Aferin ayaz saldır oğlumSjsjsjssjjsjsjjs
Aferin ayaz saldır oğlumSjsjsjssjjsjsjjs
Sjsjswjwjwjwjwjjwjwjwhw öyle demiydin iyidi skkskekekdlekekemdkd ama canın sağ olsun dndndnfnfnfnfmdnrAferin ayaz saldır oğlum
Bizde çıkar yok be ayazın abisiEmirhan üyelerinin dm kutusunu kontrol ettir ayaza batugahana Abdülhamid’e yazana kadarsiz kimsinizde benim yanımdakilere mesaj atıyorsunuz aldınız mı cevabınızı
![]()
Sen bayağı gökkuşağı olmuşsun be abisininBizde çıkar yok be ayazın abisi
He çok seviyor eline bir tane boyama defteri verdim full onu boyuyor emirhanın abisiSen bayağı gökkuşağı olmuşsun be abisinin![]()
Kayıt olmak istiyorum abiGuzel bır röportaj olmıs sayın genel kurmay baskanım.
Darbe konusunda uzman kadromuzdan ders almak isteyenler için okulumuz en kısa surede açılcaktır. Sabırla bekleyin.
Sen zaten mabedin de yasıyorsun.Kayıt olmak istiyorum abi
Sonuna kadar mabedim altın ok karargahı abi kayıt olmaya gerek yok dediğin gibiSen zaten mabedin de yasıyorsun.
alpaslanda böyle diyordu ağlaya ağlaya gittinizMeclis olmadan siyaset ve darbe yapılmaz. Herkes meclise göre ayağını denk almalı, alacak.
Skskksksmsöösl alpaslandan sonrasını okumadımalpaslanda böyle diyordu ağlaya ağlaya gittiniz
Alpaslan ağabey evlendi magarSUS. Senin yaşında senden yaşlarca küçük çocuklara laf yapmadı.alpaslanda böyle diyordu ağlaya ağlaya gittiniz
Banane kardeşim adamın özel hayatından bu arkasına bakmadan kaçtığını değiştirmiyorAlpaslan ağabey evlendi magarSUS. Senin yaşında senden yaşlarca küçük çocuklara laf yapmadı.
Ferhat’ı çağırda o gelsin bari Kütahya’da yemek yedirecek birisi lazım @Kaan YükselAlpaslan ağabey evlendi magarSUS. Senin yaşında senden yaşlarca küçük çocuklara laf yapmadı.
Yedireyim ben sana.Ferhat’ı çağırda o gelsin bari Kütahya’da yemek yedirecek birisi lazım @Kaan Yüksel
Ferhat’ı çağırda o gelsin bari Kütahya’da yemek yedirecek birisi lazım @Kaan Yüksel
Mustafa Denli ağabeyin iyi bilir kaçmaları, rüzgara göre yön değiştirmeyi. Zamanında hepinize karşı tek duran bir oyun başkan adayı vardı, Büşra Gamze.Banane kardeşim adamın özel hayatından bu arkasına bakmadan kaçtığını değiştirmiyor
@M-D sana dedim ki şunlara şamarı az vurun diye bak sonra hafıza gidiyorMustafa Denli ağabeyin iyi bilir kaçmaları, rüzgara göre yön değiştirmeyi. Zamanında hepinize karşı tek duran bir oyun başkan adayı vardı, Büşra Gamze.
@M-D sana dedim ki şunlara şamarı az vurun diye bak sonra hafıza gidiyor