Darbeye Evet De (1 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
1 yalvarmamişım rica etmişim 2 düne kadar benim safima katil birlikte turani yönetelim diyodun 3 ittifaktan ayrildikdada beni ittifak ilgilendirmiyo bana destek ver deyen senmi yalvariyodun bana 1 kərə rica eden benmi yalvarmiş olmuş gözüküyommu? Rica yalvarmak degil digerlerini sen yapmissin sen yalvariyodun işine gelmedikden sonra ağlamaya basladin göz yaşini donunun eteğine sil 😌
celil sakin ol ivepten neden atıldığınızı herkes bilmiyor şşşşşşşş :D

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Sen çok kendini şey yapma baby guzel don alacam sana giyersin barbie efe 😄 ağlayin ağlayin alayiniz gelsin hepinize ispatlarim merak etmeyin 😏
sapıkların arkasında çok durup yalvarma halilllll yakında sanada meydanda don giydirip gezdirirler gerçi vatandaş 2 olmuşsun daha ne olacan hakettiğin yerdesin bebeğimmmmmm

Xəlil Xəlilzadə

ATB ve TUB Partilerinin Kurucu Başkanı
Yasaklı Üye
51. Dönem Oyun Başkanı
sapıkların arkasında çok durup yalvarma halilllll yakında sanada meydanda don giydirip gezdirirler gerçi vatandaş 2 olmuşsun daha ne olacan hakettiğin yerdesin bebeğimmmmmm
Ben kimseye yalvarmadim yalvarmam ama senin yalvarman var bende ))) vatandaş 5 olayim fark etmiyo doğrulari söyleyip olmuşum senin gibi yaşamak kolay tabi sabun gibisin hemde sıvı sabun biz beceremiyoz oyle şeyleri ondan bu haldeyiz ama sana maşallah tamda yakişiyo 😄

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Yan char benzetmesini kendime yakıştıramadım illa bir benzetme yapacaksan abi de laf dalaşı etme dedim Kibarca.
Abilik yapmaya meraklı olduğumdan değil de neden zoruna gitti bu yazdığım onu anlayamadım
herkes bi abiyim babayım modunda kimin eli kimin cebinde belli değilken bir anda bu kadar saldırganlaşılmasına anlam veremedim.
zoruma gidecek bir durum yok, birisinin abisi olma moduna girilmesini doğru bulmuyorum.

Ertuğrul TUTUK

Yeni Üye
Vatandaş
herkes bi abiyim babayım modunda kimin eli kimin cebinde belli değilken bir anda bu kadar saldırganlaşılmasına anlam veremedim.
zoruma gidecek bir durum yok, birisinin abisi olma moduna girilmesini doğru bulmuyorum.
Harika bir rol play döndüğünün farkında olalım 10 tane mesaj attım dün geceden bu hana kimseye abilik babalık tarslamadım zaten tarzım değil. Ama biri şımarıkça kalkıp bana yan char da deyemez. Abi de geç dedim illa şımarık yazdırdın

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Harika bir rol play döndüğünün farkında olalım 10 tane mesaj attım dün geceden bu hana kimseye abilik babalık tarslamadım zaten tarzım değil. Ama biri şımarıkça kalkıp bana yan char da deyemez. Abi de geç dedim illa şımarık yazdırdın
gayet rolplay döndüğünün farkında olmakla birlikte yazdığın cümlenin alt metini şımarıklığı yansıtmamaktadır.
ifadede sıkıntı var ki ek olarak kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :)

Ertuğrul TUTUK

Yeni Üye
Vatandaş
gayet rolplay döndüğünün farkında olmakla birlikte yazdığın cümlenin alt metini şımarıklığı yansıtmamaktadır.
ifadede sıkıntı var ki ek olarak kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :)
Ablacım ben var seni anlamamak neyin savaşında olduğunu bilmemek. Kelime oyunlari vs gerek yok ve seninle hiç alakasi yok yazdigim cümlenin. Amacın ne niye daldın bir anda konuya 🤣

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Ben kimseye yalvarmadim yalvarmam ama senin yalvarman var bende ))) vatandaş 5 olayim fark etmiyo doğrulari söyleyip olmuşum senin gibi yaşamak kolay tabi sabun gibisin hemde sıvı sabun biz beceremiyoz oyle şeyleri ondan bu haldeyiz ama sana maşallah tamda yakişiyo 😄
askfsdlkgskdlglksdgşlsdşlgk harbi komik adamsın don atlet celil dicem artık sana aslkjdfsdkjgskldjg neyse sen mesaj onayı bekle 2 saatte bir araya girme