Fazla darbeye alışma ama sonra tam darbe kadrosunda bulursun isminiEh peki madem ben uslu duruyorum halkı dinliyorum![]()
Fazla darbeye alışma ama sonra tam darbe kadrosunda bulursun isminiEh peki madem ben uslu duruyorum halkı dinliyorum![]()
Düşman değilim korkma başkanımBen düşman aramıyorum![]()
Evet arada kavga etmek iyi oluyor heyecan hareket oluyorSizin de içinizde bir yerlerde vardı bu istek anlamıştım djdj
“İnan hiç farketmez size dönse de devran” demiş birileri güzel sözFazla darbeye alışma ama sonra tam darbe kadrosunda bulursun ismini
E bunlar benim sözlerim yaEvet arada kavga etmek iyi oluyor heyecan hareket oluyor![]()
Sen hala istifa etmedin miE bunlar benim sözlerim ya![]()
Abilerim ablalarım izin vermedi biliyosun yönetiliyorum (hlp)Sen hala istifa etmedin mi
Sus çaktırmadan al şu böceği kimse yöneticin koy masasının altına biz dinleriz onları yada hic uğraşma zaten adam varAbilerim ablalarım izin vermedi biliyosun yönetiliyorum (hlp)
E adam varsa beni neden uğraştırıyosun sen çıksın meydana desinki hasretin arkasındayım bende yapim istediğimiSus çaktırmadan al şu böceği kimse yöneticin koy masasının altına biz dinleriz onları yada hic uğraşma zaten adam var![]()
Görüşürüz6 ay yada 1 yıl sonraki darbe de görüşmek üzere
İş atim sana ben yine gel kabul et ama6 ay yada 1 yıl sonraki darbe de görüşmek üzere
Yaparsın senSiyaset bu menfaatim uğruna oraya da geçerim buraya da ki bundan sanane.
Ne anlatıyorsun be abiFazla darbeye alışma ama sonra tam darbe kadrosunda bulursun ismini