Etmiyoruz çok beklersinDerhal istifa,
Son İhtardır.!
Etmiyoruz çok beklersinDerhal istifa,
Son İhtardır.!
Öncelikle o üslubunuza dikkat edin,Sizler benim hakkımı koruyamazsınız bu millet vatan benim hakkımı korur başka kapı da havlayın hadi
Dediğimiz gibi kimse istifa etmeyecektir ordu darbe girişiminin bedelini ödeyecektirÖncelikle o üslubunuza dikkat edin,
sonra hemen istifa edin.
Ne olursa olsun bu darbeye karsiyimÖncelikle o üslubunuza dikkat edin,
sonra hemen istifa edin.
#darbeyehayırDeğerli BaşkanOnline oyuncuları, bugün planlanmış ve duyurusu geçilmiş darbe olayı hakkında bütün partilerimizin duruşu belli ve nettir.
Darbe gerekçesi olarak, "Oyun Başkanının yetersiz görülmesi" gibi saçma sapan bahaneler ile oyunu provake etmeye çalışan şanlı Türk ordusunu küçük düşürecek girişimlere başlanmıştır. Bir hafta önce mevcut oyun başkanına oy veren kişilerin, kendi çıkarları uğruna darbe yapıp tüm makamları ele geçirmek istemeleri tamamen taraflı ve oyunun huzurunu bozacak şekildedir. Oyunun düzenini korumakla yükümlü olan Türk Ordusu, bugün kendi çıkarları doğrultusunda hareket edecek ve bir parti uğruna çalışacaktır. Buna tüm partiler olarak karşı duracağımızı bildirir, sürecin sonuna kadar mevcut Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Valilerimiz istifa etmeyecektir.
YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİSİ
İstifa et! ve vergi kasmaya devam et (farkı açıyorum)Dediğimiz gibi kimse istifa etmeyecektir ordu darbe girişiminin bedelini ödeyecektir
Türk milletinin kendi bağırından kopan Silahlı Kuvvetlerimiz ait olduğu millete ve onlara bu yetkiyi veren aziz halkımıza bunu yapamaz ! Partimizden hiçbir makam sahibi vekil, vali ve b.başkanımız istifa etmeyecek !Değerli BaşkanOnline oyuncuları, bugün planlanmış ve duyurusu geçilmiş darbe olayı hakkında bütün partilerimizin duruşu belli ve nettir.
Darbe gerekçesi olarak, "Oyun Başkanının yetersiz görülmesi" gibi saçma sapan bahaneler ile oyunu provake etmeye çalışan şanlı Türk ordusunu küçük düşürecek girişimlere başlanmıştır. Bir hafta önce mevcut oyun başkanına oy veren kişilerin, kendi çıkarları uğruna darbe yapıp tüm makamları ele geçirmek istemeleri tamamen taraflı ve oyunun huzurunu bozacak şekildedir. Oyunun düzenini korumakla yükümlü olan Türk Ordusu, bugün kendi çıkarları doğrultusunda hareket edecek ve bir parti uğruna çalışacaktır. Buna tüm partiler olarak karşı duracağımızı bildirir, sürecin sonuna kadar mevcut Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Valilerimiz istifa etmeyecektir.
YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİSİ
İstifa etmeyecem !! (ne demek fark açıldı)İstifa et! ve vergi kasmaya devam et (farkı açıyorum)
Bedelini ödeyecsksiniz hainlerÖncelikle o üslubunuza dikkat edin,
sonra hemen istifa edin.
Kanka şu üsluba biraz dikkat be, abartmayınBedelini ödeyecsksiniz hainler
edeceksin !!! (400kya çıktı)İstifa etmeyecem !! (ne demek fark açıldı)
Üslubu senden öğrenecek değilim minik darbeciÖncelikle o üslubunuza dikkat edin,
sonra hemen istifa edin.
Ben sizin sözünüzle hareket edecek adam değilim (istifa edersem salacan mı birinciliği)edeceksin !!! (400kya çıktı)
Sayın başkan uzun zamandır meclisin yetersizliğini aldıkları maaşları sadece yiyen halkı umursamayan vekillerin konuşmalarını endişe içinde okuduk ve takip ettik halkı umursamayıp tek işleri maaş yemek olan bu meclise dur deme zamanı geldi,Bedelini ödeyecsksiniz hainler
asgdhfashgdhgasdasistifa edersem salacan mı birinciliği