönem Oyun Başkanı
Denli ailevi degerlerlere laf atan , söz söyleyen adam değildir, etek giysin. "Teyzenle halanla birlikte mi oldum" nedemek , bunu normal bir cümleymis gibi savunan da etek giysin
Seninde ailevi değerlerine saygısızlık yapan olursa ilk ben dururum karşısında
Fatih ve kaan ilk defa yazışmıyor burda hiçbir zaman enişte demeyen kişi son zamanlarda nedeni belli olan birşeyde bu lakabı kullanıyor kimsede bilmemezliğe yatmasın kaan bunu birşey olmadan yazmadı kadir arkadaşını tutmak için tutma doğru konuş doğru konuştun derim

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Fatih ve kaan ilk defa yazışmıyor burda hiçbir zaman enişte demeyen kişi son zamanlarda nedeni belli olan birşeyde bu lakabı kullanıyor kimsede bilmemezliğe yatmasın kaan bunu birşey olmadan yazmadı kadir arkadaşını tutmak için tutma doğru konuş doğru konuştun derim

Ailevi değer derken enişte?
İşte tam olarak sizler gibi tek amacı insan banlatmak olup dediği olmayınca da küsüp gidenlere inat bu darbe yapıldı Mustafa Denli 😄

Siz dimdik durana kadar sen ve yanındakini kaale almama kararı aldım şuan itibariyle 🤣

Tecrübeli tecrübesiz ler sizii 🤣

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Denli fatih ne amaçla yazarsa yazsın alması gereken cevab bu değildir, ben doğru olanı savunurum birader, kim ne yaptıysa yapsın kimseyi ilgilendirmez ama madem yapıyorsan sonuçlarına katlanirsin bu kadar basit

M-D

18. Dönem Oyun Başkanı
Denli fatih ne amaçla yazarsa yazsın alması gereken cevab bu değildir, ben doğru olanı savunurum birader, kim ne yaptıysa yapsın kimseyi ilgilendirmez ama madem yapıyorsan sonuçlarına katlanirsin bu kadar basit
Ne amaçla yazarsa yazsın diye birşey olabilir mi ya Allah aşkına bu oyunda zaten kötü birşey yazıldığında yönetim gerekli cezayı herkese verir ben orasında değilim
Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi niye başkasına yapıyorsun ben bunu diyorum
Normal darbeni yaparsın olur veya olmaz
Seçimde de öyle kazanırsın veya kaybedersin ama hep böyle durumlarda nedense birileri ve birden fazla kişiler mecburen bu cümlelerin eşiğinde konu başka yerden başka yere gidiyor

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
İşte tamda bundan bahsediyorum Kaan senin akıl yaşını öğrenmek lazım 😂 ilk 6 ayda çok önemli. Sende bunları araştırmak lazım 😂
Salağa yatmayı ne çok seviyorsun ya işinize geldiği gibi konuş cevabını alınca kaçamak yap.
Güzel şov güzel oyun ödülünü(zü) hazırladım seçimden sonra vericem 😃

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Ne amaçla yazarsa yazsın diye birşey olabilir mi ya Allah aşkına bu oyunda zaten kötü birşey yazıldığında yönetim gerekli cezayı herkese verir ben orasında değilim
Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi niye başkasına yapıyorsun ben bunu diyorum
Normal darbeni yaparsın olur veya olmaz
Seçimde de öyle kazanırsın veya kaybedersin ama hep böyle durumlarda nedense birileri ve birden fazla kişiler mecburen bu cümlelerin eşiğinde konu başka yerden başka yere gidiyor
Denli savunduğun adam Kaan , ilkönce yazdıklarını oku ondan sonra sabun, ayrıca enişte demesinde herhangi bir problem göremiyorum, diyebilir, bende herkese kral diyorum.
Yada enişte dedi kötü niyetle dedi, raporla geç yada üslubuna uygun bir şekilde itiraz et aile değerlerini karıştırma burda kimse kimsenin ailesine akrabasına kötü söz kullanamaz.

M-D

18. Dönem Oyun Başkanı
Denli savunduğun adam Kaan , ilkönce yazdıklarını oku ondan sonra sabun, ayrıca enişte demesinde herhangi bir problem göremiyorum, diyebilir, bende herkese kral diyorum.
Yada enişte dedi kötü niyetle dedi, raporla geç yada üslubuna uygun bir şekilde itiraz et aile değerlerini karıştırma burda kimse kimsenin ailesine akrabasına kötü söz kullanamaz.
Benim savunduğum adam kaandır
Senin savunduğun adam fatihtir ( diğer konular için örnekleme)
Ben kaanı severim sen fatihi bak yine söylüyorum konu kaanı tutayım fatihi kötüleyim değil
Benim lafım burda direkt sana Fatih'e de değil kaana da değil ikisinin uygunsuz kelimesi varsa cezayı yer
Sen dün iftira atma iftira atma diye yazdın zoruna gitti dimi bu durum olay doğrudır veya yanlıştır bilemem
Burda tartışma da
Kaan sen ve fatih var fatih vatandaş 2 diye mecburen cevap yazamıyor
Şunu demek zor mu peki
Fatih o şekilde olmaz kardeşim normal devam edelim ne diyorsak normal diyelim demek zor mu
Al ben diyorum kaan sana ne derlerse desinler üslubunu bozma çizgini değiştirme birader
He kaan beni dinler veya dinlemez kendi bileceği iş
Ama burda benim niyetim onu kötüleyip kaanı tutayım değil artık şu bakış açınızı değiştirin ya

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Benim savunduğum adam kaandır
Senin savunduğun adam fatihtir ( diğer konular için örnekleme)
Ben kaanı severim sen fatihi bak yine söylüyorum konu kaanı tutayım fatihi kötüleyim değil
Benim lafım burda direkt sana Fatih'e de değil kaana da değil ikisinin uygunsuz kelimesi varsa cezayı yer
Sen dün iftira atma iftira atma diye yazdın zoruna gitti dimi bu durum olay doğrudır veya yanlıştır bilemem
Burda tartışma da
Kaan sen ve fatih var fatih vatandaş 2 diye mecburen cevap yazamıyor
Şunu demek zor mu peki
Fatih o şekilde olmaz kardeşim normal devam edelim ne diyorsak normal diyelim demek zor mu
Al ben diyorum kaan sana ne derlerse desinler üslubunu bozma çizgini değiştirme birader
He kaan beni dinler veya dinlemez kendi bileceği iş
Ama burda benim niyetim onu kötüleyip kaanı tutayım değil artık şu bakış açınızı değiştirin ya
Kral benim anlamadığım şey şuan biz neyi tartışıyoruz seninle🙂 Kaan o cümleyi kullandı ve gereken cevabı aldı, ceza ya gelince yönetimin kararı bizi bağlamaz. Sen benim kaanin ailevi değerlerine söz soyledigimimi düşünüyorsun yada gördün sorun nerde

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Ne çok seviyorsun demagoji yapıp algı yaratmayı ya Enişte kime deniyor Kadircik açın google a yazın enişte ne demek diye varlığı öğrendin sıra bunda.
Hatta dur direkt atayım herkes görsün.
IMG_4417.jpeg
Ben birinin ailevi değerlerine bi hakaret etmek istesem birlikte mi olduk diye sormam birlikte oldum diye mi diyorsun derim.
Birlikte mi oldum diye sormamın sebebi bana enişte diyor olması yoksa böyle bir soru sormam zaten bidaha da bana kullandığınız hitaplara dikkat edersiniz kaldıramayacağınız hitaplarda bulunmazsınız.
Bunu da öğrenmiş oldunuz.

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Katılıyorum savunan ve yanında tutan da etek giysin ( ne kadar eril bir hakaret )

M-D

18. Dönem Oyun Başkanı
Kral benim anlamadığım şey şuan biz neyi tartışıyoruz seninle🙂 Kaan o cümleyi kullandı ve gereken cevabı aldı, ceza ya gelince yönetimin kararı bizi bağlamaz. Sen benim kaanin ailevi değerlerine söz soyledigimimi düşünüyorsun yada gördün sorun nerde
Ben senin tavrına tutuldum
Seni tanımıyorum burda yazdıkların kadar bilirim senin düşüncelerini fikrini fakat bu zamana kadar bu muhabbetlerden rahatsız olan kadir olarak biliyordum ve yazdığın cümleler onu gösteriyordu
Yanılıyorsam yanıldın de benim için yeterli
Ne ben seni ikna edebilirim ne de sen beni fakat bazı konularda tüm oyuncular hassas olmalı ahmet mehmet ile sınırlı kalmamalı tartışma üslubu olmayan adam hiç girmesin bile konuya benim düşüncem bu
Dün keyif alarak izlediğim forumda güzel mizah lar güzel düşünceler iki taraftan bu şekilde olmadı
He dünde tatsızlıklar oldu ama ben iyi tarafını görmek istediğim için bunları dile getirdim neyse kadir konu uzar gider gerekte yok keyifli oyunlar

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Ne çok seviyorsun demagoji yapıp algı yaratmayı ya Enişte kime deniyor Kadircik açın google a yazın enişte ne demek diye varlığı öğrendin sıra bunda.
Hatta dur direkt atayım herkes görsün.
Ekli dosyayı görüntüle 15566
Ben birinin ailevi değerlerine bi hakaret etmek istesem birlikte mi olduk diye sormam birlikte oldum diye mi diyorsun derim.
Birlikte mi oldum diye sormamın sebebi bana enişte diyor olması yoksa böyle bir soru sormam zaten bidaha da bana kullandığınız hitaplara dikkat edersiniz kaldıramayacağınız hitaplarda bulunmazsınız.
Bunu da öğrenmiş oldunuz.
Kaan boş konuşma, ne amaçla ne maksatla konuştuğunu biliyorum. Seni herkez biliyor. Kalıbının adamı ol

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Ben senin tavrına tutuldum
Seni tanımıyorum burda yazdıkların kadar bilirim senin düşüncelerini fikrini fakat bu zamana kadar bu muhabbetlerden rahatsız olan kadir olarak biliyordum ve yazdığın cümleler onu gösteriyordu
Yanılıyorsam yanıldın de benim için yeterli
Ne ben seni ikna edebilirim ne de sen beni fakat bazı konularda tüm oyuncular hassas olmalı ahmet mehmet ile sınırlı kalmamalı tartışma üslubu olmayan adam hiç girmesin bile konuya benim düşüncem bu
Dün keyif alarak izlediğim forumda güzel mizah lar güzel düşünceler iki taraftan bu şekilde olmadı
He dünde tatsızlıklar oldu ama ben iyi tarafını görmek istediğim için bunları dile getirdim neyse kadir konu uzar gider gerekte yok keyifli oyunlar
Kral herzaman bu tip muhabbetlerin karşısındayim ben. Fatih yanlış yapmış olabilir ama ben onun yanlışını savunmuyorum aile akrabalarına kötü cumleler söylendiğinin karşısındayim bu kadar

• Beğen
Tepkiler: M-D
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...