Niye evet mesela mantıklı gerekçe sun
Başkanım kendi fikrim illa gerekcemi gerekiyorNiye evet mesela mantıklı gerekçe sun
Yo hayır merak ettim saygı duyuyorumBaşkanım kendi fikrim illa gerekcemi gerekiyor
Anladım başkanım bu lafım size değilYo hayır merak ettim saygı duyuyorum![]()
boş yapma lütfenYürü be reyis kim tutar seni bak adamda r de yokmuş
Bende sana sorayım niye hayır mesela bir gerekçe sunNiye evet mesela mantıklı gerekçe sun
Bilmiyorduk penguen Kabile reisi iyki söyledin sence seni dinler miDarbeye evet demek istiyorsan hayır a oy kullanman lazım işleyiş öyle haberin olsun
Ben sunabilirmiyimBende sana sorayım niye hayır mesela bir gerekçe sun
Dur az manipüle ediyorum rakibimi araya girmeseneBilmiyorduk penguen Kabile reisi iyki söyledin sence seni dinler mi
Bide her yorum yaptığimda hep cevap veriyonYo hayır merak ettim saygı duyuyorum![]()
Rakibin dediğin kişi benim dava arkadaşım reis efendi manipülasyona sessiz mi kalayımDur az manipüle ediyorum rakibimi araya girmesene
Bence kalmalısın oy lazım ya çalacaz ya manipüle edecez başka çare yok sende hatıra basiyon demi penguenler aşkınaRakibin dediğin kişi benim dava arkadaşım reis efendi manipülasyona sessiz mi kalayım
Meclis başkanı işini yapıyor oyun başkanı atamalarını yapıyor oyunda kaos yok bakanlar görevlerinin başında yasa çalışmaları ilerliyor. Başka sebep istermisinBende sana sorayım niye hayır mesela bir gerekçe sun
Kabile noulduBence kalmalısın oy lazım ya çalacaz ya manipüle edecez başka çare yok sende hatıra basiyon demi penguenler aşkına
Penguenler aşkına kocaman bir evettttttt basıyorum yaşasın penguenlerBence kalmalısın oy lazım ya çalacaz ya manipüle edecez başka çare yok sende hatıra basiyon demi penguenler aşkına