Darbe Tam Gaz Devam (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Kaan boş konuşma, ne amaçla ne maksatla konuştuğunu biliyorum. Seni herkez biliyor. Kalıbının adamı ol
herkes*
ve neyimi biliyorsun ya da herkes neyimi biliyor yok öyle yok böyle açık konuş bende bileyim algılarını kenarda bırak bir kere de dobra ol söyle ne olduğunu yaz buraya ben çekinmiyorum sen mi bunu anlatmaya çekiniyorsun ama bu yazdıklarını herkes dediğin kişilerin onaylamamasından mı korkuyorsun?
Beni herkes bilmek istediği gibi bilir ya da işine geldiği gibi.
Benden kötülük görüyorsan haketmediğin içindir beni değil kendini sorgula Kadircik kumunda oyna.

K

KadirBey.

Ziyaretçi
herkes*
ve neyimi biliyorsun ya da herkes neyimi biliyor yok öyle yok böyle açık konuş bende bileyim algılarını kenarda bırak bir kere de dobra ol söyle ne olduğunu yaz buraya ben çekinmiyorum sen mi bunu anlatmaya çekiniyorsun ama bu yazdıklarını herkes dediğin kişilerin onaylamamasından mı korkuyorsun?
Beni herkes bilmek istediği gibi bilir ya da işine geldiği gibi.
Benden kötülük görüyorsan haketmediğin içindir beni değil kendini sorgula Kadircik kumunda oyna.
Ben senin neyini anlatacam kaancık banane senden, senin anlatmak.istedigin birşey varsa çık anlat ondan da banane beni ilgilendirmez. Ben birileri için konuştugun üslubu bozuk cümleler için karşındayım. Yoksa sen beni zerre ilgilendirmezsin, umrumda zaten değilsin, buraya geliyorsun tartışmak için eyvallah ama seviyeyi koruyamıyorsun birader, ne konuştuğunu bilmiyorsun, kişilerle nasıl muhatap olacağını bilmiyorsun, karakterini bozarak yaklaşıyorsun bu yüzden benim gözümde bir hiçsin. İlk önce adam gibi davranmayı öğren ondan snra tartış herkesle. Tamam canım benim

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
ya ne boş boş konuşmalar bunlar ya darbe ne durumda halk ne yapıyor kimler etek giydi geziyor kimler asılıyor bunları konuşun ne cahil adamlarsınız

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Ben senin neyini anlatacam kaancık banane senden, senin anlatmak.istedigin birşey varsa çık anlat ondan da banane beni ilgilendirmez. Ben birileri için konuştugun üslubu bozuk cümleler için karşındayım. Yoksa sen beni zerre ilgilendirmezsin, umrumda zaten değilsin, buraya geliyorsun tartışmak için eyvallah ama seviyeyi koruyamıyorsun birader, ne konuştuğunu bilmiyorsun, kişilerle nasıl muhatap olacağını bilmiyorsun, karakterini bozarak yaklaşıyorsun bu yüzden benim gözümde bir hiçsin. İlk önce adam gibi davranmayı öğren ondan snra tartış herkesle. Tamam canım benim
Olaya objektif bakamıyorsun at gözlüğü var gözünde seviyeden bahsedip algı yapıyorsun sadece kendinden ya da kendinizden haberiniz yok kumunda oyna Kadircik.

K

KadirBey.

Ziyaretçi
ya ne boş boş konuşmalar bunlar ya darbe ne durumda halk ne yapıyor kimler etek giydi geziyor kimler asılıyor bunları konuşun ne cahil adamlarsınız
Etek giyenler belli efe , çok yakından tanıyorsun😂 darbe olumsuz sonuçlansada önemli değil etek giyecekleri belirledik, asıl darbeyi o şekilde yediler😂

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Etek giydireceğim diyenler usulca eteklerini kendileri giydiler maymuna döndüler ne diyeceklerini şaşırdılar kanka 😃

K

KadirBey.

Ziyaretçi
her söylediğimi neden üstüne alınıyorsun Kadircik herşeye atlama böyle manyak olursun 😃
Fazla Kaan saplantılılığı iyi değil tavsiye etmiyorum.
Sen kendini bir işe yarıyor sanıyorsun ama boşsun 😂 değerli vaktimi sana haddinden fazla harcadım, yeter bu kadar simariyorsun sonra. Hadi şimdi işine bak birilerinin gölgesinde serinle, direktifler al ve uygula😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...