B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
hHahahahahahagahaYok başkanım bura ora değil
hHahahahahahagahaYok başkanım bura ora değil
İktidarıniz ve kafanıza göre kurduğunuz meclis beka sorunudurBaşaramayacaksiniz bölemeyeceksiniz ezanimizi susturamayacaksiniz
iktidardan yana değiliz halktan yanayızİktidarıniz ve kafanıza göre kurduğunuz meclis beka sorunudur
Sen 700 taşa benden arsa istemedin mı 5 tane Muğlanın köylerinden yalansa yalan deKıymetli başkan online milletvekilleri bu güne kadar demokrasiyle yönettik de noldu gelin bir de böyle deneyelim. Hiç mi canınız farklı bir işleyiş çekmiyor? Haftalık 700-800 yeşil taş ile bir ömür ancak bir ev bir araba alırsınız yeni sistem yeni başkan yeni işleyiş yaşasın Fatihlahçı Darbe Örgütü hepinizi desteğe bekliyorum
Demokrasi masalı
Çok oldu ben asalı
Bütün hukuksuzluklar
Kapı gibi yasalı
Doğruladı yazıyorum her yerer aynısını yazmiyorum çünnkj gerçek olan bu bunu duysun herkesYa sen de her yere aynı mesajı yazıp durma başkan, herkes biliyor kimde ne kadar oy var olay seçim mi sence gerçekten
BekliyorumBirazdan tankı alıp darbeye hayır diyenleri kovalamaya başlayacam gidin türk budunun postuna burayı rahatsız etmeyin
Yav he he gerçek olanmışDoğruladı yazıyorum her yerer aynısını yazmiyorum çünnkj gerçek olan bu bunu duysun herkes
vaatler neler kral kapalı havuz olur muKıymetli başkan online milletvekilleri bu güne kadar demokrasiyle yönettik de noldu gelin bir de böyle deneyelim. Hiç mi canınız farklı bir işleyiş çekmiyor? Haftalık 700-800 yeşil taş ile bir ömür ancak bir ev bir araba alırsınız yeni sistem yeni başkan yeni işleyiş yaşasın Fatihlahçı Darbe Örgütü hepinizi desteğe bekliyorum
Demokrasi masalı
Çok oldu ben asalı
Bütün hukuksuzluklar
Kapı gibi yasalı
Parasıyla değil mi krdşm isteyemez miyizSen 700 taşa benden arsa istemedin mı 5 tane Muğlanın köylerinden yalansa yalan de
Kral sana her şey serbestvaatler neler kral kapalı havuz olur mu
İstersin istersin de havasını alırsın Muğla nın çok iyidir temizdirParasıyla değil mi krdşm isteyemez miyiz
bide sana zahmet etekler giyilsin kamudaKral sana her şey serbest
Yahu kral yanıldığın nokta yok senin. Yine yok yere sana mahçup olduk bambaşka bi charsınbide sana zahmet etekler giyilsin kamuda
Ney diyon reisİstersin istersin de havasını alırsın Muğla nın çok iyidir temizdir
Ney
Muğla ya ne zaman geliyon diyorum kral tatil köylerineNey diyon reis![]()