E
Emirhan'
Ziyaretçi
Yakışmıyor xelil bey size bu tarz cümleler
Etek giyenler ortada zaten merak etme her kes kimin etekde olduğunu görmüşHüğğğğ aferin celiletekleri giy
Sen donunla ilgilen emirhanim omurganida doktora gösterYakışmıyor xelil bey size bu tarz cümleler
Aferin celillllllEtek giyenler ortada zaten merak etme her kes kimin etekde olduğunu görmüşo yüzdende çok şey yapma sen efecim
![]()
Bunu sen mi diyorsun jsjsjsjsjsjjsSen donunla ilgilen emirhanim omurganida doktora göster![]()
Evet ben diyorum çunkü sana o yakisiyoBunu sen mi diyorsun jsjsjsjsjsjjs
he gördüm yakışmış uzaktan bakınca sanaEtek giyenler ortada zaten merak etme her kes kimin etekde olduğunu görmüşo yüzdende çok şey yapma sen efecim
![]()
Kaç kere söylemişim aynaya bakip gelip burda bir şey yazma diye ah efe efehe gördüm yakışmış uzaktan bakınca sana![]()
Darbeye EvetÇocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
#darbeyeevetde #degişimşart #devrimşart
Biz bir yola ciktiysak sonuç ne olursa olsun dönmeyiz umrumda değildirSende yargılanacaksın xelil
Bari doğru yola çıksaydın yanlışların adamı olmayı bırak.Biz bir yola ciktiysak sonuç ne olursa olsun dönmeyiz umrumda değildir
hangi yola tam olarak çıktın celil halil habire oralete 5.ci yancı gibi geziyon aylardır aklsdkljsdgkjlsdgsgBiz bir yola ciktiysak sonuç ne olursa olsun dönmeyiz umrumda değildir
1 yolsuz taniyom onada şuan bu cevapi yaziyomhangi yola tam olarak çıktın celil halil habire oralete 5.ci yancı gibi geziyon aylardır aklsdkljsdgkjlsdgsg
yav sen daha düne kadar ban yiyen arkadaşın için gelip bana yalvaran adamsın seni niye kaale alayım bilader eteğini giy sonra bakarız nasıl oynuyorsun görecez1 yolsuz taniyom onada şuan bu cevapi yaziyom
1 yalvarmamişım rica etmişim 2 düne kadar benim safima katil birlikte turani yönetelim diyodun 3 ittifaktan ayrildikdada beni ittifak ilgilendirmiyo bana destek ver deyen senmi yalvariyodun bana 1 kərə rica eden benmi yalvarmiş olmuş gözüküyommu? Rica yalvarmak degil digerlerini sen yapmissin sen yalvariyodun işine gelmedikden sonra ağlamaya basladin göz yaşini donunun eteğine silyav sen daha düne kadar ban yiyen arkadaşın için gelip bana yalvaran adamsın seni niye kaale alayım bilader eteğini giy sonra bakarız nasıl oynuyorsun görecez![]()