11 yaşında çocuklardan mi öğrendin tükürük diye laf atmayısupportum leşko ekür taşımazsam bitikler ordada biz taşıcaz

11 yaşında çocuklardan mi öğrendin tükürük diye laf atmayısupportum leşko ekür taşımazsam bitikler ordada biz taşıcaz
yazıklar olsun sanasupportum leşko ekür taşımazsam bitikler ordada biz taşıcaz
1. si sözümden dönmedim 2. si silerken açıklamamıda yaptım ne olup olmayacağım sana düşmedi ağır abi çwçssççdsçsşsşsşSildim ve bitti zannediyorsun değil mi. Sözünden dönen insanlar olduğunuz aşikar önce report sonra sana yazdım bay bay müstakbel vatandaş2 @Kafirya![]()
Bence daha fazla yazma sonra silmek için çok çabalarsın. Hani bak yazdığım herşey duruyor ve arkasındayım seninki nerede? Duramadin yaptığınin arkasında1. si sözümden dönmedim 2. si silerken açıklamamıda yaptım ne olup olmayacağım sana düşmedi ağır abi çwçssççdsçsşsşsş
ya sen bir rahat olsanaaaaaBence daha fazla yazma sonra silmek için çok çabalarsın. Hani bak yazdığım herşey duruyor ve arkasındayım seninki nerede? Duramadin yaptığınin arkasında![]()
Rahatım ben ya teşekkür ederim çok düşüncelisin. Hala daha yazıyorsun şaşırıyorum bana yan char deyenler minyon çıktı gidip gidip geliyor. Hiç yuzunde kizarmiyor bir susayım de. Bazen erdemdir. Yazıp yazıp silecegine susuver be ablamya sen bir rahat olsanaaaaa
yazıp yazıp silmiyorum gerekli açıklamayıda yapmış bulunmaktayım seni alakadar eden durumlar değildir ayrıca utanacağım bir şeyde yok be canım akıl vereceğin başka insanlar olsun ama yinede sevdim seniRahatım ben ya teşekkür ederim çok düşüncelisin. Hala daha yazıyorsun şaşırıyorum bana yan char deyenler minyon çıktı gidip gidip geliyor. Hiç yuzunde kizarmiyor bir susayım de. Bazen erdemdir. Yazıp yazıp silecegine susuver be ablam
Ya ben de insanları severim insan oldukça. beni alakadar eden tarafı zaten raporla butonuna basmaktı ve yaptım neden şimdi de bunu çarpıtıyorsun ki sen karışamazsın seni alakadar etmez vsyazıp yazıp silmiyorum gerekli açıklamayıda yapmış bulunmaktayım seni alakadar eden durumlar değildir ayrıca utanacağım bir şeyde yok be canım akıl vereceğin başka insanlar olsun ama yinede sevdim seni![]()