Darbeye evet (2 Kişi İçeride)

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Anlatmak istemem velet velet konuşup tahrik ediyorsun sonrada kıvırıyorsun kendini haklı çıkarmaya çalışıp bunuda kullanıyorsun 😀 havalandımız yok biz hep aynı noktadayız gücün yetiyorsa al görelim boş atıp tutma çok denedin bunları zamanında hepsi boş
Merak etme senin de ne olduğunu herkes biliyor ismimizi ağzından düşürmüyorsun doymadıysan söyle kafada kurarak boş sallama

Ünlü olmak amacınsa gel prim veririz sana karşılıksız olmaz ama 😀

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Merak etme senin de ne olduğunu herkes biliyor ismimizi ağzından düşürmüyorsun doymadıysan söyle kafada kurarak boş sallama

Ünlü olmak amacınsa gel prim veririz sana karşılıksız olmaz ama 😀
Biliyorlar anlatmaya gerek yok yo hiçde ismin bile telafuz etmişliğim yok dikkat çekmek için konuların altına vasıfsız vasıfsız seviyesiz yazılar yazmışssın bizde senle muhatap olup cevap vermek zorunda kaldık
Bizim ünlülüğe yada prime ihtiyacımız yok ama sen tecrübelisin bak fikir vermeye çalışıyorsun demekki çok karşılıklı primler almışsın sen sen bu telifini senin gibi olan yakın arkadaşlarınla paylaş biz sana ağır geliriz ezilirsin 😀

Semih.

Vatandaş
Biliyorlar anlatmaya gerek yok yo hiçde ismin bile telafuz etmişliğim yok dikkat çekmek için konuların altına vasıfsız vasıfsız seviyesiz yazılar yazmışssın bizde senle muhatap olup cevap vermek zorunda kaldık
Bizim ünlülüğe yada prime ihtiyacımız yok ama sen tecrübelisin bak fikir vermeye çalışıyorsun demekki çok karşılıklı primler almışsın sen sen nu telifini senin gibi olan yakın arkadaşlarınla paylaş biz sana ağır geliriz ezilirsin 😀
Her konunun altında bozkurta sallayan emre prime ihtiyacım yok diyor Hahhahaha güldürme beni

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Her konunun altında bozkurta sallayan emre prime ihtiyacım yok diyor Hahhahaha güldürme beni
Hayır öyle bir ayrımım yok bazı kişiler hak ediyor ve cevaplarını veriyorum oyunda aktf olunda sizde biraz katkı sağlayın anca kerkenezlik yapıp konuları saptırıp oyunculara zarar vermeye çalışıyorsunuz.

Semih.

Vatandaş
Hayır öyle bir ayrımım yok bazı kişiler hak ediyor ve cevaplarını veriyorum oyunda aktf olunda sizde biraz katkı sağlayın anca kerkenezlik yapıp konuları saptırıp oyunculara zarar vermeye çalışıyorsunuz.
parti bizim bizde aktif olmak istemiyoruz aktif olmadığımız hali sana dert oluyorsa 😀

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
parti bizim bizde aktif olmak istemiyoruz aktif olmadığımız hali sana dert oluyorsa 😀
Niye dert olsun benim partilerle bir derdim yok senin gibi pis agızlılara cevap vermek gibi bir derdim var cevap vermeyince kenarı geçip kazandınızı sanıp seviniyorsunuz çünki