Darbeye Destek Çağrısı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Kıymetli başkan online milletvekilleri bu güne kadar demokrasiyle yönettik de noldu gelin bir de böyle deneyelim. Hiç mi canınız farklı bir işleyiş çekmiyor? Haftalık 700-800 yeşil taş ile bir ömür ancak bir ev bir araba alırsınız yeni sistem yeni başkan yeni işleyiş yaşasın Fatihlahçı Darbe Örgütü hepinizi desteğe bekliyorum

Demokrasi masalı
Çok oldu ben asalı
Bütün hukuksuzluklar
Kapı gibi yasalı

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Kıymetli başkan online milletvekilleri bu güne kadar demokrasiyle yönettik de noldu gelin bir de böyle deneyelim. Hiç mi canınız farklı bir işleyiş çekmiyor? Haftalık 700-800 yeşil taş ile bir ömür ancak bir ev bir araba alırsınız yeni sistem yeni başkan yeni işleyiş yaşasın Fatihlahçı Darbe Örgütü hepinizi desteğe bekliyorum

Demokrasi masalı
Çok oldu ben asalı
Bütün hukuksuzluklar
Kapı gibi yasalı
👏

.Emir

Altın Ok 💛
Yasaklı Üye
Vatandaş

Demokrasi masalı
Çok oldu ben asalı
Bütün hukuksuzluklar
Kapı gibi yasalı
#DARBEYEEVET #ANTİDEMOKRASİYEHAYIR

KOCA REİS27

Üye
Vatandaş
TURK BUDUN Gaziantep Milletvekili olarak görevimin basinda oldugumu Bildirir ve asla Terk etmeyecegimi belirtmek isterim

Türk Budun partisi olarak oyun baskanimiz Batuhan baskanimizinda her daim yanindayiz

🇹🇷Biz bitti demeden hiç bir sey bitmez🇹🇷

Bütün Gaziantep ve Türk Halkini Demokrasi için meydanlara Davet ediyorum

Gaziantep Milletvekilli
Koca Reis27

Kimsəsiz

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben Darbe girişimini yapanların karşısındayam çünkü her hangi bir şeyin çözümü için demokrasi olmalıdır yoksa darbe olmamalıdır