Darbe Tiyatrosu Hakkında (1 Kişi İçeride)

FurkanB.

Aktif Üye
32. Dönem Oyun Başkanı
Başkan Online Oyuncularına Duyurumuzdur

Bugün oyunda yaşanan gelişmeler neticesinde, ordunun mesnetsiz bahanelerle yönetime el koyma girişiminde bulunduğunu üzülerek gözlemledik. Bu durum, sadece oyun içi demokratik yapıya değil, aynı zamanda oyun topluluğumuzun huzuruna da ciddi zarar vermektedir. Bazı parti mensuplarının düşmanca ve kin dolu söylemleri, oyuncular arasında hoşgörüyü değil, kutuplaşmayı artırmaktadır.

Benim forumlarda sıkça yer almama nedenim, tam da bu seviyesiz dil ve düşmanlık atmosferinden uzak kalmak istememdir. Ancak gelinen noktada, hem partililerime hem dostlarıma hem de tüm demokrat oyunculara destek olmak adına bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Geçmişte olduğu gibi bugün de, oyunun seçilmiş başkanı @Ş İ M A L ’in yanında olduğumuzu ve demokrasinin en büyük savunucusu olarak, oyunun barış ve düzen ortamını korumak için çalışacağımızı partimiz adına duyuruyorum.

Bu vesileyle belirtmek isteriz ki; karşımızda gördüğümüz yapının, makam ve mevki beklentisiyle hareket eden kişilerden beslendiğini görmekteyiz. Bizler ise gücümüzü çıkar ilişkilerinden değil, dostluklarımızın sağlam temellerinden ve ilkelerimize bağlılığımızdan alıyoruz.

Oyun bizim için sadece bir rekabet alanı değil, aynı zamanda bir karakter sınavıdır. Ve biz bu sınavda, tarafımızı yine demokrasiden, adaletten ve dostluktan yana seçiyoruz.

YENİ NİZAM PARTİSİ

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Anlayana çok şey söyleyen paragrafları okuyunca bazıları belki yediği haltı anlar 🫡🎖️

Senoş

Aktif Üye
Vatandaş
Partimizin ilkelerinden ve demokratik duruşundan asla taviz vermeyeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz. Başkanımızın açıklaması, sadece bir cevap değil, bir duruş bildirgesidir. Bu açıklama sadece bugünün değil, her dönemin pusulası olmalı.